Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tikakukac

  félisten

  A kutyól elkészült? El! Eljutottunk valahova, ami működik? El! És milyen következtetést lehet ebből levonni az eredeti igény árazásáról?

  Ezért jó, hogy nálunk ilyesmi nincs. Ki van csengetve a della, sőt, annak a tízszerese is nem ritkán. Az eredmény mégis egy vödör szar. Tanulság? Nem sok. Akkor inkább kérném olcsón a kutyaólat.

  A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

 • harry

  veterán

  Itt azért te is elég erősen feltételezel ha azt mondod, hogy teljesen más lett a végeredmény, mint amit akartak...

  Azt persze, hogy nem lehet mondani, hogy "nézd má' ezek két nap alatt megcsinálták, akkor mindenki lop akinek tovább tart."
  Látni kéne a pontos requirementeket, use-case-eket, feature-oket, megnézni mennyire használható, robusztus, biztonságos, karbantartható stb, kegyetlen sok munka lenne egy ilyen rendszer véglegesítése.

  De azt akkor is érdekes látni, hogy ha az idő és értékteremtés a elsődleges tényezők, akkor elég komoly munkát is el lehet végezni, és esetleg érdemes átgondolni, hogy az eredeti költségvetés / tervezet (nem kicsit) túlzó lehet. (főleg annak ismeretében, ahogy írták is, hogy szabad pályáztatás nélkül, odaadták 'valakinek'...). Inkább ebből lehet tudni, hogy sok, nem is a 2 nap alatt elvégzett munkából :D

  Theoretically, this damn thing oughta work now.

Hozzászólok Aktív témák