Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Így készül egy Earfun headset
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Ezt használja/próbálta valaki? Érdemes fölrakni gyári ICS-re?
Más: a walkman app jobb, mint a PowerAmp?
-
wayne1
senior tag
Én másikat kerestem, mert a hozzászólásoknál nagyon sokan panaszkodnak rá.
Viszont ezzel nem vagyok megelégedve! A V2 alatti DPS Manager nagyon ütős volt. Valahogy ICS alá még nem sikerült találnom normális equalizer szerűséget. De egyelőre marad mert,
1. sokkal jobb a hívás közbeni hang Pl. GB alatt a haverom hangja akinek szintén mini-je van dörmögés volt, alig értettem. Ics alatt nagyon jól hallom.
2. Nem tudom, hogy az ICS vagy a kicserélt előlap -e a ludas, de sokkal jobb lett a kijelzőm fényereje. Eddig kint napsütésben alig láttam valamit, moddingolt fényerő mellett is, de ma tűző napon is normálisan láttam a kijelzőt[ Szerkesztve ]
-
lolll3
tag
[link] próbálta már valaki??
"Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
-
X_C
tag
akinek gyári ICS-e van az észlelt valamilyen teljesítménybeli lassulást? nem fut szaggatottabban a rendszer?
-
-
törölt tag
válasz fatal` #14336 üzenetére
update.screenshot.menu.zip
Aszem megtaláltam.
Szerintem erre gomdoltál -
fatal`
titán
SonyMobile webshopban livesound fülessel 48900, ha valaki ilyet készülne venni.
-
wayne1
senior tag
Van egy új ROM. CyanogenTimeScape.
Van benne Sony Clear Bass + 3D Surround. Lehet este kipróbálom. -
snooze
veterán
sziasztok!
xperia mini pro u20i-re melyik a legfrissebb gyári sw?köszi!GO Gunners!!!
-
Ck.
addikt
Sziasztok, új vagyok még Mini téren, a következő lenne a kérdésem:
A redőny lehúzásakor beállítható-e, hogy úgy viselkedjen, mint minden más androidos készülék, hogy az értesítések mellett, a funkciógombok (rezgés/néma, wifi, gps, adatkapcsolat, stb.) is elérhetőek legyenek? Mert most gyakorlatilag csak értesítési sávként funkciónál, így a redőnynek semmi értelme.
-
Perillustris
senior tag
Először azt hittem, képzelődöm. Másodszor is. Sőt, harmadszor is... Mára azonban bizonyossá vált, hogy lezárás után magától kiold a készülék. Érzem, hogy rezeg (nem a melegedéses hiba, azt ICS óta jómagam sem tapasztaltam), kiveszem a zsebemből és hopp! nincs lezárva.
Többször rajtakaptam, mert különösen figyeltem, nehogy kiderüljön, én vagyok a béna.
Azt már az első napokban megfigyeltem, hogy bejövő hívás végét követően nem zár vissza automatikusan, amit óriási hibának tartok, de ezzel együtt tudok élni.
A rendszeres "feléledéssel" azonban nem.
További problémám, hogy míg ICS előtt gond nélkül beállítottam, hogy a készülék angol nyelve dacára* beíráskor az angol nyelvi szótár mellett a magyart is használja, a frissítés után nem leltem erre a menüben.
A készülék itthoni márkaboltból van, s mint írtam, frissítés előtt ez fel sem merült problémaként.
* A kérdést megelőzendő, azért angolul használom a telefont, mert a futáshoz használt alkalmazásban csak ebben az esetben működik a "voice feedback".
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
darvinya
titán
válasz Perillustris #14371 üzenetére
Húzd újra.
Teljes wipe-al.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
fatal`
titán
Ez így konkrétan úgy hülyeség ahogy van. Egyrészt a redőnynek az az értelme, hogy látod az értesítéseid. Másrészt egyedül a samsung (újabban még az lg) telefonokon vannak ott kapcsolók, azok is szarok, van 5 db és nem tudod onnan előszedni a beállításait.
ROOTolt telefonon SystemUI cserével megoldható
-
Márklár
tag
Én találtam egy switch nevű appot, a fejlesztője Salto.Dev, sajnos nem tudom linkelni mert a PC-s Play-en nincs fent csak a telóról lehet megtalálni. (Vagy én vagyok béna.)
Nekem nagyon bejött, azóta nincsenek kapcsoló widgetek kirakva a screenre, még lámpa is van benne.
Márklár
-
aakosch
tag
GB rootolási leírást, CWM telepítést linkel nekem valaki? Az LWW-n működő modok működnek Minin is?
-
half333
őstag
Próbáltam ezt a beats audiot,de semmi különbség,meg ez a hang alapú keresés nem működik,mindig azt irja ki h újra,beállitásoknál ha rámegyek a hangra,leáll a program. Valakinek sikerűlt már?
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Találtam egy kis érdekességet;
Xperia Mini build.prop.tweaks [NEW - 2nd July 2012]
Ugyanaz a cucc mint ami az X10 Minihez volt....
Remélem hasznos lesz!
Főleg az utólsó két sor lehet nagyon hasznos annak aki felrakta az ICS-t és picit
belassult a telója, csak saját felelősségre!Én most fogom kipróbálni, amint megvan beszámolok az eredményekről
Üdv
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
Ck.
addikt
válasz fatal` #14374 üzenetére
Nálam meg a kapcsolók miatt van 80%-ban használva a redőny. Az értesítések miatt van nyilván kialálva, de ha ott van egy b@szotnagy hely, akkor azt ki lehetne jobban is használni. Eddig csak tényleg LG, Samsung androidos gépeim voltak/vannak, de ők ezt remekül meg is oldották. Viszont ebben a kategóriában nincs ellenfele ennek a telónak, de a gyorskapcsolók hiányoznak páromnak is.
Márklár:
Köszi, megnézem.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Azt kell, hogy mondjam (jónéhány nap nyúzás után), hogy a stock ICS jelentősen lassabb, mint a GB.
Az eddigi leggyorsabb rom ko9 exMiUi-ja.
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
válasz half333 #14381 üzenetére
Ez az X10 mini re vonatkozó magyarÍtott beállítás instrukciók;
Amit én linkeltem azt ugyanígy kell csinálni, tehát a build.prop fájlt kell szerkeszteni,
csak azt az Xperia mini re vonatkozolag irták ugyanúgy az XDA fórumokon, először
nézd át hogy azokból ami a linknél szerepel, már mi van amúgy is a build.prop ban
hogy ne legyen duplikált bejegyzés.Nem kell mindegyiket beirni csak azt amit ki akarsz próbálni,
Ezt pl én egyáltalán nem fogom beirni;
Render UI with GPU
debug.sf.hw=1mert valaki irta hsz be hogy elszált neki a képernyő tőle, szóval nagyon óvatosan kell
és biztonsági másolatot is érdemes csinálni a build.prop fájlról.Egyébként csak rootolt telókon működik mert ha nincs rootolva, akkor nem is tudod
elérni a system mappát.Üdv
Szerk; Egyébként nem vagyok profi, én is csak most ismerkedek a dolgokkal, annyival
vagyok beljebb hogy értem az angolt[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
Megcsináltam
Beírtam amit akartam aztán mentettem, reboot és csoda:
Tényleg sokkal gyorsabb lett, megszűnt a laggolás ICS alatt és
sokkal gyorsabban talált rá a hálozat ra is.Most megcsinálom a képminőségért felelős részt is, én a
boot animáciot meghagyom, most úgy tűnik hogy talán még
az is gyorsabb lettSzerinted ez mit jelenthet;
SYSTEM TWEAKS
Forces your home launcher into memory ??
ro.HOME_APP_ADJ=1Eleve a memóriába tölti a launchert hogy az is gyorsabb legyen?
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz joker1220 #14385 üzenetére
Igen, a memóriában folyamatosan ott lesz így rögtön előjön a home ha kilépsz, nem kell várni a töltésre.
Power Savert próbáltad? Nekem az volna a fontos, csak mert ha nem felteszem, de ha feltetted akkor lehet megvárom a holnapot, hátha lesz vele tapasztalatod.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
joker1220
őstag
Persze azokat beraktam!
Nem tudom hogy mennyit számít, mivel azért gyorsabb a cucc elméletben mert
most a script el engedélyt kapott ugye a cpu és a gpu is a grafikus részek
számítására ergo a gyorsulás miatt gondolom többet számolnak és ezért
nagyobb az energiaigény, legalábbis én ezt következtettem ki, szóval
bízom benne hogy ezek az energiagazdálkodási finomhangolások
ellensúlyozni tudják a feltételezett + fogyasztást.Annyi biztos hogy látványosan gyorsult a telefon, teljesen lagg mentes lett
minden, a hálózat most ott is maxot mutat ahol idáig csak 1-2 pötty volt
szóval nem hülyeség.A képtömörítéses cucc nál én nem látok minőségbeli különbséget mert
még nem volt alkalmam monitoron megnézni de majd írok arról is.,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
joker1220
őstag
válasz cintula187 #14390 üzenetére
sdd2:
Sajnos a wifire jelenleg nincs próba lehetőségem, viszont a mobilnet (3G) mintha gyorsabban töltögetne mint eddig!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A build.prop fájlt megnyitva úgy írtam be ezeket ahogy az eredetiek is ott vannak,
szünet nélkül, nekem így müxik.A félkövér betűvel szedett két sor már alapból bent volt a fájlban, én a sorban következőt egyszerűen alá írtam amit itt dőlt betűvel jelölök, így;
ro.ril.hsxpa = 1
ro.ril.gprsclass = 10
ro.ril.hep=1
ro.ril.enable.dtm=0
ro.ril.hsdpa.category=8 (or 10,12,14) Still looking for more of these though. *
ro.ril.enable.a53=1
ro.ril.enable.3g.prefix=1
ro.ril.htcmaskw1.bitmask=4294967295
ro.ril.htcmaskw1=14449
ro.ril.hsupa.category=6* Én itt a 10 -est adtam meg értéknek ahogy az X10 es témába is írták..
Ezt csak azért írom hogy én átnéztem mielőtt elkeztem írni nehogy duplikált bejegyzések
legyenek.Erre az opcióra valaki azt írta hogy elszállt tőle a kijelző úgyhogy én meg sem
próbáltam;Grafikus gyorsítás (UI GPU-hoz renderelése)
debug.sf.hw = 1A gyorsulást ettől a 2 sortól kell várni;
debug.composition.type=gpu
debug.composition.type=cpuA lap alján a téma író tulajdonképpen azt mondja hogy csak emiatt a 2 sor miatt
indította az egész témát és hogy masszív sebesség löketet lehet velük elérni...[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
Meglesz
Majd beszámolok!
Egy újabb cucc, valami hiperüberbrutálcsoda zenelejátszó app;
[Sound Mod] XSBeatsAudioMOD | v6.0 {Beats, DBS, SRS, ClearBass, Xloud}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Docker konténerizálás
- Külpolitika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest