- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramedic
aktív tag
válasz
paramedic #79 üzenetére
Benéztem a mintaboltjukba (a volt RTL Klub székház) és azt az információt kaptam az eladótól, hogy valóban forgalmazzák a Sonim XP3-t. 36 havi, gyártói garanciát adnak a telefonokra. Pár készülék már náluk van, de a marketingesek forgatják azokat, ezért megnézni nem tudtam. Ugyanezen okokból még árat sem tudott mondani. Kb. két hét múlva érdeklődjek telefonon.
-
paramedic
aktív tag
"A Sonim XP3 hivatalosan nem kerül itthon forgalomba (egyelőre)."
Ebbe az egy szóba szeretnék belekapaszkodni. Remélem!Nekem a plusz két év garancia megér +20%-t. Másrészt -természetesen nem a készüléket rendelkezésetekre bocsájtó boltra vonatkozóan- nem tudom, hogy egy bolti garancia a valóságban mennyit is ér. (Eleddig csak gyári garanciás telefonjaim voltak.) Gondolom, nem küldik vissza az Egyesült Államokba a hibás készüléket, hanem a saját sufni tuning műhelyük próbál meg majd helytállni.
Nem kötekedni akarok, de ez lesz a következő telefonom, ezért szeretnék teljes körű garanciát látni hozzá.
-
paramedic
aktív tag
"...miért is ad a gyártó 3 év feltétel nélküli garanciát a készülékre... ...ugyanis a magyar jogszabályok a 12 hónapos garanciát ismerik, a Sonimnak pedig nincsen képviselete hazánkban."
Ezt nem igazán értem! Ha a gyártó ad 3 év garanciát, akkor miért 12 hónapos bolti van rá? A magyar jogszabályok a minimum garancia időtartamot határozzák meg. Ha azon felül plusz garanciát vállal a gyártó, akkor azt a forgalmazó miért nem adja tovább?!
Szerintem normális esetben ez lenne a bolt érdeke is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest