Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Kösz szépen, nagy élmény volt olvasni!
Nagyon szép korszak volt ez. Szerintem enyém a legdurvább ugrás gépgenerációk között: 386 SX 4 MB ram 80 GB HDD ----------------->PII 233 Mhz 64Mb ram 3.2GB Quantum, Riva 128. Eszméletlen ugrás volt ez 97-ben, nagyon szerettem azt a gépet. Akkoriban a 64 mega ram és a riva 128 maga az álom volt. Drágább volt mint a csúcs mmx+3Dfx, de nagyon megérte.Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a 486 korszak volt a legszebb. Ugyan maga a 486 kimaradt, de az akori játékokban valami hihetetlen eszencia volt. Ez a fajta jóság a PII-es időkkel zárult. Leisure Suit Larry sorozat, Monkey's Island, Test Drive 3, Lost Vikings, Day of the Tentacle, első CD játékok, SimCity, SimFarm, stb.... A régi 576 magazinok 94-97 környékéről amikből áradt a hangulat, 2000 előtti PC Guruk.... Ifabo kiállítások amiken tényleg volt valami látnivaló.... Komolyan mondom elszomorodtam
Valami hányzik ma már ebből az egészből, pedig egyre brutálisabb hardverek jönnek és mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Gaming notebook topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nagyon szép korszak volt ez. Szerintem enyém a legdurvább ugrás gépgenerációk között: 386 SX 4 MB ram 80 GB HDD ----------------->PII 233 Mhz 64Mb ram 3.2GB Quantum, Riva 128. Eszméletlen ugrás volt ez 97-ben, nagyon szerettem azt a gépet. Akkoriban a 64 mega ram és a riva 128 maga az álom volt. Drágább volt mint a csúcs mmx+3Dfx, de nagyon megérte.
Valami hányzik ma már ebből az egészből, pedig egyre brutálisabb hardverek jönnek és mégis...