Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz dokee78 #11799 üzenetére
Nem ez mondtam már.
De itt felvetül a szerviz nem teljesített.
Így ha annak idelyén a szerviz csak tárolta, akkor a kiadott szervizkönyvben leírtak hamis.
Ezáltal kérheted függetlenül, hogy van gari vagy nincs gari a termék cserét a szerviztől.
Mivel ők megszegték …
A többi rajtad múlik.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ko9
addikt
Nekem úgy rémlik, hogy a szervízben piszkálták
Nem igaz, hogy senki nem veszi a lapot[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
andreijj
tag
Üdv!
Az ismerőseim arra panaszkodnak, hogy sosem hallanak rendesen, és olyan mintha kihangosítottam volna őket. Ez persze random mód, van hogy egy híváson belül többször is megjegyzik h mi a f@szt csinálok, beszéljek bele rendesen
Ezen kívül mostanában mintha lassabb lenne, és a kijelző-fényerő is erősebben vibrál :S
A héten viszem szervízbe, le kell előtte takarítani róla a progikat, képeket? Vagy csak kiveszem a memkarit meg a sim-et és kész is?
Hova érdemes vinni, és mennyi idő kb mire megjavítják?
Kösz a segítséget! -
rutyika68
őstag
válasz dokee78 #11825 üzenetére
Tetszik a rom, de össze kellene házasítani a ezzel. Mert a kettőt felváltva tesztelgetem, és nem tudok dönteni, egyikbe ez tetszik, a másikba más. Köszönet a fiúknak a munkájukért , olyan ügyesen dolgoztak, hogy nem tudok választani. Eddig nem volt nyitva a bootloaderem, most adok az érzésnek , és módolok, tesztelek, próbálgatok dolgokat.
I love android
[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
agoka07
senior tag
Sziasztok!
Frissítettem 4.0.2.A.0.62-es Build-ra, amit ugyebár nem lehet root-olni. Hogyan tudnám visszatenni a régit?
A másik, hogy nektek fagy 8GB-s memória karival a készülék?S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
sdd2
veterán
válasz agoka07 #11829 üzenetére
Semmit. A 2.3 memóriakezelése nagyon jó. Kevés programot kell tárolni a telefonon (rakd ki SD-re) és mikor nem használod figyelj arra hogy lépj ki az alkalmazásból, ne hagyd tovább futni. 2-3 naponta pedig nem árt neki egy resi. Amúgy rott kéne neked és a sok gyári vackot lepucolni, az segítene a legtöbbet.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
agoka07
senior tag
Igen, csak sehogyan sem sikerül..
Oupsz. Leformáztam a telefont, teljesen tiszta, csak épp ismét a memóriakari belehelyezésekor a zárképernyő nem jelenik meg..Formázzam a karit? Segíthet?[ Szerkesztve ]
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
GyéBen
tag
A hivatalos Product Blog-on megjelent egy ilyen hozzászólás a Sony részéről:
Our Ice Cream Sandwich update will be available for the remaining 2011 Xperia smartphones from the last week of this month.
Azaz, már csak egy hét, és ha minden igaz, (remélhetőleg) jön az ICS.
-
GyéBen
tag
Mindössze már csak az a kérdés, hogy a nagyobb modelekről portolt 4.0.3-t kapjuk meg mi is, vagy esetleg az xda-n kiszivárogtatott 4.0.4-t.
Amennyiben a kiszivárogtatott 4.0.4-t kapjuk meg, xda-s infók szerint jobban optimalizált, mint a 4.0.3
[ Szerkesztve ]
-
nemdan
senior tag
Komplett előlapot vagy csak a kijelzővédőt lehet cserélni? nekem már sikerült két elég mély karcot ejtenem rajta és eléggé zavaró.
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
nemdan
senior tag
válasz molnarpeter #11840 üzenetére
Elég mély, a körmöm megakad benne...nem tudom ki lehet-e még szedni...
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
darvinya
titán
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ko9
addikt
válasz fatal` #11839 üzenetére
Nekem aztán mindegy melyiket kapjuk, de ha a kernelnél továbbra is 2.6.32.9-lesz, akkor semmivel se leszünk előrébb
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Horgász topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest