- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezek
tag
válasz
coyote55 #119 üzenetére
Csak internetezésre nem tökéletes mindenkinek (nekem közel)...
Csak fotók nézegetésére, a családtagokkal való megosztására drága...
Csak játékra drága...
Csak eBook olvasónak drága... (bár ez nem biztos, hogy mindenkinek)
Csak videónézésre drága......
ide jönnek majd az appstoreos programok...
...stb.
Szerencsére ezen dolgok mindegyikét tudja, méghozzá kényelmesen gyorsan
Persze sok eszköz létezik, ami jobb bizonyos feladatokra, de ez nézőpont kérdése.Egyébként Monopoly és társaira gondoltam valóban.
-
Ulkesh
őstag
válasz
coyote55 #107 üzenetére
"Érdekes, pont te emlegettél cuccokat, amik sokmindenre jók, de semmire sem igazán jók, erre te emlegeted a netezést, videózást egy -szerinted- e-book olvasón…"
A másik topicban kaptam példának a svájci bicskát és nagyon jó hasonlat.
Ha veszel egy svájci bicskát, akkor első sorban egy kést veszel, a többi extra funkció (fűrész, kisolló, körömcsipesz stb.) nem fogja helyettesíteni az eredeti szerszámot, de ha a szükség úgy hozza jó szolgálatot tehet. Az iPad esetén az olvasás a kés funkció, a többi (zene, videó, játék, böngészés stb.) csak plusz extra, semmi több. Ennyivel tud többet az iPad, mint az ugyanennyibe kerülő Kindle DX és ezzel adja el magát.
-
Ulkesh
őstag
"E-book- hoz E-ink kijelző való…"
Köszönöm, 2 hónapig volt e-ink-es olvasóm, kb. 1 hét után tértem vissza a netbook-omhoz, mert ha nem természetes a megvilágítás, akkor az e-ink olvasó jobban kifárasztja a szemed, mint bármi más.
Egyébként lcd-nél a fénycsöves megvilágítás frekvenciája és a túl erős háttérvilágítás az ami kifáraszt, ha LED-es és alacsony szintre beállított a megvilágítás, akkor legalábbis nekem sokkal kényelmesebb, mint az e-ink. Egyszerűen még kell az e-ink-nek vagy 4-5 év, mire valóban használható megoldás lesz az lcd-vel szemben.
Jelenleg a rendkívül kicsi fogyasztás ami számomra egyedül szimpatikus vele kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest