- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forchalad
tag
válasz
Luser2000 #644 üzenetére
Ezt a játékot én már régebben próbáltam,ötletesen van megcsinálva mert kihasználja a facebook adottságait és az ismerőseidet is bevonja a játékba. Amúgy azt akartam kérdezni hogy átlagban nektek meddig bírja az aksi,normál használat mellett? (Telefonálás,kis,net,...zene)
-
Forchalad
tag
Ez érdekes,ilyenről még nem is hallottam ezzel a telefonnal kapcsolatban pedig elég sok fórumot olvasok...amúgy szerintem mindenképp van összefüggés a lassú töltés és a teljesítmény között. Pl. ha mindig csak kicsiket töltesz rá akkor jobban fog merülni ez 100%.
Más(horatiocain): Ötletes játék,jó hogy így beleépítették az ismerősöket,elég interaktív. Az a rész amikor ki kell találni hogy az adott dolgot ki posztolta...nah az szivatós.
-
Forchalad
tag
Ezt a hangerőproblémát eddig nem olvastam csak egy helyen,nem gondoltam hogy ez ilyen sok helyen jelentkezik,de biztos egy szoft frissítéssel megoldható bár nem értek hozzá. Ez az a dolog amit 10 perc nyomkodásból nem vesz észre az ember...
WM600-as füles meg nagyon korrekt,bár még nem olvastam el a cikket.
PAtron: Milyen jól észre lehet venni hogy te a mobilról írsz
Fordítva vannak az ékezetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest