- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
fallenrize #24 üzenetére
Egyezzünk meg: te írsz cikket Logout-ra a Fedoráról, én meg az openSUSE Tumbleweed-ről!
Tényleg jó lenne más disztrókat is megmutatni a népnek. Én is Ubuntuval majd Minttel kezdtem a linuxozást, de a Fedora és az openSUSE sokkal többet tanított nekem, és használni is ugyanolyan jó (ha nem jobb) őket, mint egy Ubuntut.
(#30) hunluki
A Gnome 3 100%-ban konfigurálhatóó olyanná, mint a Unity.
Esetleg a Canopnical kiadhatja a Unity egyes funkcióit shell extension formájában, és akkor tényleg ugyanazt megkaphatják a felhasználók.Nem szeretem a Gnome shell-t, mert alapjáraton a retardáltság határán van (a túloldalról), de kiegészítőkkel eléggé jól használhatóvá tehető.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
fallenrize #24 üzenetére
Nekem (és másnak) mesélhetsz róla kicsit off-ban. A Debian marad szívünk csücske, de én spec. Ubi/Mint-ről szívesen átállok másra, ha pont olyan, ahogy leírtad: lassan uncsi, annyira nem kell vele mit csinálni.
Nálam a Linux például Win10 kiváltó szoftver, esetek 90%-ában net böngészés, zenehallgatás flac-ból, filmnézés tv-n. Egyedül a Battlefield 4 (bár az még nem is annyira) és a Photoshop, ami Windows-t követel a gépen, de utóbbit megpróbálom majd emulálni. A maradék 2 játék, amit még tolok, Master of Orion (az új) és a CS : Source, Steam-esek és hála a Steam OS-nek, mennek Linuxon is. Szóval már a mostani Mint-el is közel nagyon a szent grál (k. Photoshop
) ..
Apropó, Linux alatt mennyire rohadt macera képernyőt kalibrálni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest