- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók a vizor nélküli Google Pixel 9a-ról
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ennyire olvas mindenki, hogy negyed órával a megjelenés után még nincs hozzászólás? Masszív anyag lett, az biztos.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
zuzu000
őstag
Az én kérdésemnél az adatlapomra mutató link rossz,nem zulu000-vagyok
Amúgy jók lettek a kérdések,és a legtöbbnél értelmes a válasz is
-
rep3at
őstag
Korrekt és minden részletre kiterjedő válaszadás, részemről nagy pirospontot érdemelnek!
Forward thinking. كرر
-
plexi
tag
Nagyon sok mindent hozzáfűzni igazából nem lehet. Korrekt válaszok Szerény személyemnek ez is egy kis plusz a SonyEricsson-nak.
"amennyiben nincs mérték, úgy nincs gyönyör sem.'
-
daninet
veterán
Látszik, hogy mostanában nem vagyok gépközelben, kérdeztem volna.. leírom azért, hátha valaki olvassa és válaszol rá.
A SE x10 2.3.3-as frissítése audio lag-os (a neten audio stuttering-nek hívják, most a túlmelegedésről és az fps problémákról inkább nem ejtek szót), zenelejátszás közben gyakorlatilag darál a zene percenként, nem lehet hallgatni. Ezt mégis hogy gondolták kiadni? CWM-ből kell pár fan javításait flash-elni, a nem hozzáértők természetesen így jártak, majd lesz update valamikor[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
_Orbi_
aktív tag
Kérdeznék én szívesen, csak az a baj, hogy nagyon ritka telefonom van (Hazel), mert egyik (szolgáltató sem forgalmazott itthon). Igen sok szoftveres problémája van de nincs és nem is volt rá soha szoftveres frissítés. Miért? Értem én, hogy kevés embernek nem érdemes fejleszteni, de nem hiszem, hogy egy fejlesztőnek nagy dolog lenne ezeket a hibákat kijavítgatni.
Gyűlölöm az érintős telefonokat, ezért vettem a Hazelt. De sajna annyi hülyeség van a szoftverében (és lassú), hogy le fogom cserélni. Csak azt nem tudom még, hogy mire, mert gombos telefon nincs ezen kívül (ami tetszik és értelmes).Mindenesetre dicséretes, hogy egész korrekt válaszokat adtak a felhasználók kérdéseire!
-
ducsidu
senior tag
Piros pont a Sony-nak a részletes válaszokért
Viszont az Xperia Mini Pro-val kapcsolatos kérdésekre nincs válasz :/
-
Fancy-boy
addikt
Igazából a szokásos PR válaszokat olvashattuk el.
Olyat úgysem mondanak el, amit még nem közöltek hivatalosan. Természetesen ez érthető.[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Azért jó pont, hogy pár kérdésnél nem csak annyi volt a válasz, hogy (sic!)
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Köszönöm az SE-nek a válaszokat.
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Surfym@n
senior tag
Na, a Ray üzemidejére kiváncsi leszek a tesztben, mivel tudták csökkenteni a fogyasztást
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
doncortio
senior tag
válaszoltak a háeszemre
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
Norb0
tag
A kérdések jó nagy hülyeségek. Egy csomó abszurd (hisz honnan a fenéből tudnák?) vagy 3 kérdés kétszer is volt, és stb. Egyedül a válaszok jók ahhoz képest amiket kérdeztek. Remélem a második részben értelmesebb kérdések lesznek.
-
HEKIT99
csendes tag
Csak én vagyok vaksi, vagy tényleg ki lett hagyva a mini pro tücsök probléma megválaszolása?
-
nagyúr
Köszönjük a válaszokat. Főleg az én kérdésemre. Nem tudtam, hogy így működik ez a frissítési rendszer, de úgy látszik ez is egyre könnyebb lesz mert a gyártó és a Google is tesz azért, hogy ne kelljen teljesen megválni a gyártó személyre szabott technológiáitól, hogy gyorsabban készüljön el a frissítés. A többi kérdésnél is van jó pár hasznos info. Remélem a jövőben lesz ilyen és egyre több gyártóval.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A fórumban már kommunikálják a dolgot. Az egyik kedves fórumozó elvitte a cicergő készülékét, azonosították a problémát és a javításán pörög a fél Sony Ericsson. Innen szándékosan lettek kihagyva az efféle kérdések (elnézést, beírhattam volna egyet).
-
fffeco
tag
Segal: Miért nem jelentettek még be 2 magos processzorral felszerelt telefont?
Sony Ericsson: Amíg az Android operációs rendszer nem támogatja natívan a 2 magos processzorokat, addig a felhasználói élmény kis mértékű különbsége nem indokolja a 2 magos processzorokat és az azok használatából adódó árkülönbséget.
és mindenki h odavan az erőgépektől, csak energia pazarlás kb
-
JR.CSé
senior tag
Ez egészen addig helytáló ameddig nem támogatja a rendszer.De a droid fejlődésének a sebességét figyelembe véve ez csak átmeneti állapot és később igencsak nagy haszna lesz azoknak az "erő gépeknek"...
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
JR.CSé
senior tag
Én úgytudom h ezt már a honeycomp támogatja így csak időkérdése h a mobilokban is meglegyen.Az Ice Cream ről meg nemtudom semmi érdemlegeset mondani.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
dz1989
senior tag
Észre vettem hogy bele javitottak a kérdéseimbe És kihagytak egy kérdésemet.
Miért??
Nem véletlenül úgy tettem fel.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nekik még úgy küldtem el, ahogy írtad, úgyhogy pont arra válaszoltak. Viszont ebbe a bejegyzésbe nem raktam bele eredetiként, mert tele volt helyesírási hibával, ahogy sajnos a hozzászólásodban is van kettő. Nyilván kellemetlen számunkra, ha elgépelések és helyesírási hibák vannak egy blogbejegyzésben, ezért ezeket több kérdésből is kiszedtem. Máskor figyeljetek oda, és nem lesz ilyen!
-
DrJános
aktív tag
Bocha köszönöm, hogy létrehoztátok a Sony Ericsson és a felhasználók közötti könnyű, gyors, és igen eredményes kapcsolatot. Rengeteg kérdésre sokkal közvetlenebb és használhatóbb választ kaptunk mint amire számítottam. Hatalmas piros pont nekik. Örülök, hogy ilyen jól sikerült az 1. rész, remélem lesz még mert szerintem nagyon jó lett.
Köszönöm még egyszer nektek a részvételt és a Sony Ericssonnak a korrekt válaszokat.
Amúgy nem véletlenül csak SE-m volt még eddig, tudom én mi a jó.
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
zombinyul
addikt
Két dolgot sajnálatosnak tartok: az egyik az,hogy a jelenlegi készülékekhez nem érkezik nagyobb kapacitású akku,ezt nagyon szánom. A kisebb érvágás a gyári 2.1-nél frissebb Android kihagyása... Mindkettő nélkül tudok élni,de azért az X8 nem túl nagy üzemidő betyár sajnos.
Viszont a cikk nagyon jó lett,köszönet érte.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
dz1989
senior tag
Az teljes mértékben elismerem a helyes írási hibáimat, és ezen változtatni szeretnék, folyamatban(mibe hogy 2 3-at találtál. )
Nem szeretnék vitatkozni, de a Cyber-shot-os kérdésem kimaratt. Megnéztem.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
KisVasut
tag
A válasz logikus hisz minek addig kiadni olyan hardveres eszközt amit az op rendszer nem támogat. A válasz egyszerű: mer a nép kajálja, papíron jól néz ki, és sokan megveszik hiába a kihasználatlan plusz 1 mag. Ez szintúgy igaz volt az asztali pc re is a 2 magos CPU-k megjelenésekor.
[ Szerkesztve ]
"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack
-
Alvin76
tag
Nekem valamiért idáig nem volt szimpatikus gyártó a SE. Először Nokia fanatikus voltam, most androidos Samsungom van, viszont ennyit tesz egy jó hozzáállás, egy két jó telefon... lehet hogy a következő telefonom egy androidos SE lesz?? ahogy többen már mondták egy jó nagy pirospont a részletes válaszokért!
-
RaveForce
veterán
az active-os kérdés kétszer került bele
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
hajbel
addikt
A Live with Walkman nagyon várós A galaxy ace-el szemben, nem barmolták el a videofelvételt, sőt 720p.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Ricardo
titán
Jó anyag lett.
Norb0:
Esetleg ha vetted volna a fáradságot, és felteszed az összeszedett értékes kérdéseidet az adott fórumban, akkor most olvashatnál rá válaszokat is, és ráadásul, mindenki hasznos információkkal gazdagodott volna kérdéseidre adott válaszok által.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
"DrJános: Cyber-shot telefonok gyártása van-e a tervek között?
Sony Ericsson: Nincs, ugyanakkor a Sony képrögzítési technikáit (például Exmore-R) és kezelőfelületét használjuk az Xperia telefonjainkban. Tehát a márkanév nem, de a Sony képrögzítési kiválósága megmarad."
[ Szerkesztve ]
-
Feldin
csendes tag
A tücsköt senki sem kérdezte?
-
-
ducsidu
senior tag
Csak neked,csak most
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest