- iPhone topik
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Galaxy S25-öt még nem, rá való tokokat már találtunk
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Miért kell fél évente , vagy még gyakrabban új modellt kiadni, mikor alig fejlődik valamit az elődhöz képest.
Z2 volt az utolsó értelmes fejlesztés. Nagyon gondolkodom, hogy arra cserélem a Z1 compactomat.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Weeman1
veterán
Csak nem felvásárolták a másnak nem kellő s810-es lapkákat olcsón?
Xiaomi 11T Pro
-
daniel909
addikt
Hülyeség de amúgy is inkább egy phabletet néznék meg tőlük.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
ViSAS
senior tag
Se a Z1C-men, se most a Z3C-men nem láttam soha pixelesedést, szőrösödést...és a látásommal sincsen semmi baj, mielőtt még ne adj Isten, ez is szóba kerülne.
Ez a felbontás dolog kezdi megfertőzni a népet, de persze afelett már elsiklanak, hogy így a hardvernek is van tartaléka, jóval magasabb képkocka számmal tudja megjeleníti a tartalmat egy játékban.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Van baj a Sonynál, de szerintem kamu a hír, ennyire nem lehetnek hülyék.
-
Beri78
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #37 üzenetére
..illetve majd azt meglátjuk, hogy érdemes vagy .....
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
ctvagyok
őstag
Persze persze. Hol voltak a felesleges a fhd 4,7" re a htc one M7 megjelenésekor? Ja azóta ez lett a mantra.
Érdekes én retina kijelzőn is látom a pixelesedést 20 cm-ről. Baromság, hogy nem kell, a 4,7" és 5" között minimális méret különbség van.
Igazán akkor látható valóban, ha ott egy fhd telefon mellette.
De akkor szólj minden M7 tulajnak, hogy felesleges felbontás van a telefonukban.
A 4,3" re meg so - so a hd. A fölött már kell az fhd. Legalábbis nekem.
Persze minimumnak jó a 720p is. De ha lehet jobbat, meg pedig lehet akkor legyen benne ,főleg ha 180k minimum ára lesz.[ Szerkesztve ]
-
nji
aktív tag
Én a z1c-t szerettem volna lecserélni z5c-re, de ha elhanyagolható lesz a különbség, akkor nincs értelme. Az akkura és akkuidőre azért még kíváncsi leszek, esetleg az meg tudna győzni.
-
babkukta
senior tag
Szvsz ez hülyeség ... Kizártnak tartom, h kiadjanak még1 flagshipet s810el. Ők is látják h mennyi baj van vele. Jó, a z2 és z3 tényleg majdnem ugyanaz, de egy minimális előrelépés ott van hardveresen, formában meg még több. Mondjuk ha megújult dizájn lenne, lehet lesz.rnák az emberek az s810et. De ha kiadják a z3at harmadszor (vagy negyedszer
), lehet nem tenne jót a biznisznek
Üdvözlettel, Tibi
-
f(x)=exp(x)
őstag
Remélem nem....
-
Wajk
addikt
-
batai15
félisten
Fórum társakra való tekintettel most semmi rosszat nem írok.
-
hemaka
nagyúr
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
mg1992mg
senior tag
Tehát a Z5 az nagyjából a Z3+/Z4 lesz. Értem.
Egyedül a Z5 Compactnak lenne értelme, viszont újabb zászlóshajót nem kellett volna kihozni, hanem Z4 Compact néven kihozni. Jó értem, hogy a Compactok mindig páratlan számozással rendelkeznek, de ennyire ne akarják már szórni a telefonokat..
Utol akarják érni a Samsungot számozásban?
Valamint nem hiszem, hogy egy Compact telefonba a Snapi810 olyan jó választás lenne. Már csak a hőelvezetés miatt is, tök mindegy hányas revízió kerül bele.
A 820-at meg kellett volna várni. Akkor ütött volna. -
ctvagyok
őstag
Szerintem a kompakt is el bírja az 1080p kijelzőt. Az M7 nél sem sírt senki szája, pedig abban csak s600 volt. A 720p kevés 4,7"-re.
Nem tudom mennyire kacsa, de ezt simán kinézem a Sonytól. Vagy nagyon kész lehet az s820 ha ilyeneket kell pletykálni -
SybenX
őstag
Ezek tényleg hülyék...Még ha s820 lett volna benne akkor megérte volna...
-
leslien
nagyúr
egyszerűen aligha lenne értelme még egyszer kiadni ugyanazt, ami már lényegében piacon van, főleg úgy, hogy....
csak ez tudják ugyanazt kiadni... csodálkoznak h a Huawei van 3.helyen ... szédült banda..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
csadi0011
őstag
Nekem a kódnevek is gyanusak. De az új rendszerdizájnra kíváncsi vagyok. Remélem ezzekkel a készülékekkel be is mutatkozik.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
janeszgol #18 üzenetére
Meg a Samsung legalább elkezdte átláthatóbbá tenni a kínálatot, bevezette az A és J sorozatokat és flagship sem jön fél évente. Aztán amikor meg már iparági pletykák szólnak arról, hogy a Sony kiszáll a mobiltelefon gyártásból, akkor azon egyáltalán nem lepődök meg. A mobil biznisszel amúgy jó nagyot szakítanak, csak éppen nem a saját mobilokkal, hanem a temérdek eladott szenzorral.
A szenzorgyártás mellé nem is kéne más, csak valami olyasmi, amit a Motorola csinál. Csak néhány modellt kéne kiadni 3-4 kategóriában és kész. De azokat sem néhány havonta kéne cserélni, elég lenne évente.
-
Seangaijin
aktív tag
Hát ha megint egy Z jön akkor tökön lövés lvl 99999.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
janeszgol
félisten
válasz
Stauffenberg #17 üzenetére
Igen, de a Samsungnak jól áll (értsd top 3-as), míg a Sonynak nem.
-
Stauffenberg
nagyúr
Egyébként mi a bánatot kesereg a Sony azon, hogy szarul megy a bolt? Az Xperia Z1 most éppen csak 20 hónapja mutatkozott be, de már úton van a Z5. Sokaknak még a Z1 vásárlásánál kötött szolgáltatói hűsége sem járt le, de már kijött azóta 3 új modell (japánban még több).
Ez már a teljes elmebetegség kategória.
A Sony az új Samsung.
-
Wajk
addikt
még várjunk vele. Lehet még nem tudtak 820-at szerezni és addig tesztelik a prototípusokat. Nem gondolnám, hogy 810-el hoznák ki. Nem is biztos, hogy annyira rossz, de annyira rossz a média róla, hogy marketing szempontból is rossz lépés lenne...
Én annak örülök, hogy a Compact esetén maradnának a 720p-nél
Bár nem mintha cserélni akarnék...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Quasi_modo
nagyúr
A magam részéről egyelőre csak pletykaként kezelem, ami mögött nem sok valódi információ van.
Bár ki tudja.valami
-
rubitomi
csendes tag
Azt azért ne felejtsétek el, hogy a Snapdragon 810 kérdése a felhasználók néhány %-át érdekli. Tehát nem ettől fognak kevesebbet eladni, szerintem. Én inkább a teljesen azonos formavilágban és tartalomban látom a nagyobb problémát. Egyszerűen nem érdemes lecserélni a korábbi Z-ket.
[ Szerkesztve ]
nagyon jól állunk, már majdnem elkezdtük
-
blagolf
senior tag
Mondjuk azt örömmel venném, ha a felbontás tényleg ez lenne. Semmi értelme a QHD kijelzőnek ekkora méretben.
Üdv, Zoli
-
ViSAS
senior tag
Sony, ne tedd! :| Maguk alatt vágják a fát, remélem hogy ez nem így fog történni...meglepődnék.
Felüdülés volt áttérni Samsung vonalról ismét Sony vonalra (Z3 compact), imádom a telefonjaikat, nem szeretném hogy végül csődbe menjen a mobilos részlegük...mert ilyen lépésekkel oda jutnának.
[ Szerkesztve ]
-
blagolf
senior tag
Volt egy olyan hír is hogy jön az Xperia P utódja keret nélküli kijelzővel. Ott még kép is volt az előlapról. Azóta semmi hír róla. Ez is egy kamu hír, főleg hogy Snapi10-el írják.
Üdv, Zoli
-
bélus91
tag
Sonyék szeretnek széllel szembe pi****i
-
Teetuss
csendes tag
"egyszerűen aligha lenne értelme még egyszer kiadni ugyanazt"
Azért nem ez lenne az első ilyen lépésük. a Z2 és a Z3 között is olyan a különbség mint egy füles rejtvényben, ahol "a két kép között hét apró eltérés van, melyek ezek?"
WWFSMD?
-
telemundo
tag
Tanulj tinó, ökör lesz belőled. Bár úgy látszik ők tinók maradnak.
[ Szerkesztve ]
Kínáé a jövő :)
-
harry3
őstag
Nem érdemes a hibáinkat elkövetni, ha nem tanulunk belőle.
Még nem érkezett el az idő, hogy leváltsam a Z-met, de nem is tudnám nagyon Sony vonalon, számomra nem készítették még el azt a telefont, amire azt mondanám, hogy ez igen. Engem a jobb hardver és az újdonság varázsa nem nagyon hat meg.[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Akkor ez miben több az én Z2-mtől?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Nigér
őstag
Ennyire hülyék nem lehetnek...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több felhasználói profil árulkodott a Sony következő generációs készülékeiről, ami ha igaz, akkor sajnos túl nagyot megint nem fejlődik a nagyobbik zászlóshajó.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hosszabb bemutatón a WUCHANG: Fallen Feathers
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- ÚJ, BONTATLAN! Samsung Galaxy S24 FE, 128GB (Graphite, független)
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!