- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
válasz
Zoli133 #14578 üzenetére
Értem köszi, találtam egy jó videót is egyébként az egész szétszerelésről, talán valakinek még hasznons lehet :
http://www.youtube.com/watch?v=sCPWOzLD-jc
Mivel a teló nem az enyém csak potom pénzért meg tudnám venni, azt hiszem még alszok rá egyet.
Köszi a sok segítséget ! :-) -
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #14576 üzenetére
Látom közben hogy igen ragasztva van az is. Még lenne két kérdésem az egyik: direkt kell ilyen meleg levegő fújót vásárolni hogy a ragasztó kicsit engedjen, vagy egy jobb hajszárító is megteszi ?
És a 2. kell külön valami ragasztót is venni, vagy elég az ami rajta van tehát az újat rárakom, mikor meleg aztán berakom az egészet pár nehezebb cucc alá hogy megragadjon ? Vagy inkább ne gondolkozzak ilyen otthoni cserében ? -
beloadjoker
őstag
válasz
Zoli133 #14573 üzenetére
Oh értem, eddig csak x8-on cseréltem de azon egyszerű volt.
Akkor egy ilyet kellene mondjuk bevállalni ?
http://viewitem.eim.ebay.hu/SONY-ERICSSON-SK17-XPERIA-MINI-PRO-SK17i-COMPLETE-LCD-SCREEN-DIGITIZER-TOUCH/230925339639/item
Ja és így ha így venném akkor ennek a cseréje mennyire nehéz ? Mondom eddig csak egy x8-at szedtem szét és cseréltem benne digitizert, esetleg találok a cseréről valahol videót ?
Vagy még ez a része is ragasztva van ? -
beloadjoker
őstag
Hali !
Annyi lenne a kérdésem hogy adott egy repedt digitizeres mini pro, ebayen nézegetem hozzá a digitizereket és olyan 10000+-ban látok inkább viszont találtam ilyet is :
http://viewitem.eim.ebay.hu/Digitizer-Touch-Screen-Glass-Lens-For-Sony-Ericsson-Xperia-Mini-Pro-SK17i-BLACK/190814813440/item
szerintetek ez ugyanolyan jó ? -
-
beloadjoker
őstag
Na hali ! A Backtrack-es kérés után szerintem megint kikasztalak ;-)
Szóval : kipróbálnád rajta a Playstation emulátort ? Ha van lehetőséged esetleg a Crash team racinget, meg a tekken 3-at kipróbálnád ? Nagy kérdés viszonylag sok mega, a letöltés, szóval részémről nincs sértődés ha nem csinálod meg ! -
beloadjoker
őstag
Hali ! Rajtam iszonyat sokat segítenél ha kipróbálnád rajta a backtrack 5- öt. Ha esetleg mostanában Kalocsán jársz, még fizetnék is érte hogy megnézhessem ! A skidhacker.com-on találsz egy videót a telepítésről. Tudom hogy nagy kéres de sokat segítene nekem. Ja és még egy amatőr kérdés mennyivel tud max letölteni wifin ? (ne azt írjátok hogy b/g/n szabványú mert nem tudom az értékét)
Köszi a választ ! -
beloadjoker
őstag
Lehet hogy ez nagyon gáz kérdés lesz se azért : ez egy arm processor ? csak mert ez a teló backtrackel nagyon király lenne !
és ha jól tudom a backtrack csak arm procikon mükszik így androidon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest