- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
válasz
Sanyi.mTs #2975 üzenetére
Az sztem nem csak a teló hibája volt...........vmi progit nem zártál be rendesen sztem, vagy folyamatosan szinkronizált!!
Bár igaz ami igaz az Xperia S nem a készenléti idejéről híres.......
Nagyon durva az a 30%/éjszaka........(bár attól függ ki mennyit alsziklehet 30órát aludtál akkor teljesen reális)
Nagyon szerettem az Arc S-em ,de az elrontott ics frissítés miatt sajnos elment a kedvem tőle...nem akartam mókolni meg amúgy is tetszik a sony gyári felülete!! Xperia P-t vettem helyette +7000ft-ba került sztem megérte! Itt már nagyon odafigyelt a Sony az ics frissítésre és ha minden igaz jb is érkezni fog! (bár én a SE utolsó zászlóshajóját sem hanyagoltam volna el ennyire)
Viszont egy biztos K700i és Xperia Mini után dobogós az Arc S nálam mivel 4hónapig nyúztam(kb 130készülékem volt 22éves fejemmel)
Szerencsére a repedés is elkerűlt ,bár nagyon vigyázom minden készülékemre!
Viszont gb-vel nagyon jó és stabil az Arc S a fogása+design-ja pedig párját ritkítja!!
(sajna kézben tartani eléggé más érzés a p-t gyakran égi röppályára akar állni, hát igen a szögletes ,de mégis gyönyörűen lekerekített Arc S-t élvezet volt kézben tartani+az az ív az asztalon sem mutatott rosszul)
Egy biztos lesz még Arc-om vagy Arc S-em a közeljövőben!
Sok sikert nektek és további jó fórumozást! -
Beladon
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #2936 üzenetére
Szerintem az S lenne a jobb befutó
Próbáltam a P-t az S-et meg napi rendszerességgel használom nekem szimpatikusabb az S.
bobace: Nálam gyári ICS-el ha megy a poweramp, skype, és böngészek akkor kb.: 80-100MB szabad ram marad. Egyébként 200MB. Belső tárhely valóban kevés de ezért van a micro sdhc kártya egyébként nálam 150-180MB szabad belső memória van. (mindent átpakolok sd-re amit lehet kivétel zenelejátszó). Összehasonlítási alapom nincs az általad említett telefonhoz
Típushibának még jelezném a telefon felső részén a közelségérzékelő kis plexije sokaknak megrepedt, de garanciában cserélik. (nálam nem repedt eddig pedig 1 éve használom) -
bojan
tag
válasz
Sanyi.mTs #2910 üzenetére
jól néz ki a teló, de ennyiben ki is fújtak a pozitívumok sajna. tulajdonképpen még a régi zte blade telóm is jobban futott ennél fasza rommal. de tényleg, nagyon lassú, sokszor akad, és a legtöbb dolog rosszabbul megy rajta, mint elvileg gyengébb sőt sokkal gyengébb telókon. szóval ne ilyet vegyél.
-
Beladon
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #2918 üzenetére
Az arc s az bővíthető 32GB-ig. HDMI is van bár a kábel nem része a csomagnak... Nem tudom mi a kicsivel több, de pl.: ott van a t-mobile-nál [Sony Xperia S] dominóba nem épp egy rossz ajánlat. Bár ha előfizetés is szóba jöhet akkor még olcsóbbra kilehet hozni a készüléket.
-
Beladon
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #2910 üzenetére
Elsősorban neked kell tudnod mire is szeretnéd használni mi az ami nagyon fontos és mi az ami kevésbé. (szerintem semmi hiányt nem szenved, de ezzel sokan vitába szállnának) Szerintem érdemes bár a 80k környéke már más készülékeket is felvet főleg ha ez az ár kicsit fentebb tornázható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest