- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
LCD-nél annyira nem feltűnő a szőrösödés, de aki látott már valaha full HD kijelzőt, annak fel fog tűnni (nekem kartávból is pixeles az iphone5 kijelzője pl.). AMOLED-en viszont bántóan életlen, szó szerint b*ssza a szemet!
Most egy S3 LTE-t használok még 1 hétig kb., brutálisan csúnyák a betűk rajta, az ikonok, minden. Böngészésnél meg leírhatatlanul ocsmány.
-
tothmaxy182
őstag
Akárhogy nézegetem a 4,5 colos 720p-s telefonom kijelzőjét, én 30 centiről egy kicsi szőrszálat sem látok. Ha 10 centiről nézem, akkor látom pl a shazam kerek logójának a szélén a szőrösödést, de ugyebár nem 10 centiről használom a telót. Néztem szemüvegben is és anélkül is, 30 centiről szinte semmi zavaró nem látszik. Persze ha mellé tennék egy QHD telefont, akkor valószínűleg látnék egy gyűszűnyi különbséget, de ez nem hat meg túlzottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest