- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nestor16
senior tag
Bocsánat, hogy ilyen béna vagyok, de még nem volt dolgom kernellel. De ettől függetlenül .img fájlt sem tudom hogyan kell flashtoollal telepíteni
Kezdem idegbajt kapni ...
Tehát most nincs a telómon egy működő rom, se recovery, pedig onnantól szerintem már megoldanám.
Csak ez a flashtool is új nekem. Nekem csak a villám jel (Flash device) és a BLU (Bootloader Unlock) működőképes, a többire nem tudok rányomni.Köszönöm a türelmed
-
Nestor16
senior tag
Köszi. De jó, hogy ide tévedtél, lehet meg is kéne mentened engem
Amíg a válaszra vártam, próbáltam tovább kutatni a dolgokat és akkor recoveryvel felrakni, egy AORP-ot akartam próbaképp. x-Parts feltéve, recovery-t rá is tette, újraindít, recovery uninstall rom, majd install. De gondolom mivel kenelt nem cseréltem benne (amit sose értettem igazán miért fontos), így most csak a Sony logo jön fel folyamatosan... Lehetséges, hogy tégla? Arra gondolok, hogy ez a recovery megoldás csak egyszeri alkalomra jó, tehát hiába nyomogom itt a back-et, nem jön be a recovery aztán nem tudom mit csináljak...
Amúgy most én is ezt a romot néztem ki, csak kéne ebben egy nagy segítségRemélem, még erre van időd, hogy leírd hogy kell, mert most elég vészhelyzet a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest