- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CortezX
aktív tag
válasz
Beladon #2507 üzenetére
Eddig semmi gond nem volt vele. Szép, gyors, és minden benne van ami nekem kell. A munkámhoz viszont elengedhetetlen hogy meg tudjam osztani notival a mobilnetet, szal ha senkinek nincs tippje mi lehet a gond megy vissza a gyári 587-es. 2 másik főzött rom is az internet problémák miatt ment a kukába.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Beladon #2447 üzenetére
Hát igen én pont az ellenkeződ vagyok lehet azért is mert 20 éves vagyok
de én szeretem ha pattent a gyorsaság és nem kell várni én azt veszem észre hogy ha pl nem megyek bele a beállításokba csak később akkor lassan tölti be de ha utána rögtön bele megyek akkor rögtön beadja szaggatás nélkül az ilyen pl nem nagyon tetszik
-
bandi0000
nagyúr
-
Frozzy
őstag
válasz
Beladon #2106 üzenetére
most nem MIUI van fent. hanem jellysandwich az elég jól muzsikál..
akkor gondolom a sima MIUI verzió és abból is a 2.9.29 verz
és miket szedtél ki ha meg lehet kérdezni ?
játékokból nem szokot kilépkedni ? meg így spotba belaggol a rendszer vagy valami ilyesmi ?
most jelen pill 110 szabad ram
-
csabi10
senior tag
válasz
Beladon #2053 üzenetére
Kipróbáltam a Jellysendwich 6.2-t, és nem vagyok tőle elájulva akadások vannak bőven már a menü kezelésénél, játékok is akadoztak a telefonkönyvről már nem is beszélek 5-6 mp is eltelt mire behozta. Nálam nem működött a kamera sem bárhogyan próbáltam feltenni, de ez lehet egyedi hiba a wifi sem volt tökéletes. Ezért le szedtem, feltettem a MIUI legújabb változatát, de ez is érezhetően lassabb volt mint a korábbi változat ami utoljára volt a telón, plusz a második újra indulás után eltűnt a felső lehúzható menü mivel a systemui leállt és utána már többet nem is indult el hiába indítottam újra.
Nem volt kedvem már szórakozni vele ezért vissza tettem a biztonsági mentésemet a gyári 4.0-t -
wertigo1984
őstag
válasz
Beladon #1995 üzenetére
Köszi Neked!
(#1996) pezs89
. Nem hiszem, hogy annyit fog rajta játszani, talán valamilyen autósat rak majd rá, de ő inkább zenélni meg fotózni szeret.
(Dead Space tableten is fut? Nagy kedvencem, konzolon myomom.)
Még olyan kérdés, hogy a beszéd hangszórója milyen minőségű?
-
csabi10
senior tag
válasz
Beladon #1995 üzenetére
A legfrissebb MIUI a 2.9.29 van fenn, neked milyen tapasztalataid vannak vele? Zárt vagy nyitott loaderen használod? Régebben a játékok random kiléptek ez változott? Írjál nekem véleményt róla érdemes-e felraknom.
Nekem a JellySendwich nem nagyon tetszik, mert a gyári rom van kicsit piszkálva viszont a miui elég egyedi. -
Agean
csendes tag
válasz
Beladon #1989 üzenetére
A teló valamiért nem szereti ezt a szervert. Először arra gondoltam, hogy túl nagy méretűek a PPT fájlok, de PC-re töltve kiderült hogy csak 3 MB körüliek. Végül PC Companion segítségével ment csak át PC-ről. A telefonra került fájlok megnyitása sem lett egyszerű, mert itt a Power Point-ba kerültek a letöltések és mégis a OfficeSuite nyitja meg. Itt valami árulás van, de nem tudom mi!
Köszi, hogy időt szakítottál rá! -
gipsztigris
addikt
válasz
Beladon #1974 üzenetére
Egy sz@r agybadugós füles 1000 font?
.....az szép!
Szerintem nincs ember a földön aki a saját fülével érezne különbséget egy 1000 fontos és egy 35 fontos füles hangzása között! Műszerekkel biztosan van mérhető különbség, de egy átlagos hallású ember számára nincs.........szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest