- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizi74
csendes tag
jelentem,nekem csodásan, laggolás mentesen fut az újrahúzás óta, gyökeresen megváltozott a kezelhetősége, pedig mér a pokolba kívántam néha!
egy olyan kérdésem lenne még, hogy nem tud v.ki olyan (non-root) contact progit, ami a szervezetet is kiírja név alatt, amikor hívnak?
a go contact-ot használtam, de az nem tudja. -
csizi74
csendes tag
válasz
viewdetails #2678 üzenetére
thx!
újrahúztam, sokkal jobbnak tűnik egyelőre!
sajnos a gta továbbra is kifagy kb. 10 mp után, de ezzel együtt tudtam élni eddig is, nekem is már az is öröm és bódoggság, ha el tudok olvasni egy cikket anélkül, hogy a kis ablakok felugranának! -
csizi74
csendes tag
válasz
viewdetails #2676 üzenetére
erre azért figyelmezhetnének upg előtt!
PC companinonnal is tudok ilyen javítást csinálni? vagy csak a seus a befutó? -
csizi74
csendes tag
válasz
viewdetails #2674 üzenetére
thx, megpróbálom!
aszittem, ott csesztem el, hogy 1 napos volt a teló, csodásan futott (még a gta is), de köv. nap frissítettem ICS-re, és onnantól kezdve a gta már az elején kifagyott, és jött a többi fagyás is..
a seus-os történetet még nem nagyon vágom, de majd utána nézek -
csizi74
csendes tag
válasz
viewdetails #2672 üzenetére
igen, taskkiller, nagyon ajánlották több helyen anno, de nincs beállítva automatikus kinyírásra..
amúgy kipróbálom nélküle.
a SEUS-hoz rootolni kell, nem? -
csizi74
csendes tag
egy "kis" segítség kéne, pár hónapja van egy arc s-sem. 4.0.4 android van rajta, 4.1.b.0.587 buld-del, minden gyári. a gondom, hogy néha legszívesebben a sarokba zúznám a telót, szinte bármit nyitok meg (index/facebook/angry birds) folyamatosan jönnek fel a kis ablakok, hogy az ilyen és ilyen alkalmazás (naptár,/exchange/crashmonitor/térkép, stb.) nem válaszol/bezárult stb. persze közben gyakolratilag leáll az, amit épp csinálok.
a teló amúgy is nagyon be van lassulva, van, hogy elkezd csörögni, és eltelik vagy 5-10 mp, mire felvillan a képernyője, de volt, hogy még idáig sem jutott el, se kép, csak hang, de hogy ki hívott, azt meg nem tudtam visszanézni.
egyszerűen rohadt idegesítő az egész, tényleg lehetséges, hogy nem képesek egy normális gyári sw-t tisztességesen megcsinálni és csak mindenféle sufni tuning rom-okkal müxik normálisan???
a telót naponta ki-be kapcsolom + van rajta android assistant + rendszeresen kilövöm a futó progikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest