Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.s
tag
Sziasztok, van egy ilyen minim és a következő problémával nem tudok megküzdeni: a névjegyzékem (google szinkronizálás útján) másoltam fel a telefonra. Minden név a keresztnévvel kezdődik - tehát nem Kovács Gábor, hanem Gábor Kovács az elrendezés. Döbbenetes, de én nem találtam olyan menüpontot, ahol át lehetne állítania megjelenítést. Ezt azért az eddigi android rendszerű telefonjaim htc, lg optimus, samsung galaxy ace, etc... helyből tudták. Van erre megoldás, vagy én vagyok ilyen láma, hogy nem találom?
Imre -
i.s
tag
Sziasztok, a wifi erősségével kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy nagyon gyengén teljesít. Ahol előző telefonjaim lg optimus, se x10, htc legend, samsung ace hibátlanul észlelték a jelet és prímán működtek, ott a mini épp csak meglátja a jelet, de azonnal el is dobja. Gyakorlatilag használhatatlan. Csak nálam tapasztalt jelenségről van szó, vagy más is észlelt már ilyet? a ROM 2.3.4 4.0.2. A.0.42
Van már (jól) működő CM ROM a minire?
Üdv: I[ Szerkesztve ]
-
i.s
tag
válasz Benjoe39 #3215 üzenetére
"Sziasztok! Tegnap óta nálam is ketyeg egy Mini-ke. Azt szeretném kérdezni, hogy a névjegyzékbe hogyan tudom elérni, hogy a vezetéknév legyen elöl.
Nem úgy kell érteni. Én a következőt tettem, de szerintem nálad is csak ez fogja meghozni a várt eredményt. Belépsz a "gémél" fiókodba, majd a bal oldali menü sorból a levelek pont mellett található kis fülre kattintasz. Legördül egy újabb menü címtár és feladatok. Értelemszerűen a címtárra kattintasz és ha már valaha szinkronizáltad a "géméleddel" a címtárad, akkor itt megtalálod a keresett kontaktjaidat. Most már csak mefg kell keresd az egyebek elnevezésű menüt ( nálam középen fent található) és az itt található kis háromszögre rákattintva egy újabb menü gördül le. ilyenek: importálás, exportálás, nyomtatás etc... és ott figyel az alján a keresett funkció: UTÓNÉV; CSALÁDNÉV Már csak annyi a teendőd, hogy a kis pipát oda teszed ahová kívánod, majd mented és szinkronizálod a telefonod névjegyzékével, mely feltehetően a szinkronizálást követően, már az új, megcserélt formában fog megjelenni.
Imre[ Szerkesztve ]
-
i.s
tag
Sziasztok, a 2.3.4 -es 4.0.2.A.0.62 build számú szoft rootolható? Mi kell hozzá? se 1.7 super oneclick, se a 2.3-as V.4-es nem rootolja.
Előre is kösz a válaszokat.
I -
i.s
tag
Szia, próbálnék egy főzőtt rom-ot, (az xperia MODv1) de a cvm felrakásánál nem igazán értem a hogyanját. letöltöttem az se extrem progit a gépre, kicsomagoltam a rar-t és elindítom a progit, de megáll egy helyen a folyamat ezt írja ki:
adb shell rm /data/local/tmp/*
rm failed for /data/local/tmp/*, No such file or directoryadb push "data/install_cwm" /data/local/tmp/install_cwm
adb push "data/recovery.tar" /data/local/tmp/recovery.tar
adb push "data/chargemon" /data/local/tmp/chargemon
adb push "data/sh" /data/local/tmp/sh
adb push "data/charger" /data/local/tmp/charger
adb shell "chmod 777 /data/local/tmp/install_cwm"
adb shell "su -c '/data/local/tmp/install_cwm'"
su: permission deniedadb shell rm /data/local/tmp/*
és innen sehová se megy.
Mit csinálok rosszul?[ Szerkesztve ]
-
i.s
tag
Szia Lasy, egy , illetve több kérdésem is lenne. Úgy olvastam, hogy Te kipróbáltad Ko9@ 62-es ROM-ját. Érdekelne a tapasztalatod és hogy megéri -e lecserélni a mostani 42-es rootolt gyári ROM-ot Ko9@ ROM-jára? Valóban rootolt és jobb?
Esetleg tudnál linket mellékelni ahonnan leszedted aROM-ot?
Köszi üdv: I -
i.s
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Létezik-e ilyen felbontásban a népszerű htc-s játék, a teeter erre a készülékre? Neo-n működik de a minire hiába teszem fel. Elindul, majd kilép.
Tud valaki linket , infót, hogy egyáltalán érdemes-e keresni??
I[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest