- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
azért baj, amit a cikkben is írnak.
képminőség terén ugyan már egyáltalán nem jelent érezhető előrelépést, ugyanakkor jelentős terhelésnövekedést rónak a processzorra, grafikus gyorsítóra és jóval nagyobb a memória-sávszélesség igényük is.
az új qhd-s csodák közül a legjobb darabok (pl note 4) is csak pont azt a tempót, gyorsaságot hozzák mint az előd. a többi meg visszalépés is az elődhöz képest, pl lg g3
-
Popalcsek
tag
Nem a fejlesztéssel van gondom, hanem az értelmetlen fejlesztéssel... ez olyan mintha előrukkolnának egy 32 magos processzorral telefonba
villogni jó, meg 999999999USD lehet majd az ára, és a pótakksit a hátadon viheted majd hozzá, de gyakorlati haszna zéró
Mennyivel többen örülnélnek mondjuk egy sima FHD kijelzőnek, ami hajlékony, és gyakorlatilag törhetetlen...
Értem én, hogy elértük a 4K-t és juuhuhuuuu most már telefon méretben is meg tudjuk csinálni, de a világon semmivel nem ad majd többet a gyakorlatban mint egy FHD, cserébe a technikai nehézségek sokaságát hozza.. mi hajtja meg, milyen akksival etetik majd, stb... stb...
De fejlesztgessenek csak.. rólam már az FHD is lepereg 8" alatt... én már csak ilyen gyakorlatias vagyok, elnézést kérek érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- A+ CHARGER Wireless 3-in-1 gyorstöltő
- Elkelt, értékelésre vár - Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest