-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csabi10
senior tag
Valaki próbálta már az új JELLY SANDWICH 7.0 -át. Tapasztalatok, vélemény?
-
csabi10
senior tag
válasz
bandi0000 #2117 üzenetére
Köszönöm . Megoldottam SEUS-al és kiszedtem belőle a .587-et, majd flashtool-al készítettem egy flashelhetőt.
Ez alapján:
Here is how to backup firmwares
1 You need to reinstall the firmware using SUS (Sony Update Service )
2 After completing go to C:\Program Files\Sony Ericcson\Update Service\db\13740270\blob_fs\
3 Copy 2 files One of 15 mb and other around +- 200 MB into a New folder
4 Run FlashTool > Advanced > Decrypt Files
5 Source folder : New folder that you created
6 From Files, Select both of the files and select OK
7 Wait till the decrypting finishes , after it does, a list will appear on the left
8 From Folder list, select all and move everything to the right
9 Fill all the details in the box
10 If the firmware that you are backing up is ICS then mark Disable Final Verificatio Check and select OK
11 Select your device > Ok
12 You will see the backed up firmware in > C: > flashtool > firmwares -
csabi10
senior tag
Valaki tudna linkelni nekem egy gyári 4.1.B.0.587 romot? Mert ami itt van annak India a vége és nem tudom, hogy jó-e.
-
csabi10
senior tag
válasz
Beladon #2053 üzenetére
Kipróbáltam a Jellysendwich 6.2-t, és nem vagyok tőle elájulva akadások vannak bőven már a menü kezelésénél, játékok is akadoztak a telefonkönyvről már nem is beszélek 5-6 mp is eltelt mire behozta. Nálam nem működött a kamera sem bárhogyan próbáltam feltenni, de ez lehet egyedi hiba a wifi sem volt tökéletes. Ezért le szedtem, feltettem a MIUI legújabb változatát, de ez is érezhetően lassabb volt mint a korábbi változat ami utoljára volt a telón, plusz a második újra indulás után eltűnt a felső lehúzható menü mivel a systemui leállt és utána már többet nem is indult el hiába indítottam újra.
Nem volt kedvem már szórakozni vele ezért vissza tettem a biztonsági mentésemet a gyári 4.0-t -
csabi10
senior tag
válasz
f1alonso #2031 üzenetére
Próbáld meg úgy hogy ezeket mind végig nyomogatod mielőtt telepítenéd:
wipe data/factory reset
wipe cache partition
mounts and storage:
-format /cache
-format /data
-format /system
-format /sd-ext
Advanced:
Wipe Dalvik Cache
Wipe Battery Stats
ezek után tuti menni fog.Én is így csinálom mert a sima wipe data/factory reset-el nekem is ez volt.
-
csabi10
senior tag
válasz
Beladon #1995 üzenetére
A legfrissebb MIUI a 2.9.29 van fenn, neked milyen tapasztalataid vannak vele? Zárt vagy nyitott loaderen használod? Régebben a játékok random kiléptek ez változott? Írjál nekem véleményt róla érdemes-e felraknom.
Nekem a JellySendwich nem nagyon tetszik, mert a gyári rom van kicsit piszkálva viszont a miui elég egyedi. -
csabi10
senior tag
Valaki próbálta más ezt a JELLY SANDWICH 6.2 romot? Azt írják hogy nagyon gyors lett. Megy zárt bootloaderen is.
-
csabi10
senior tag
Nem kötözködni akarok de,
az ablakok gyors dobálása nekem gyanús ezek után: Set Animations to 0,5x in Settings ---> Developer Options
+ GPU gyosítás.
Így a sima ics is gyorsan dobál mindent mivel azon 1x az alap.
A videón nem nyitja meg a srác a névjegyeket ami ugye sarkalatos az ics.-nél.Nem mondom, hogy nem jobb, lehet hogy kipróbálom.
-
csabi10
senior tag
Installation Instruction
This ROM works on Locked and Unlocked Bootloaders. Its a Flashable ROM.
0. Charge Phone 100% (optional)
1. Flash Kernel for ICS ROMS (e.x. arcknight)
2. Boot to CWM
3. Factory Reset
4. Mounts & Storage ---> Format System
5. Advanced ----> Wipe Battery Stats (optional)
6. Install Zip from sd card ----> Choose Zip from sd card ----> Xperia Ice Bean 4.X
7. Reboot, wait for booting, than reboot again (optional) -
-
csabi10
senior tag
válasz
viewdetails #1676 üzenetére
Ha letiltom attól még ott van és foglalja a helyet.
Meg aztán az elv, én eldöntöm hogy mi kell arra a telefonra amit én vettem és én használok, nem a sony. -
csabi10
senior tag
válasz
bigdady #1673 üzenetére
Root Uninstall és kézi erő.
Nem tudom amúgy miért rakják bele ezt a sok sz...t miért nem lehet a juzerre bízni. Persze ha nem rootolod akkor még törölni sem lehet, pediga fércbuk az kell ám nagyon. -
csabi10
senior tag
válasz
bigdady #1662 üzenetére
Én nem ez alapján csináltam.
Tehát én PCC-vel tettem fel az 587-t majd utána ez alapján rotoltam mivel itt meg van az 587-es kernel is.
-
csabi10
senior tag
válasz
bigdady #1652 üzenetére
Szerintem nem. Bár én ez alapján csináltam.
-
csabi10
senior tag
válasz
krisztian112 #1594 üzenetére
Ami ezt illeti az enyém is kb 2 hónapos és a hátlap ropog rendesen.
-
csabi10
senior tag
Ha PCC-vel nyomok rá egy javítást /mert új szoftvert nem jelez mivel szerinte a kiszolgáló nem elérhető/ akkor melyik verzió megy fel rá?
-
csabi10
senior tag
Srácok ez a rom jó szerintetek Lt18i_4.1.B.0.587_1254-8596_Generic_India.rar? Innen töltöttem le.
-
csabi10
senior tag
-
csabi10
senior tag
Az új 4.0.4-et kernel cserével lehet rootolni? Ha igen hol találok hozzá kernelt?
-
csabi10
senior tag
A cyanogenmod-ot fel lehet tenni zárt loader-re?
-
csabi10
senior tag
válasz
kbyte1024 #1130 üzenetére
Akkor még egyszer leírom. 1. Letöltöd a zipet innen,
2. kicsomagolod mondjuk a C-re a Doomlord V1-et.
3. Ezután csatlakoztatod a telót a pc-hez.
4. A kicsomagolt mappában a RUNME.BAT-ot futtatod rendszergazdaként, bejön egy fekete dos ablak kéri hogy nyomj egy gombot mind 1 melyiket. Lefut a program a végén kiírja hogy all done nyomsz egy gombot, kilép a dos ablak teló újra indít és kész is.
Ettől egyszerűbb leírás nem lesz. -
csabi10
senior tag
Tegnap felraktam rá a MIUI magyar változatát, szép jó meg minden, de sajnos nekem a biztonsági dolgaival meggyűlt a bajom. Es file managert szerettem volna használni de annak nem adott super user jogot hiába állítgattam mindent akkor sem, nem volt hajlandó telepíteni apk-t az sd kártyáról, csak a saját fájl kezelőjével. Úgyhogy ment vissza a gyári 4.0.4.
-
csabi10
senior tag
Ha rootolt lenne akkor es file explorer megoldja, szerintem root nélkül nem fog menni. Én a "fércbukot" töröltem ki azonnal, annak nincs értelme. Sajnos mindenhol ezzel jönnek.
Viszont lenne egy kérdésem CWM recovery -t hogyan lehet rá varázsolni?Már meg is vanXperia CWM Auto-Installer
-
csabi10
senior tag
Úgy tudom van erre a telóra CyanogenMod. Tudja valaki hogyan kell fel rakni?
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem egy listát írni, hogy roort után mely alkalmazások törölhetők biztonsággal.
Mert ami itt van az nekem nem egészen tiszta, hogy lehet vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory: Nikke
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest