Hirdetés

Keresés
 • syn7h37ic

  PH! nagyúr

  Eladtam. ;) Fekete volt
  Vettem belőle egy fekete XZ2C-t. És nagyon jól tettem, az XZ2C telitalálat.
  A Sima XZ2 simán indulhatott volna az XZP helyett. Nagyobb a képátlója, a mérete is szinte ugyanakkora, egyedül a felbontása kisebb.
  Az XZ2C egy RAR-ban tömörített XZ2. :D Abszolút az az érzés, De még a súlya is kézbe fogva hasonló, sőt...
  Nagyon jó a telefon, mindkettő, de szerintem ezek a méretek már túlmutatnak a kényelmes használaton, max 5" ami még épp használható. Ezért is sokkal jobb az XZ2C. Árban is olcsóbb, tudásban meg teljesen ugyanaz.
  A QI nem hiányzik egyáltalán. Egy ideig használtam QI adaptert, a tok alatt, de inkább érzem hátránynak a QI rendszert, mint előnynek. Főleg utazásoknál cipelni a töltő rezsót... aki irodai munkán van, annak jó, de aki utazik napi szinten, annak totálisan felesleges.
  Egy hatalmas seggberúgás amúgy, hogy nincs power gombba épített szenzor. köszi köcsög epöl :((( Ez az a a bizonyos "megszokható" dolog, mint a notch.
  Aki használta a korábbi Sony modellek ujjlenyomat olvasóit, az tudja, hogy mekkora visszalépés.
  A kamera továbbra sem érdekel, de kíváncsiságból csináltam pár képet, van fejlődés az XZ-hez képest, de nem sok. A Jack hiányzik. Úgy látszik be kell szerezni egy normálisabb BT fülhallgatót, ha ugyanúgy akarom használni a fülhallgatót, mint eddig. Az átalakítóval nem akarom nyúzni a csatlakozót, az USB-C nem egy életbiztosítás zsebben. A jack legalább el tudott forogni, ha kellett, ez csak törni fog. :U
  Minden más egyébként prémium minőség, tökéletes illesztések, nincs nyekergés, masszív. És piszok gyors.
  Staminával azért más a helyzet, általános böngészés egyebek esetén nem észlelhető semmi, ugyanolyan gyorsnak látni. de 3D játékoknál igen, azoknál ki kell lőni a Stamina módot, mert ott durván lelassul a telefon.
  A rezgő ökörséget kikapcsoltam, olyan, mintha zsebre vágnék egy dildót. :DDD

  [ Szerkesztve ]