Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pengwin

addikt

válasz fallenrize #24 üzenetére

Egyezzünk meg: te írsz cikket Logout-ra a Fedoráról, én meg az openSUSE Tumbleweed-ről! ;)

Tényleg jó lenne más disztrókat is megmutatni a népnek. Én is Ubuntuval majd Minttel kezdtem a linuxozást, de a Fedora és az openSUSE sokkal többet tanított nekem, és használni is ugyanolyan jó (ha nem jobb) őket, mint egy Ubuntut.

(#30) hunluki
    A Gnome 3 100%-ban konfigurálhatóó olyanná, mint a Unity.
    Esetleg a Canopnical kiadhatja a Unity egyes funkcióit shell extension formájában, és akkor tényleg ugyanazt megkaphatják a felhasználók.

Nem szeretem a Gnome shell-t, mert alapjáraton a retardáltság határán van (a túloldalról), de kiegészítőkkel eléggé jól használhatóvá tehető.

• Dißnäëß

nagyúr

válasz fallenrize #24 üzenetére

Nekem (és másnak) mesélhetsz róla kicsit off-ban. A Debian marad szívünk csücske, de én spec. Ubi/Mint-ről szívesen átállok másra, ha pont olyan, ahogy leírtad: lassan uncsi, annyira nem kell vele mit csinálni.

Nálam a Linux például Win10 kiváltó szoftver, esetek 90%-ában net böngészés, zenehallgatás flac-ból, filmnézés tv-n. Egyedül a Battlefield 4 (bár az még nem is annyira) és a Photoshop, ami Windows-t követel a gépen, de utóbbit megpróbálom majd emulálni. A maradék 2 játék, amit még tolok, Master of Orion (az új) és a CS : Source, Steam-esek és hála a Steam OS-nek, mennek Linuxon is. Szóval már a mostani Mint-el is közel nagyon a szent grál (k. Photoshop :W ) ..

Apropó, Linux alatt mennyire rohadt macera képernyőt kalibrálni ?

Új hozzászólás Aktív témák