Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkuban erősít a középkategória
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
A tesztelők által múltbélinek titulált hardver, meg hogy nem ICS-sel jön a dobozból relatív, mert a jelenlegi telefonomhoz képest még így is hasítana. Akinek fontos, hogy élvonalbeli telója legyen az nem ezt fogja megvenni. A Sony szerintem jobban tette volna, ha egy kicsit előbb adja ki.
Amit viszont nem igazán értek, az a Playstation integráció. Láttátok, hogy milyen címeket tettek elérhetővé? Komolytalan az egész, 10-15 éves játékok amelyeket nem optimalizáltak magas felbontásra. Ráadásul nagyon drágák. Ez tényleg csalódás.
-
szimike79
őstag
válasz
kicsi.robesz #578 üzenetére
Áhh, inkább nem írom le a véleményem.
De azért azt had döntsem el én, hogy ha megveszek egy ilyen telefont mire használom. Valószínű, hogy azért veszem meg, mert tud olyan dolgokat, amikre szükségem van. Aki parasztvakításnak vesz egy ilyen készüléket, az meg is érdemli a sorsát.
Az hogy a te igényeidet kielégíti egy k750i, ám legyen, élj vele boldogan. De akkor felesleges ide írnod, arra ott a megfelelő fórum. -
HardSanyeee
őstag
válasz
kicsi.robesz #575 üzenetére
Úristen
Egyetértek az előttem szólókkal, hogy a fenébe lehet leírni egy egész gyártót/palettát EGY darab kameramodul alapján... Mellesleg gratulálok, a ray-ben és a neo-ban 100%-osan ugyanaz a kameramodul van, de neked azért mind a két tesztből kellett idézned...
Sem az akkumulátor kapacitása, sem pedig a lemerülés sebessége nem függ a Sony-tól, legalábbis kis mértékben. Egyedül az akkumulátor iparág nem fejlődik olyan sebességgel, mint a többi, de ha ennyire zavar menj el fizikusnak/kémikusnak és hajrá! Plusz a gyenge akksi, rövid üzemidő elmondható nagyjából az összes izmosabb telefonra.
Az ICS pedig nem a második félévben jön (hanem előbb) és az S P és U modellek között van más különbség is, nem csak a tárhely és a kamera méret. Ha már okoskodni akarsz, akkor legalább tájékozódj...
Nem bővíthető, iPhone koppintás? Ne is zavarjon, hogy a Sony (Ericsson) már a W950 és a W960i idejében is csinált bővíthetetlen memóriával rendelkező telefonokat az előbbi telefon pedig előbb készült, mint az első iPhone... Plusz az N95 8GB is ezt az elvet követte, csak hogy más gyártótól is mondjak példát. Továbbra sem az Apple találta fel a spanyolviaszt...
-
Ricardo
titán
válasz
FragMaster #579 üzenetére
Hagyd, nem éri meg.
"Iphone koppintás .."
Számomra itt vált hiteltelenné. -
FragMaster
addikt
válasz
kicsi.robesz #578 üzenetére
A stílusodon kívül még az a szörnyű, hogy más zsebében kotorászol. Hidd el, hogy nekem se fizetnek ki semmit mégis érdekel ez a telefon (visszaolvasva pedig látható én is hőbörögtem az elején az S3 soc miatt).
32gb meg már csak elég, amikor vígan futkorásznak emberek szintúgy bővíthetetlen pl. Nexus S-el vagy Galaxy Nexus-szal, amiben ráadásul csak 16gb rom van. Nem egy ismerősöm 16gb-os, bővíthető telefont hagy a fenébe úgy ahogy van és elfér (képzeld nekik sem apu-anyu invesztál ezekbe sem).
Legyél boldog a K750-el, én is arról váltok -
kicsi.robesz
csendes tag
Persze fanatikusok mindig lesznek .. akikkel lehet vitázni
Új Android második fél évben ,eleve úgy kellet volna meg jelennie ..
Meg miez hogy nem lehet bőviteni ?? Iphone koppintás ..
LED villanó -_- új Sony-basokkalom az árát ahogy sokan mások is .. persze aki anyuci pici fia ..
Amugy kérdem őszintén .. egy iskolás ember / gyerek akinek ilyen telefonja lesz
mire használja fel .. ??legtöbb ember arra használja fel a telefonját ipadet
hogy megmutassa másoknak ,hogy megengedheti magának .. ennyii -
Ricardo
titán
válasz
kicsi.robesz #575 üzenetére
Ha a multimédia kimerül a fényképezésben akkor nem mondok semmit
vegyél fel a K750-el videót.
Az akku időről meg csak annyit, hogy a telefonok tudása, ezzel együtt az energiaigénye megsokszorozódott. Elég szemellenzősen nézed a dolgokat. ne csak a sonyt hanyagold, hanem az összes mostani okostelefont, mert egyik sem fog megfelelni az igényeidnek. -
FragMaster
addikt
válasz
ricsike81 #574 üzenetére
Google?
Xperia Ionkicsi.robesz: Most Te komolyan egy darab tavalyi modell fényképezője miatt írsz le egy komplett termékcsaládot? Meg úgy általában fényképező alapján lehúzni egy mobiltelefont? Na meg még egy költői kérdés: ha a Ray vagy akár a Neo a Te értékrended alapján nem volt megfelelő, akkor már az S, vagy a teljes 2012 első félévi Sony-paletta bukás? A mai okostelefonok szinte teljes mezőnye meg gyártótól függetlenül töltőre kell kerülnie 1-2 napon belül, ez megint nem Sony-specifikus dolog.
-
kicsi.robesz
csendes tag
Nem akarok senkit se meg bántani , de a mostani Sony Ericsson vagy Sony telefonok sz*rt se érnek..
Reklámozzák : ilyen Exmor R rendszer meg olyan Exmor R rendszer.. azt végeredmény az hogy vettél 120 ezerért egy telefont azt csalódás .. mi szerint egy tesztben is a Ray igen csak meg bukott a multimédia szentpontból"Ray: 8 megapixel, az Exmor R rendszer, ami elvileg a sötétben jobb minőségű képek készítését hivatott előidézni igazából nem sokat érnek. Nem véletlenül voltam olyan baromi lelkes, hogy ennyi fotót csináltam, látni akartam, hogy tökéletes és tökéletlen fényviszonyok között mit produkál az optika, de a végeredmény sajnos csalódás. A képek zajosak, a vonalélesség fogalma homályba vész, a színtelítettség sem mondható tökéletesnek. Szóval van gond." Főleg le maradt a fényképező gomb (spórolás)
Kép:[link]
Akkor milyen Exmor dologról fecsegnek ?? szánalmas ..
Mai Sony-k elbújhatnak.. Emlékszem K750 2mpixel-es telefonomra 2004-2005 fele jött be .. már akkor ( 900 mAh ) aksival ,azóta 200-300-több 6-7 év alatt ugye !
Még a mai napig is sok telefont lever multimédiában ( fényképezésbe )
Volt Vivaz-om hát 8.1 mpixel kamerával ugye azt kép minősége kb olyan mind a K750 -néSokan arra mennek 12 mpixel meg stb.. azt csak egy dolog attól még csinálhat rossz képet ..
Neo:"A Xperia neo szerencsére kameráját tekintve sem került butításra az archoz képest.
kamera elvileg ExMor R technológiát kapott, ez sötétebb környezetben javítja a képminőséget. Igazság szerint ennek nem sok jele van..Kép:.[link]
képen elég erős a képzaj,ettől függetlenül a neo képei sem váltják meg a világot, akár tökéletes napsütésről, akár homályosabb környezetről van szó. Persze monitornyi felbontásban nagyon szépek az alkotások, de a nyolc megapixelnek 100%-os nagyításban ennél jobban kellene teljesítenie."
Nah ezek a nagy multimédia telefonok ..
Én inkább maradok régebbi Sonyik-nál azt rakok inkább custom romokat a telefonra és nem dőlők be semmi féle reklámnak ..
Mindenki saját maga dönt a telefonjáról és mire van pénze szüksége.. Én nem úgy döntök hogy van egy csili telefon azt már írom " Kell ilyen "100 ezer felett veszel telefont és azt veszed észre ,hogy 1-1,5 napig bírja az aksi kijelző mérettől függetlenül .. jön a bevált duma az Exmor R rendszerről bár semmi haszna..
Ezt a videót tessék végig nézni
[link]A videó végig nézve majd ha Sony is ezeket a tulajdonságokat adja a telefonjaihoz ,akkor jobban megérné ..
És ebbe a videóba a telefonhoz 3 év teljes kőrű garanciát adnak teljesen mind 1 mit csinálsz a telefonnal ..
Ez nem csak reklám több 100 teszt van róla hogy igenis ez így megy ..Teljesen mind 1 Sony Xperia U-P-S lehet az egész ABC .. Egy kapta fa csak egyik 8GB belső másik 32GB .. Egyik 12mpixel másik 8mpixel ..
El vannak kapkodva a gyártások azt csak össze okádják a telefonokat..
-
ricsike81
aktív tag
Sony Xperia LT28 menyni lesz a várhat ára ? Az akksija hány mah?
-
ricsike81
aktív tag
Sony Xperia LT28 készülékhez mit szóltok ? Micro sd vel is bővithető, csak azt nem tudom, hogy 1 vagy 2 magos a procija .
-
attika89
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #568 üzenetére
ICS-vel biztos sok minden javulni fog azért (remélem).
Bog-nak már lesz hosszabb távú tapasztalata, szóval majdcsak mond/ír valami okosatszimike79
Én is hasonlóképp látom a dolgokat -
szimike79
őstag
válasz
attika89 #565 üzenetére
Ez az "egy lépéssel a többi gyártó mögött" szöveg kicsit unalmas.
Akkor mit szóljak a mostani telómról?
Engem személy szerint nem zavar, hogy nem ICS-vel jön ki, és az sem hogy nem négymagos. Az a lényeg hogy lesz rá frissítés. Ha a Sony hozza az utóbbi idők optimalizációs színvonalát, akkor az is szépen fog rajta futni. Kit érdekel hogy később jön, csak szépen fusson a vason.
Amit eddig a tesztekben láttam az bőven meggyőzött GB-vel is. Remélem valahogy meg tudom venni. -
attika89
senior tag
Sony Xperia S hands-on by Bog
Szerdán jön a teszt!The Verge teszt.
Egyik legnagyobb problémája, hogy még nincs ICS csak GB.
Kommentekben a szokásos "dated" és "one step behind others" kijelentésekkel.
Nekem még mindig kéne -
sdd2
veterán
-
attika89
senior tag
válasz
HardSanyeee #555 üzenetére
Mind a háromból akar egyet a caládank!
-
r-chee
őstag
ööö....átszámolva 157E HUF (először nem vettem észre a 430 fontot áfával
). Kíváncsi vagyok, itthon mikor lesz már végre kapható, természetesen szolgáltatótól függetlenül, így mindenféle sallang díjcsomag és netszolgáltatás nélkül, függetlenül, 2 év garanciával. Na és persze mennyiért....
Szerk.: Ja és kapunk-e hozzá ingyen SmartTag-eket, úgy mint az előbb linkelt webshopban....
-
eos30d
aktív tag
válasz
HardSanyeee #555 üzenetére
nem mindegy.... poén volt.
-
eos30d
aktív tag
Venni kell a gyereknek U-t, az asszonynak P-t, magunknak S-t és majd amelyik jobb majd azt használjuk ....
(attika árait nézve alig 370 ezer forint az ottani árakon
)
-
-
szimike79
őstag
Akkor már ne felejtsük ki az 1305 mAH-es aksit sem. Nem tudom mire lesz elég, de elég soványnak tűnik a 4 inches kijelző mellett.
Viszont az új kétmagos proci teljesítményére kíváncsi lennék.
attika89:
Az addig oké hogy Angliában annyi lesz, nálunk mennyiért mérik majd, és főleg a T-nél mit kostál majd az árcédula? Bár mostanában amilyen árazást a T csinál, sok jóra nem lehet számítani. -
eos30d
aktív tag
válasz
HardSanyeee #547 üzenetére
Nem dobálózom csak leírtam. Mivel egy ekkora vastagságú terméknél optikai zoomról nem beszélhetünk azért nem elhanyagolható....
-
szimike79
őstag
Egyértelmű, hogy mindenki a saját igényeihez választ közülük, vagy a felhasználói szokások alapján hozza meg a döntést. Szerencsére kinézetre mindkettőt nagyon eltalálta a Sony, végül is egy termékcsalád részei. Csak sajnos tartok az áraktól, lehet az lesz a legmeghatározóbb szempont, mert egyenlőre hivatalos árakról még nincs infó.
Meg arról sem, hogy akkor hogy fogok állni anyagilag.
-
szimike79
őstag
Ha a kicsi lesz köztük az árkülönbség, akkor inkább az S lesz a befutó. Abban 32 giga lesz a memória, míg a P-ben csak 16. Mivel bővíteni SD kártyával egyiket sem lehet, nem utolsó szempont. A kamera is jobb lesz, 3 HD kijelző is bejövős. Tény hogy minőségibb érzést ad az alu ház, de úgy döntöttem nem az lesz a mérvadó.
-
eos30d
aktív tag
nem az S topicba vág a dolog, de szerintem ehez is jo lesz..
[Sony SmartDock for Xperia P] -
szimike79
őstag
Vagy nem érted, vagy nem akarod érteni a hsz.-em lényegét. Az SGSII a mai androidos mezőnyben talán a legerősebb procival van szerelve. A most bemutatott négymagos csodákat, amik még nem jelentek meg, nem sorolnám még ide. Az Xperia S egy gyengébb snapdragonnal készül pl.: HTC Sensation XE is ezzel a procival készül. Viszont a jó optimalizációnak köszönhetően a HTC-t csúnyán elveri, az SGSII- vel tartja a lépést, pedig abban erősebb cucc van, függetlenül attól hogy mikor adták ki.
Remélem így már érthető. -
szimike79
őstag
Csak ha elolvastad volna a teszteket, és a tesztprogik eredményeire vetettél volna egy pillantást, akkor azért jól megmutatkozik, hogy az azonos hardverrel szerelt konkurenseket csúnyán elveri. A komolyabb vassal szerelt telókkal is szépen tartja a lépést pl.: SGSII. Ebből azért arra lehet következtetni, hogy a Sony-nál igencsak jó munkát végeztek optimalizáció terén. Kíváncsi leszek, hogy az ICS-vel mit hoznak ki majd belőle, ahol jobban tud majd érvényesülni a dupla magos konfig.
Amúgy két különböző rendszert pengeélre állítani nem szerencsés dolog. Ha neked az ios jön be jobban, legyen neked az, szíved joga.
-
attika89
senior tag
Saját hardverre saját szoftverrel nem nehéz optimalizáltabbnak és stabilabbnak lenni. Ez tény és ezzel nem is vitatkozik senki.
Egyébként a két kisebb Sony még csak épphogy nyilvánosságra került...
Az S-nek is hiányzik az ICS eleve, mivel a mézeskalács nem használja ki a két magot... -
bobooo
addikt
egy i4S azért sokkal optimalizáltabb mint a Sony Xperia S/P/U
-
bobooo
addikt
a mai 4magos meg nagyobb teljesítményű 2magos mobilokhoz képest a Sony (Sony Ericsson) még mindig le van maradva a konkurens mobiljaihoz képest...
-
attika89
senior tag
Gsmarena review
Phonearena reviewRemélem hamarosan az itteni teszt is kikerül
-
1stror
csendes tag
Majd lejjebb megy az àra ha berobbannak a 4magosok...
Remèlem!
-
eos30d
aktív tag
Hát akkor még az S hez tömködnöm kell pénzt a malacperselybe 150-ig...
-
r-chee
őstag
-
r-chee
őstag
Régóta gondolkozom egy okosteló vásárlásán, de eddig sikeresen ellenálltam a csábításnak. Péntek este behalt a K850i-m, szal elérkezett az idő....
Remélem, minél előbb megjelenik az Xperia S.
-
attika89
senior tag
-
attika89
senior tag
Japánban már megjelent az NX. Az Angliai előrendeléseket márc 6-9-re ígérik teljesíteni....meglátjuk.
Egy kis akku üzemidő infó:[link]
"After more than 13 hours using during a for me "regular" workday (20 minutes phone calls, a couple of SMS, checking mails set to every 15 mins, listening to about 45 mins of music, browsing for maybe 60 minutes), the battery is still somewhere around 66%. To be fair, 3G was turned off, this for sure makes a difference:
13h47m
1d3h39mSzerk:
phones4u-nál (UK) az első 250 előrendelő ingyen kap egy Sony SmartSwatch-ot mellé -
attika89
senior tag
Nem bizony
Bár nekem már annyira fontos az über kamera. Még mikor az innov8-em vettem, eléggé döntő tényező volt ez is, de már szinte csak jegyzeteket fényképezek vele...
Persze nem hátrányTesóm most vett egy Galaxy Ace-t és most már nálam is egyre erősebb a késztetés, hogy váltsak, így hogy egy kis ízelítőt kaptam a droidból...próbálom megállni, hogy feladva a várakozást rávessem magam egy SGS2-re
-
€uro
őstag
Ááááááááááááááááá!
Beleszerettem a fehér Xperia S-be! Ilyen telefont szeretnék!
A fél éves, kártyafüggetlen, ZAGG fóliázott ezüst Neo-mat meg harminc ezerért odaadom a testéremnek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kétmagos processzorral és HD kijelzővel, ám régebbi Android operációs rendszerrel és memória bővítési lehetőség nélkül érkezik az első Sony Xperia mobil.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest