- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Semmit nem hagy a OnePlus 12 a képzeletre
- US mobil kompatibilitás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhenry
őstag
Külső tényleg szép de ezzel az árral nem lesz versenyképes
-
Durván hosszú a teló, gyenge aksi, 1 év múlva meg naponta 2x kell töltőre tenni, magas árral. Kamera meg közepes, szokásos Sony megoldása...
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Fitzgerald
veterán
Ismét egy középszar Sony drágán. Mondjuk biztosan nem tartanának ki emellett az üzleti modell mellett, ha nem érné meg így is.
-
-Skylake-
addikt
Szar chip, szar kamera, 0 akku, 130k. Instant get. Igazi Sony, nem csalodtam.
"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably
-
SkyLine3000
addikt
Egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a végtelenségig elnyújtott kijelzővel. Borzasztó! Komolyan mondom, ilyen idióta telefondivatot, mint a mi manapság megy, nem bszott még a Föld! Annyi fszságot találnak ki, h hányni tudnék tőlük. Ha beadja a kulcsot a G3-am, előveszem az SL45i-t és annyi. Mér nem tud vki NORMÁLIS kinézetű telefont gyártani jó árasítva??? Max 50-60e. És még a paksi atomerőmű sem kell bele.
-
hhenry
őstag
válasz
SkyLine3000 #6 üzenetére
P Smart 2019?
-
SkyLine3000
addikt
-
hhenry
őstag
válasz
SkyLine3000 #8 üzenetére
Noccs szerintem is jó nagy....
-
Imi1981
veterán
válasz
SkyLine3000 #10 üzenetére
Én se szeretem a noccs-ot de a p smart 2019-en tök kicsi noccs van. Munkatársamnak van és szerintem az már nem zavaró. Az ilyen iPhone x méretű noccs nekem sem tetszik.
-
Azie
őstag
parádésak az éjszakai képek. nagyjából a 10 évvel ezelőtti szintet SEM hozzák
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Crafter32
őstag
A Sonynál fogalmuk sincs mit kellene csinálni. Össze-vissza dobálják ki az egyre bután kinéző és tudású telefonokat.
[ Szerkesztve ]
-
mackoman
tag
Samsung Galaxy A50 teszt mikor várható ?Mert nagy a hallgatás körülötte.....
-
törölt tag
Az idei felhozatalból egyedül ezek az új Xperiák tetszenek eddig, és nagy nem várok már sokat az év hátralevő részétől sem. Még egy kisebb méretű és olcsóbb Xperia 1 kellene igazából.
-
Sd636, 3000es akku, ips, cserébe gyenge kamera és dupla ár egy Xiaomihoz képest...Gratulálok Sony
iPhone 12 Pro Max, Mi Pad 5
-
batai15
félisten
Nem valami át gondolt készülék lett . Sony az ilyenekkel az lgvel és a htcvel hasonló sorsra fog jutni
-
forgonati
őstag
Fura hogy amennyire jól megy nekik a Playstation, annyira gané a telefonos divízió. Szerintem épkézláb kamerát sosem fognak tudni csinálni, annak ellenére hogy a sok jó szenzor meg tőlük jön. Úgy nézek rájuk mint a HTC-re. Ásítok közben.
Keelah Se'lai!
-
Emericus Max
tag
Hát ez így ebben a formában nem versenyképes. Talán ha valamelyik szolgáltatónál odadobják 60e -ért, de erre kicsi az esély. 130 Dezsőért sokkal jobb telefonokat kapni.
Műanyag ház? 3000-es aksi? WTF?
Szóval ez a teljesítmény, műanyag házzal, ezzel a kamerával konkrétan fáj. Vagy vennék jobb telefont ebben az árban, vagy rádobnék még 20e forintot és akkor SnapDragon 845-el mi mix3 vagy mi9. De tavalyi csúcs készülékek is lemennek 150e környékére, akkor pedig inkább azok mint ez. Szóval akárhogy is megy a matek, sehogy sem ez a Sony jön ki a végén
Tehát ez a telefon üzletileg értelmetlen. Csak az erőforrásokat pazarolták rá... -
turbulencia8
őstag
Nalam ossze-vissza jelenik meg a teszt mobilrol, a kameras resz tok mas szelessegu, mint a tobbi, az osszegzes is szetcsuszik. Amugy a telefont nem ertem, hogy miert dobtak piacra.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #12 üzenetére
Nem tudom hogy a többi gyártónál is működik-e de pl Huaweinél eltűntethető a notch.
-
Azie
őstag
válasz
elfelejtette #23 üzenetére
ne várják: nokia 106.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
bollokcs80
Korrektor
Snapi 636 , 3000 mAh akksi, 1,5A töltő, 130 ezerért.....nevetséges.
"Persze egy távirányítónak ritkán van ennyire nagy és szép kijelzője, de ritkán is kerül közel 130 000 forintba."
Na igen, mert egy távirányítóhoz ennyiért már adnak egy 40"-os lapostévét.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
steve0606
csendes tag
válasz
Aprósólyom #5 üzenetére
-
Aprósólyom
addikt
válasz
elfelejtette #23 üzenetére
+1
(#27) steve0606: Nem rossz a mérete miatt. Ezt nem ismertem, csak a tömzsibb csokit.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
fattyu
veterán
130eze snapi 636. akkor jó
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
joey04
titán
sd 636, meg átgondolatlan, kiforratlan, félkész szoftver 130-ért. grat sony megint...
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
DS39
nagyúr
"Ár/érték aránya 2 pont"
ilyet is ritkán olvasni.
-
-Skylake-
addikt
válasz
#16820480 #16 üzenetére
"és nagy nem várok már sokat az év hátralevő részétől sem"
??? Az ev hatralevo reszemben jon uj OnePlus, jon uj Galaxy Note, jonnek az uj iPhoneok. Nem varsz sokat ? Lenyegeben az idei csucstelefonok meg csak most kezdenek el szallingozni majd.
"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably
-
Noukoum
veterán
Ezt úgy minek, kinek?
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
tixem
addikt
Fődet rá
Szokásos túlárazott szemét, sokadszorra. Érthetetlen számomra, hogyan tudnak még a mobilpiacon létezni ilyen elfuserált kínálattal.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S21 Ultra ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
balat86
csendes tag
Régen szerettem a Sony-t. A legutolsó telefonom tőlük egy XA2 volt. Előtte volt Z3 Compactom is. Mindkettőt szerettem. Ma már inkább nem vennék. Kezd lassan gáz lenni ha az embernek Sony-ja van.
Oneplus 8T
-
Szaki Bácsi
tag
Én pont fordítva érzem. Mondjuk nekem csak zászlóshajóim voltak (Z1-Z5-XZ2) de én mindig is a többieket éreztem gáznak. Mondjuk én rühellem ha szembe jön velem egy olyan eszköz amit én is használok.
De minden esetre ez tényleg siralmas telefon lett. Kíváncsi leszek az Xperia 1-re, meg az új kamera szoftverre.
Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\
-
doooo
addikt
A kamerával végre olyan részleteket is látni Sony mobilon, amik 4 éve el vannak veszve... más hibái természetesen vannak a képeknek, de kifejezetten kellemesen csalódtam a részletességben. Ja és persze csak a HDR nélküli képeken. Ez a hosszú forma pedig nagyon... nem szimpi. Szokni kellene, jó sokáig. A kamera élőképének megjelenítése kész vicc rajta... mondjuk 12 megapixel helyett más felbontású, más arányokkal operáló kamerát is kaphatott volna, hogy valamennyire jobban kitöltsék a képek a képernyőt, de ez már részletkérdés.
-
janeszgol
félisten
Na ezt elolvastam. A kijelző rendben van. A kamera itt-ott okés, a felvett hang viszont botrányos. A kamera színvilága tetszik, természetes. De nem vennék magamkan ilyet.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
somogyib
őstag
A kinézet nagyon jó, nekem mindig is jobban tetszett ez a sarkított kialakítás mint a legömbölyített stílus.
De az a ratyi simtálca elég gáznak tűnik, remélhetőleg ez csak egyedi error, ami csak a tesztkészüléknél jelentkezett.
-
Fred23
nagyúr
Ezzel nem fognak piacot szerezni. SoC, akku, 21:9, árazás... -érthetetlen.
Ja, meg éppen ennyi amúgy egy Nokia 8 Sirocco is szállítással együtt -igaz, nem a legmegbízhatóbb helyről, de az enyém új, bontatlan készülékként érkezett, rossitibi fórumtárs tegnap rendelt egyet szintén ennyiért, szerintem azzal se lesz semmi gond.
-
-
Fred23
nagyúr
válasz
janeszgol #47 üzenetére
Nem rossz az S8 se, de többet is láttam már beégett kijelzővel, ráadásul csak 4 GB RAM-os. A 3.5 jack mondjuk előnye, viszont akkuban megint a Sirocco jobb. (Nálam 8 óra SOT volt már 2 nap mellett, igaz, nincs Google Play telepítve, apk-ból szedem össze, ami kell.)
sheratan: Jó terméknek is kell a reklám, örülnék neki, ha lenne még pár Sirocco-tulaj a PH!-n! 218 hozzászólás van csak a topikjában, pedig a készülék tényleg nagyon jó, és már ár-érték bajnok is szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az egyedi formaterv és a merész ötlet mindig értékelendő, viszont ez a felszereltség, ennyi hibával és béna aprósággal, műanyag házban korántsem állja meg a helyét a középkategória tetején.
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bestbuy játékok
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen routert?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Tab M9 - anyag, árban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 14 PRO MAX 128GB space black kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- iPhone 13 Pro Max 128Gb, Sierra Blue, független, garancia!
- IPhone 13 128 GB gyári független csak kipróbált 2024.09.24. Apple garancia
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független gyönyörű akku 100%
- iPhone 15 Pro Max 256gb White Titanium, bontatlan független
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest