- Netfone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
- Két készüléket hozott a Nubia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
őstag
Viszont hardverek gyártásában nagyon jók voltak, úgyhogy logikusnak tűnt az egyesülés, melyet 2011 áprilisában jelentettek be a cégek vezetői.
1. oldal közepén egy elgépelés.
-
Pantal
senior tag
Boldog Születésnapot a SE-nak!!
-
imisomogyi
aktív tag
Azért részemről erre cikkre megy egy Tetszett plecsni!
-
mrlujoak
veterán
Szép összeszedett cikk lett, grat!
A táblázatnál hümmögtem kicsit, mert:
"T Régi Ericsson Régi Ericsson készülékek Tala (svéd szó, magyarul "beszéd")"
Sony Ericsson T300/310, T610, T630, T650, T230, T250, T280, T700, T707, T715...
Már mint Sony Ericsson, és bizony némelyik - fém betétek stb - a "prémium szegmens modellje volt...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tranq
csendes tag
Ha már fúzió, a nevük lehetett volna Ericssony is. Persze ez csak vicc.
The suspicious things are those that aren't suspicious.
-
Örni76
tag
Azért mázli, hogy nevet változtattak, a Tokyo Tsushin Kogyo K.K. Ericsson logo nem férne el az előlapon
Hajrá SE!
Horgolt android figura kapható: http://kepfeltoltes.hu/view/110208/Resize_of_IMG_9321_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
dionaea
őstag
Boldog szüli napot és kivánunk sokkal jobb Customer Service-t.
-
callmeakos
veterán
Boldogat SE! Több modelljükkel is éltem remek perceket, és jelenleg is a kedvenc gyártóm. Tudnak újat mutatni, nem másolnak és ami a legfontosabb, sosem szállnak el az égbe az árakkal..... Köszi SE
All→M8
-
RaveForce
veterán
a SE számomra mindigis a leg high-techebb, legkülönlegesebb gyártó marad
anno a t610-t630 korában kitűnt mindig a kép hang és anyagminőségével„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
foxymaci
senior tag
hát igen s.e. nekem is volt pár modell k508 k700 w300 k750 w350 imádtam mindet ))
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Picike8
aktív tag
Történelemóra.
-
GALARDO
addikt
w800/810, imádtam mind a kettőt.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
vinibali
őstag
én is márkahű vagyok és nem csalódtam még sosem
T610->W700->W595->G900->U1i->X10i->LT15ia(?)[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
bobace
addikt
Kösz, jó kis írás, nekem is a kedvencem az SE, még ha az utóbbi 1 évben, már nem SE-t használok (előtte vagy 7 évig igen T310, K700, W800, W910), akkor is a szívem csücske marad. I'll be back.
Ez a 2011. első félévi eladási stat elég harmatos, még kevesebb lesz a készülék mint tavaly, vagy max ugyanannyi A 100 millához képest még mindig nagyon kevés. Persze, most kevesebb low-end telóval vannak jelen, és inkább a közép-felső kategóriát nyomják, ahol kevés készülékkel is lehet tarolni, lásd a férges almát.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Prowler
senior tag
"Eric Sonsony - a fiktív japán-svéd üzletember" - ez valami hatalmas volt, majdnem leestem a székről!
Veremivadék Undorkutya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest