- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
- Két készüléket hozott a Nubia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
mindig is a kedvenc gyartom volt az SE, nagyon birtam meg a zart rendszeruket is.
24+ keszulekbol tobb mind fele SE volt. koztuk az xperia x10 mini, amit maig is nagyon kedvelek, es ha nem valtottam volna at mas "vizekre" biztos, h most mar xperia mini tulaj lennek.nagyon szeretnem ha kiadnanak valamit WP7-el is, biztos az egyik legjobban sikerult dizajnu wp7-es telo lenne
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
HardSanyeee
őstag
Jó kis összefoglaló
Csak pár dolog pontatlan illetve hiányzikA PLAY a 2.3.4 óta tud 720p videót felvenni.
Az X10 kijelzőfelbontása is 480 x 854 px
A neo is megkapta a Bravia Engine-t (ahogy az összes újabb Xperia modell)
Kimaradt a felsorolásból az Xperia active (amit a ray-el együtt jelentettek be), illetve az Xperia neo V (amit kb akkor jelentettek be, mint az arc S-t)[ Szerkesztve ]
-
djboboo
csendes tag
én nekem is legtöbb telefonom SE volt és most is az megvagyok vele elégedve bár tény, hogye ez az összefoglaló kicsit valóban hiányos.
most az XE mini pro áll legközelebb hozzám -
callmeakos
veterán
Az SE-val határozottan jót tett az Android. Talán mondhatni hogy azt tette vele mint a Motorolával. Kihúzta őket a kakiból. Azóta pedig tényleg szárnyalnak...
All→M8
-
adrianv
tag
Xperia pro??? Valóban szóltak erről pletykák, de nem írtatok róla még cikket (vagy csak nem olvastam?). Mindegy, lényeg az, hogy az SE-nek már csak ez hiányzott a palettájába. A live with walkmant nem írtátok bele.
Sorry for party rocking!!!
-
rep3at
őstag
Nagyon jóra sikerült ez a kis bemutató, öröm volt nosztalgiázni egy kicsit.
Régen sokáig X1et akartam tesómmal együtt, akkoriban az a hardver még a WM rendszerű telefonok idejében elég jónak számított de végfül nem sikerült szereznem. Az első (és ezidáig utólsó) Xperiám egy X8 volt, körülbelül 3 hónapig használtam, de a rendszer nem jött be (bár egész korrekt kis készülék volt), így végül lecseréltem egy iPhone-ra.
Forward thinking. كرر
-
Maxentius
addikt
Mi lehetett a probléma az Xperia pro-val, hogy ennyire sokat késett...? Csak mert szvsz a legkorrektebb masina az idei Xperiák közül.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
paatrick
őstag
Nekem jelenleg is egy w580-m van. Karácsonykor már 4 éves lesz, de ahhoz képest minden működik kivéve a fülest, az elromlott. Karcolás sincs rajta, csak a középső gombról kopott le a króm festék néhol így ott narancssárga.
Egyébként már vagy 5 hónapja türelmesen várom az Xperia Pro-t. Ha kijön végre, az lesz a következő telefonom.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
őstag
Mióta van az x8ba és az x10 minikbe gpu?
-
FET-MEN
veterán
teljesen egyetértek everybody
Iphone 7
-
x@y
tag
Ismét egy nagy a remek részhez, már csak ez hiányzott az SE történelemhez.
Mivel elég régen az Ericsson, Sony és SonyEricsson telefonok híve vagyok jó látni, hogy végre megtalálta a Cég azt az utat ami a korábbi sikertelefonok után ismét az élvonalba emelje, de főleg ott is tartsa a márkát.
Régen használtam X1-et, egy rémálom volt a kezelhetősége, de a dizájn és a nagy hírverés engem is meghülyített.
Aztán jött az x10, na győzőtt ismét a küllem, igaz itt már szerepet játszott az op-rendszer is, szerettem.
Ebből lett az ARC, csak így, csupa negybetűvel.
Végre egy SE telefon ahol az extravagáns kinézett a számomra elégséges tudással és sebességgel is párosul.
Csak így tovább SE. -
Senais
aktív tag
A live with walkman és a W8 nem xperia.
Szép összefoglaló lett, tetszett (kihagytátok hogy a Neoban van bravia, a playben nincs csak, én úgy tudom)
Mint sokan, Pro-ra várok én is, elvileg ebben a hónapban érkezik.[ Szerkesztve ]
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
mrlujoak
veterán
Kicsit leesett az állam, annyi hiba van az írásban:
"X10 Legfrissebb verzió Android 2.3.4"
Nem, "csak" 2.3.3
"X10 Felbontás 480 x 800 pixel"
Nem, mert ez is : 480x854 [link]
"Az arc-ot a neo követte, amelyből bár kihagyták a Braviát, a képességek hardveres és szoftveres szinten megegyeztek az előddel"
ez sem igaz, az Xperia neo is BraviaEngine kijelző van...[link]
"Xperia PLAY WVGA videó"
A már elérhető 2.3.4-es verzióval ez is HD...
Hirtelen ennyit vettem észre, míg átfutottam...
Jah, ha már van a táblázatokban Xperia arc S, akkor az Xperia neo V miért maradt ki az Xperia active-val egyetemben?!
ducsidu:
A W8 csak hagyján, hogy nem Xperia modell, de még csak nem is nemzetközi...
adrianv: (#5), ahogy a Live with Walkman sem Xperia, de legalább nemzetközi modell
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
fasirTTT
őstag
x1-em volt az 1. Xperia, és a pro lenne a következő, ha jönne huniába jó áron, de ha nem jön marad a motorola milestone 2
-
madstunt
addikt
az X2 feketeben meg mindig kicseszettul gyonyoru
-
mrlujoak
veterán
...és még "mai" filmben is főszerepel...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Maxentius
addikt
válasz kiskaktusz #18 üzenetére
Tudok róla. De akkor a többinek is ennyit kellett volna késnie legalább. (Én mondjuk szériahibára gyanakszom, bár a mini pro első szériáját is hibás hangszóróval (?) adták ki, úgyhogy igazából mégse tudom...)
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
LEFTHORSE1
őstag
Az igaz hogy nem jelent meg, de emlitést érdemelt volna az Xperia Active, a búvár Android, amúgy az X10 Minihez mérten az összes új Xperia gyengébb képminőséget produkáló kamerát kapott, ugymond Facebook minőségüt, emmiatt egyáltalán nem szimpatikusak, ami azt jelenti hogy nem is vennék, pedig nagy kár mert másképp nagyon tetszik az Xperia Mini
Cseberből vederbe
-
solanthugor
aktív tag
-
vivike77
tag
X10-em van per pillanat és az tényleg 480x854 pixel. Amit nem szeretek benne mert van pár progi és játék ami nem kompatibilis, ezért az az 54 pixel lemarad a kijelző alján, ami egy fehér sávot eredményez..
-
solanthugor
aktív tag
Szoktam én is járni így a motorolával.
Kifejezetten ilyen felbontásra optimalizált programot kell leszedni, akkor nem lesz gond, pl játékoknál nekem abszolút nincs..Egyébként anno nekem az x1 és az x2-is nagyon tetszett, szerettem volna valamelyiket, x1-et már nézegettem is mert viszonylag olcsó volt már, de kimaradt.
Az mondjuk vicces volt az x2-nél hogy ha jól emlékszem a kamera a gyenge hardver miatt nem tudta felvenni normálisan azt a videót ami még szoftveresen bele volt implantálva, csak szaggatva.
Arra most nem emlékszem mekkora volt ez a felbontás..3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
JR.CSé
senior tag
válasz LEFTHORSE1 #24 üzenetére
Nagykár de sajnos igazad van.Valóban gyengébb minőségűeket kaptak ami teljesen érthetetlen és értelmetlen.Mert ez egy jó irány lett volna...
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
GegeWarrior
senior tag
"Az arc-ot a neo követte, amelyből bár kihagyták a Braviát,
A neo tesztben nem éppen ezt írtátok
"Az előlapon a kijelző kér magának helyet, a 3,7 inches TFT panel természetesen kapacitív érintési technológiát használ, s itt is felüti a fejét a Bravia Mobile Engine, amivel az arc kapcsán már foglalkoztunk."
Na akkor most mi az igazság?
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
dr. Kind
aktív tag
Köszönjük az észrevételeket, javítottuk a cikket
-
CHIPman
nagyúr
Az X5-ben SE DB3210 processzor van.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek Thrustmaster TCA X-et
-
dmspore
csendes tag
Jól látom hogy a 3. generációban minden mobil (Arc S-en kívül) ugyanazzal a specifikációkkal rendelkezik (kivéve a kijelző és a méretek/tömeg)?
DMSPORE
-
mrlujoak
veterán
alapjaiban véve igen, de van azért pár eltérés a kijelző/méret/tömegen felül is...
Ilyen pl, hogy az arc-ban nincs előlapi kamera, míg a neoban van.
HDMI csatlakozó (microHDMI) is a neo/pro-ban, arc-ban van, a többiben nincs...Aztán ilyen a kameragomb. Xperai PLAY esetében "fél gomb" van (játékvezérlő gomb tehető alkalmassá expo gombnak), míg a ray esetében nincs.
De ilyen apróság a pro verzióknál a qwerty is...
Vagy az ExmorR modul...Egyébként jól látod, a fő hardverelemek azonosak, és e köré építkezett a SE idei Xperia családja.
Ez azért jó, mert eltérő fizikai, és kijelzőméreteket kedvelők is hasonlóan jó beltartalmat kaptak, így kevesebb kompromisszumot kellett kötni egy-egy modell kiválasztásánál...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest