Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sir fg

    aktív tag

    válasz ronda #5221 üzenetére

    Szerintem tök felesleges - már megint - ezen vitázni. Mindenkinek joga van úgy használni, ahogy kedve tartja. És az is természetes, hogy a használat módja befolyásolja az üzemidőt.
    Ha valaki napi 3-4 órát netezik, meg esetleg filmet néz, játszik, meg wifin oszt meg mobilnetet, stb., az ne csodálkozzon, ha 1 nap alatt lemerül a telefon, viszont elégedett lehet, hogy a telefon képességeit maximálisan kihasználja.
    De ha valaki úgy használja, hogy például csak 2G hálózatot engedélyez (igény esetén be lehet nyomni gyorsan a 3G-t), és azon egész nap szinkronizálja a leveleit, időnként kap e-mailt, arra válaszol, néhány SMS, napi 20-40 perc telefonálás, ha a szükség úgy hozza, néz valamit a térképen, stb..., annak kibírhat 2-3 napot is, vagy ha megvárja, míg lemerül 0%-ra, akkor akár 4 napot is. De egy ilyen felhasználóra azt mondani, hogy "nem is biztos, hogy szüksége van ilyen telefonra", hát, hogy is mondjam.. marhaság. Ha pl. csak naponta 3× írok e-mailt, azt célszerűbb lenne szar telefonnal tennem?
    A te példádban például SZVSZ teljesen igaza van a nyugdíjas német állampolgárnak: ha van rá pénze, vegye meg a prémium autót, ha az kell neki. Hiszen te is talán jobban érzed magad egy BMW-ben*, mint egy Daciában, még ha csak 90 km/h-val mész is vele. :) Nem csak a háromezres, V6-os motorért lehet szeretni az autót - de néha az is jól jöhet ;).

    *Mindenki helyettesítsen be egy szimpatikus márkát, csak találomra írtam.

    [ Szerkesztve ]

    Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Új hozzászólás Aktív témák