- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Ez tényleg elég olcsó. És ha én nem merem kicserélni az újra akkor mennyiért cserélik ki a házat.
még mindig nagyon szeretem ezt a telefont a kamerája lehetne jobb no meg ez a fránya memória gondok.
Sztem én nem adom el 20-25 ért meg pláne nem akkor marad családban. idővel be kerül az Ericsson A1018 mellé mint dísz -
dannyl
addikt
Igen, nekem is ez a véleményem, hogy nagyon jót telefon lett volna HA... Nagyon szerettem amúgy tényleg, MIUI-tól kezdve ViperXperia-ig mindent kipróbáltam. Sajnos nem nyitható a teló BL-e, ezért korlátozott lehetőségeim maradtak. A FB appot, hidd el nem használtam. Vagy böngészőből néztem, vagy, amit te is mondasz facebook fast-on keresztül. Nem játszottam soha, de az őrületes laggok, meg a több másodperces várakozási idők elvették a kedvem. Lehetne ragozni, hogy mit kellett volna még vele csinálni, de beleuntam a folyamatos sz@rpofozásba. A stock nexus 4 most kárpótol mindenért.
Ja! Az Arc S szervízben van (szokásos repedés + 1-2 apró dolog miatt), úgyhogy, ha onnan visszajön, lesz egy áprilisig gyári garis, szinte új Arc S-em eladó, ha valakit érdekel -
levike92
tag
Olvastam már. Hát figyelj . Én elhiszem, hogy nektek ilyen jól megy a szekér , hogy 4 magos teló meg ilyenek. Én nem azért kérdeztem ezt mert nap mint nap játszok újabbnál újabb játékokkal. Csak ha ingyen meg lehetett volna csinálni akkor miért ne
Bőszen elég nekem ez mert gyors meg amikkel én játszok Subway Surfers meg póker símán elég. Csak ahogy megláttam valakinél azt a videót , hogy 2ghz-n ketyeg a proci picit elragadott na...
-
levike92
tag
Bemásolnád nekem légyszives? Tudom, hogy nem szép dolog ilyet kérni de már délután 6 óta olvasgatok, hogy lehetne a procit feljebb tornázni de sehol nincs értelmes magyar leírás :S Rálesek még arra a fórumra hátha megtalálom azért. Csak már egyre jobban megy el a kedvem az egésztől. Amúgy érdemes? Van értelme? Mert csak azért akarom hogy játéknál néha ne akadjon be meg picit gyorsabb legyen. De ha nem túlzottan észrevehető a változás akkor nem bohóckodok vele.
-
korpicschess
veterán
Köszönöm a válaszod, most kicsit elbizonytalanodtam, hogy Arc vagy Arc S, majd ránézek.
Szóval az ICS rossz? Ami most van rajta, az elég borzalmas, lassú, nagyon lassan éled fel a kijelző ha hívnak, hajlamos összefosni magát, néha nem csörög, ilyesmi...
Meg majd azt is megnézem, hogy GB-ból melyik verzió van fent.szerk:
4.0.2.A build van rajta, Arc S -
Mtbsrác
senior tag
Tipikus Rom-hiba. Másik szoftverrel kellene próbálkozni, a 4.0.4 amúgy is okádék.
Értem kössz.
Esetleg vmi segítséget tudnál adni a témában annak örülnék. Milyet romot tegyek/gyenek fel, még sosecsináltam még ilyet de nemhiszem hogy egy nagy ördöngősség lehet. Nemérdekel semmi más a telóból csak a GPS legyen jó mert az fontos nekem, a nyomkövetés miatt. -
PAtr0n
addikt
Nahh, kicsit tesztelgettem még. Aki push függő, az felejtse el, nem jönnek értesítések, beállítási lehetőségek sincsenek. A titka az, hogy amikor kilép belőle az ember, valóban be is zárja, tehát akárhányszor rábökünk, újra bejelentkezik. Persze a jelszót megjegyzi, csak az FB-jelre kell bökni. Még egyszer leírom, hogy gyorsan tölt, a chat nagyon jól használható, és amíg benne vagyunk az értesítések megjelennek. Szinte ugyanaz mint a webes, mobilnézetben. Azt hiszem marad ez...
-
mrbikerider
tag
azt írtam ami a sony honlapján van *#*#7378423#*#* aztán Service info > Configuration > Rooting Status. Bootloader unlock allowed No
egy t-s függő mobil,ezt még megjátszottam volna viszont akkor el fogom adni,
Pedig szerettem de amikor várok fél percet hogy térképet be hergelje kicsit ideg leszek, játszani nem szoktam annyira nagy igényeim nincsenek, de drobbox viber térkép stb az kell aztán 60 mb szabad rammal megértem hogy nem megy, de GB-re nem állok vissza megint, körbe jártam a témát sokat hergeltem de így sem az igazi, ennyit a sony támogatásáról.
Köszi a gyors válaszokat -
szifi
csendes tag
Szia!
Köszönöm a váalszt, de még mindig azt kérdezem, hogy: Amikor ICS volt rajta, akkor a rootolt teló esetében induláskor a vissza gombot nyomogattam és bejött a recovery menü.
Most original GB van rajta, de hiába csinálok mindent ugyanúgy (rootolva van, superuser mappa van, van x-parts, van rom manager) bármelyikre megyek, hogy pl: boot recoverybe, vagy install zip from sd card, a teló újraindul, de ne jön be a recovery sem, nem tudom behozni. Csak szimplán betölt a gyári GB.A másik kérdésem pedig az, hogy ha felrakom a romot, akkor újraindítás előtt ugyanúgy-install zip from sd card- telepítem a patch-t?
Köszi.
-
Imi1981
veterán
-
Sakab
senior tag
Na jelentkezem ismét
2nap alatt feltettem az én S-emre és a barátnőm sima Arc-ára is nagynehézségek árán az Atomic GB7.0át. Nem x-gamert mert gondoltam teszek egy próbát. Eddig gyönyörüen pörög és az aksival is kíméletes.
Ha valakinek esetleg nem telepíteni fel az x-parts a CWM et (én 4órát ezzel kinlódtam) akkor 2perc alatt fel lehet tenni a RECOVERX -el
Root-olni pedig az eroot-tal kb újabb 2 perc alatt. Mire ezekre rájöttem ráment 1 napom. De végre kész mind 2 teló.
Köszönöm még egyszer a tippet.Hja igen....és hogy miért nem ment eddig...a memkártyám nem volt megformázva és azon volt ugye az x-parts áthelyezve. És amikor újraraktam egy szűz 62-est, majd root, cmw majd amikor telepíteni akartam az x-gamer patche-t vagy az Atomicot akkor kiirta hogy nem tudja megnyitni és hogy (bad).
Miután viszont leformáztam a kártyát utána már szépen előre felment. -
Sakab
senior tag
Abszolut igazad van...elfelejtettem meg koszonni a linked koliba voltam egesz heten most megyek haza nem sok idom volt es oszinte leszek ki isment a fejembol a linked.mindig megkoszonom most az egyszer elfelejtettem sorry. Meg hét elejen probaltam feltenni a patchat de hibat irt ki es nem rakta fel ezutan ujra raktam az egesz romot es kozvetlen utana probaltam patchelni akkor is hibat irt ki. Ekkor raktan fel az U HD 5öt...
-
Sakab
senior tag
-
Sakab
senior tag
Bevannak pipálva igen, és felis telepíti már szépen engedélyt is kér de semmi prbáltam az összes verziót a 2 alternatívát meg a gyári xpartos CMWet. Nyomom a visszagombot de semmi...próbáltam már azt is hogy átraktam az SD kártyára Lind2sd vel az xpartot, próbáltam hogy újraindulás után v a sonye felirat meg jelenésekor kezdem el nyomkodni a visszát, de semmi eredménye
-
csampei
senior tag
A térerő probléma nem mindig feltűnő!Javaslom,hogy less bele,az akkuállapotba,ha rátapizol a diagrammra,részletesen kilistázza hogy mi mennyit fogyasztott,na ott ha a telefon jelében (legfelső sor) mondjuk ott vannak kis piros csíkok akkor bizony van térerő gond ha csak zöld,és barna és piros nincs benne akkor meg lehet nyugodni.Én is csak onnan láttam hogy gebasz van!Meg amikor a rootuninstaller ikonja kijött az értesítési mezőre,abból tudtam hogy itt bizony reboot volt
-
csampei
senior tag
Ezt kategórikusan nem lehet kijelenteni hogy pöpecebb.Ugyanis nekem az Atomic GB-vel sem volt sok bajom,csak valamikor gondolt egyet és két reboot-ot dobott,aztán ment rendesen,meg néha a térerő vacakolt de azt betudom a 77-es alapsávnak (baseband) amit nem tudok változtatni,mert a Flashtool-al nem kommunikál.Aztán találtam ezt a romot,jó alaposan kigyomlálva (85Mb az egész) és full gyári GB az alapja tehát nem a 2.3.7 hanem a 2.3.4(!!!) Innen jött a bizalom.Aztán felkerült és ment.Gyorsan stabilan,ahogy kell neki,bár elég puritán volt.Erre gondoltam egy merészet,és kicsit kiszineztem,mókoltam hozzá egy full animált látványos témát,amit bele is tettem a romba.Hozzátettem még egy-két fontos alkalmazást,és ment fel a telóra!Ma 6.nap végén kapcsoltam ki hogy töltőre tegyem (eddig csak repi mód éjszakára,és úgy töltöttem) de eddig se egy reboot,se egy fagyás,se térerő gondok,2-3 nap akksiidő!!!!Tehát nekem ez marad!Lehet hogy van szebb van testre szabhatóbb de stabilabba még nem futottam.Gyakorlatilag ennyi a történet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest