Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjöttek az új iPhone-ok, de a drágább modellekre várni kell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden új Samsung cucc, FEketén-FEhéren
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Uhh, nem semmi. nekem nagyon tetszik. El tudnám viselni az OB-men.
Köszi a részletes tesztet.
Még olvasom.........
[ Szerkesztve ]
-
Tetszik nekem is....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
vince
őstag
A negyedik oldal elején van egy kis hiba: "Ezt a megoldást egy az egyben kidobták, az új módszer inkább áll a gyári elrendezéshez áll közelebb."
eközben a fenti ajánlóban az itcafe-s hír: Borzasztó negyedévet zárt a HTC
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Rav3n02
senior tag
Praktikus és logikus, de valahogy az előző rendszerek jobban tetszettek
-
r4z
nagyúr
Köszi a tesztet, már olvasom is
Amúgy a One széria 4 taggal büszkélkedik (V, S, X, XL), csak az XL egyelőre AT&T only. Viszont pletykálkodnak arról, hogy eljuthat Európába is.
I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order. | MBP 14 M1P, 13 mini, Xpenology NAS
-
Dr.Anonymus
addikt
Jó 5let volt külön cikket írni a senseről, így nem kell belezsúfolni a tesztekbe egyenként
-
Tikakukac
titán
Nekem a 3.5 sem nehézkes kezelés szempontjából, de ez is bejövős.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
hunter84
aktív tag
Csak azt nem értem, ha a One V 512 MB RAM-mal megkapta a Sense 4.0-t, akkor a Desire S 768 MB RAM-mal miért csak Sense 3.6-ot kap (ami a 3.5 és a 4.0 között van félúton, amolyan "value pack")?
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Ugyan így néz ki a kezdőképernyőm elrendezése. Igaz nekem mindkettő mappa, illetve más a widget. GO Launcherhez csináltam dokkot és pont ugyan ilyen lekerekített és sötét, de akkor még nem is láttam a Sense 4.0-át.
Egyébként tetszik, azért is csináltam ilyenre. -
Gabor tm
tag
válasz
Dr.Anonymus #6 üzenetére
A kisebb modelleken azért nem egészen ez lesz. A DHD-mon most ONE V rom port fut. A záróképernyőnek ott csak a háttérkép marad, időjárást pl csak reggel, az első kinyitásig mutatja ott. A főképernyőn fix 5 oldal van, nem lehet állítani és már nem lehet összehúzni, hogy egyszerre mutassa mindet.
Cserébe nagyon gyors lett, míg a 3.0 és 3.5 sense-el általában 110-120mb ram volt szabad, ezzel folyamatosan több mint 250mb szabad memória van és ezt nagyon érezni a sebességben
Áldás, békesség, Túró Rudi mindenkinek!
-
gerbaudhu
tag
Az új One széria külsőre nekem annyira bejött, hogy mióta megjelent folyamatosan szeretném élőben megtapogatni, hogy tényleg annyira jó-e mint ahogy elképzelem. A Sense-ből eddig csak a 3.5-höz volt szerencsém (senasationon) de a gyári romon nagyon nem tetszett a működése, remélem ha máshol nem is, a Veletech-en lesz alkalmam saját tapasztalatot gyűjteni... Ez a Sense az én ízlésemnek jobban megfelel, mint a korábbi, még az is lehet, hogy váltok
-
törölt tag
inkább gingerbread-re hajaz ez a külső, szerintem az ics szebb lett.
-
rep3at
őstag
Nem annyira jön be mint az előzőek de ez is hozza a HTC szintjét, bár az ICS gyári felülete kicsit jobban tetszik külsőre.
Forward thinking. كرر
-
d.salvatore
tag
Nem csak AT&T Only, nálunk is megrendelhető:
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 5S White 64GB - iOS 7.1.2
-
r4z
nagyúr
válasz
d.salvatore #14 üzenetére
XL-ként van hirdetve, de az X specifikációi vannak odaírva. Hmm
Hidd el, hogy csak az AT&T-nél lesz elérhető (egy darabig legalábbis)
[ Szerkesztve ]
I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order. | MBP 14 M1P, 13 mini, Xpenology NAS
-
youngboy
senior tag
Nekem a 3.5-s Sense is teljesen jó volt. Egy dolog zavar nagyon, amikor képernyő feloldás után a főképernyők egy darabig pörögnek. Ezt nekem meg kell várnom, mikor már nyomnám a telefont. Az értesítési sávban szerintem a korábban használt programok felesleges, csak foglalják a helyet. Hiszen ezt a Home gombbal is elérem. A különböző dolgok (WIFI, mobilnet, bluetooth, stb.) ki-be kapcsolgatásának a lehetőségének száműzése nálam nagy negatívum. A Desire S-re pletykált 3.6-ban talán másképp lesz. Az utolsó nagy negatívumot viszont úgy tűnik soha nem fogják nekem megcsinálni. Nem értem, miért nem lehet az alkalmazásokat csoportokba rendezni. Agyrém az ömlesztett app-k között keresgélni.
-
Maxentius
addikt
A One V-n Sense 4A fut, amolyan lite verzió. Csak 5 kezdőlap van, nincs összecsiptetés, a multitask ugyanaz, mint a gyári ICS-n, a lezáró képernyőt se lehet variálni, plusz fekvő mód sincs sehol - a One X képernyője mindenhol elfordul, a lezáróképernyőt is beleértve. A legfurcsább viszont az, hogy mind a Sense 4-ben, mind a 4A-ban tényleg kevés az animáció.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
ManUnited
aktív tag
Jó kis írás de azért egy videó szerintem jó lett volna bele hogy ne csak olvassunk az újdonságokról hanem lássuk is őket működés közben.
-
dani993
senior tag
Ha minden Mobilarénán megjelent "letisztult" szó után kapnék 10 forintot...
-
tildy
nagyúr
Lehet en vagyok vak, de mintha kimaradt volna, hogy a 4-es sensebe beleraktak az ICS-bol kivett , amde a korabbi androidokban benne levo smart dial , funkciot.
Ez egy nagyon gyakran hasznalt feature, tobb android tulaj is sirt mar azon, hogy pl. a NExusnal kivettek. Koztuk en is
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
FragMaster
addikt
Nem úgy van, hogy az X-en kívül van az XL illetve az At&t X? Utóbbi kettőnél a különbség elvileg, hogy az XL európai szabvány LTE, az At&t X pedig amerikai szabvány LTE hálózaton működőképes, egyebekben megegyeznek koppra.
Szerk.: megelőztek
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Petii88
tag
Itt van, egy kis összehasonlító teszt a One X vs One S között, akit esetleg érdekel, igaz a One X az amerikai verziójú szóval nem a 4 +1 magos.
[ Szerkesztve ]
S7 Edge
-
janes1976
őstag
Én HTC-t vennék, ha nem lennének durván túlárazva a készülékei.
Nagyon tetszik a cikk, meg a Sense 4 is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 Lite 128 GB (Aurora Blue)
-
jubilleum
senior tag
Tehát jól értem, hogy nincs mód arra hogy szerkesszem a lock screennen lévő 4 ikont? Az mindig megegyezik a home screenen lévővel. Én most először gondolom úgy, hogy a sense rossz irányba ment.
-
Zirowe
nagyúr
Részemről viszont fájó hiány a sense 4-ből a végtelenített forgatás a kezdőképernyőn, aminek rendkívül örültem, amikor végre bevezették, mert nagyon hasznos tud lenni, az opció megszüntetését pedig nagy visszalépésnek fogom fel.
Ugyanígy vagyok a samsung féle "oldalra lapozással" a főmenüben.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Mókás amikor ilyen naiv kérdéseket tesznek fel mindig az emberek elégedetlenül.
Hát az új készüléket mivel miért vennék, ha a régire is elérhető lenne??!!
Közgazdaságtan 101..
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
gatto_
senior tag
Nekem bejön a Desire S-emen, hogy körbeforog a képernyő. Kimondottan idegesített, mikor megvettem, és ilyen volt mint most ez a Sense 4. Aztán jött egy szoftverfrissítés és onnantól forgott. Szopás az első képernyőről a hetedikre tekerni ha kell valami. Tudom hogy több megoldás is van erre, de már úgy megszoktam a pörgetést..
Mondjuk szerencsére az a veszély nem fenyeget, hogy megkapja a Desire S a Sense 4-et.
-
szezso15
addikt
Kár, hogy nem ez a felület fog érkezni Incredible S-re, bár biztos lesz valami jó kis ROM port.
Azt nem tudja valaki, hogy a Sense 3.6 miben fog eltérni a 4-től?
*Hajrá Loki!*
-
Zirowe
nagyúr
Kap frissítést?
Kap.Elő van írva, hogy mindig minden készüléknek a legfrissebb felület kell kapnia?
Nincs.Sensation is csak 3.6-os senset kapott ics-el.
Ha 4-es kell, vedd meg az újat, ezt kb minden gyártó csinálja, a kedves apple is, mivel gyakran tilt le új funkciókat a frissítésben a régi készülékeken, hogy ösztönözze az embereket az új megvásárlására.
(Más kérdés, hogy pont az iphonet hozod fel példának a kezelői felület frissítésre, egy olyan készüléket, aminek ilyenje nincs is, egyszerű frissíteni vmi olyat, ami nincs..)
Másképp gondolni, esetleg elvárni eléggé nagy naivságra utal.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
A naptár és emberek rész a 3.0-ás Sense alatt is tudja ezeket, amiket a 4.0-ás Sense újdonságnak tulajdonítitok.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
joey04
titán
Jó lett az új sense, bár szerintem eddig sem volt igazán konkurenciája. Várom a One teszteket, biztos nagyot fognak ütni.
35: ott is kivesznek funkciókat (igaz nem annyit mint máshol...), de ott inkább az az ütőkártya, hogy abban a pillanatban ahogy megjelenik egy update, rögtön tölthető mindenre. Típustól, régiótól, szolgáltatótól függetlenül. be is halnak rendszeresen a szerverek első este 2-3 órára.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Cyberpunk
félisten
Még mindig a legigényesebb UI. De nekem a 3.0 jobban tetszett.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
Integra
titán
aki szerint a beépített htc calendar szinte tökéletes, az vegye meg a business calendart, érdemes.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
geekthink
csendes tag
Szerintem az a custom rom miatt lehet - talán pont memóriát próbált spórolni a készítő.
Az én DHD-en gyári rom van gyári frissítésekkel (Sense 3.0 és 2.3.5) és nincsenek ilyen korlátozások. Záróképernyőn animált időjárás, hét főképernyő stb. mind megvan. Az egyetlen sense különbség amit észrevettem az az, hogy a főképernyő ugyan 3d-s és körbefordul, de nem lehet "bepörgetni" mint a videókon. Gondolom, nem bírná a hardver.
Szerintem a beígért ICS frissítésnél is benne lesznek ezek a funkciók - mérges is lennék, ha nem így lenne. Hiányozna a weather lock screen és a hét főképernyő.
“We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit.” – Will Durant
-
opeter87
senior tag
Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a Sense (illetve az összes Sense tetszett idáig), ha az új One széria multimédia (fényképezés, videózás) területén is jó lesz, lehet beruházok egy ilyenre.
-
Gabor tm
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One szériában debütált a HTC saját felhasználói felületének legújabb verziója; az Andriod 4.0-ra épülő új Sense ergonomikusabb, letisztultabb és okosabb lett.
- Kemény büntetést kapott az Intel az AMD 20 évvel korábbi elgáncsolásáért
- Kormányos topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest