- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Karácsonyi telefonajánló 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakic
csendes tag
Elolvastam a cikket de nem jöttem rá mire jó... ugyanaz mint a telefon csak kicsi képernyőn
If it's too loud you're too old!
-
amanoba
őstag
az egyik fórumtárs használt talán egy ilyet, vagyis hirdetett egykor a harverapron.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
komloskaroly
tag
én úgytudom a Speed shop-ban lehet kapni
G3 D852
-
mrlujoak
veterán
Ez a mire is jó a LiveView téma, a tavaly őszi bemutatkozója alkalmával már kitárgyalásra került.
Hirtelen nem is tudom hova tenni ezt a postot, mert már jóideje kapni a kütyüt, jóideje vannak bizonyos kiegészítői csomagok, és itthon is megvásárolható.Mitöbb az ára sem lett elrugaszkodott, és a különféle kiteknek köszönhetően több felhasználói területen is maximálisan használható.
Idén januárban ki is jött egy nagyobb szoftverfrissítés, ami orvosolta a kezdetleges gyermekbetegségi gondokat, és több, nem Sony Ericsson gyártmányú készülékkel is stabilabb kapcsolódást biztosít.Egyébként pont arra jó, amire egy BT-os (akár SE) karóra, csak kibővített funkcionalitással.
Pl. edzés közben nem kell elővenned a telefont a táskádból (megszakítva mondjuk a taposógépes, vagy futópados edzésed) ha hívásod van, vagy üzeneted érkezett... Mindezt kényelmesen tudod vezérelni, elolvasni a LiveView eszközről, ami még egy sportos, digitális karórának sem utolsó.Természetesen ez kiegészítő, és nem alap tartozék, így aki feleslegesnek véli, és nem tud vele azonosulni, rá sem kell vetnie egy pillantást sem, és élheti tovább megszokott életét...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
LEFTHORSE1
őstag
Nekem van ilyenem, én aztán sokat tudok mondani róla, főleg azt hogy miért raktam le
Cseberből vederbe
-
mrlujoak
veterán
válasz LEFTHORSE1 #9 üzenetére
Nem adod el?
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
vinibali
őstag
szerintem nagyoon ötös dolog, főleg, hogy nem kell atelót elővenni, ha nem tetszik az aktuális zene
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
babosmiki
addikt
Már közel egy éve megjelent, én tavaly karácsony óta használom.
Nem értem ez most miért is lett hír ismét?"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
RaveForce
veterán
válasz LEFTHORSE1 #9 üzenetére
és miért?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz RaveForce #13 üzenetére
Nagyon könnyen el lehet veszíteni, adnak hozzá egy karpántot meg egy klipszes keretet, mindkettőbe ugyanúgy kell belepattintani, de nagyon könnyen kipattan a helyéről, én a klipszes kerettel használtam a hosszúujjas bringás kesztyümre akaszva, de mivel a keretnek nincs hátlapja, a kesztyüm anyaga nekifeszül a Live Wiew-nek, már egy erősebb rázkodástól is lerepűl, vagy épp háti táska levevéskor is leeshet, ezért ma elővettem és ráragasztottam pillanat ragasztóval a keretre. S akkor még nem is beszéltem arról hogy mennyire instabil, néha nagyon lassú későre reagál, amíg csak úgy próbálgatod addig még elmegy de élesben idegronccsá tesz, habár az MW 600 is megy vele párhuzamosan, lehet hogy a kettővel nem bir foglalkozni a Minim. Tiszont nagyon jópofa dolgok vannak hozzá a marketen, pl kamera plug-in, CliffGWatch, music plug-in
Cseberből vederbe
-
RaveForce
veterán
válasz LEFTHORSE1 #14 üzenetére
anno agyaltam rajta h karora helyett jolenne, amit nem hordok, mert sztem fölösleges, de ez elég high tech, nekem való, igaz nyár óta nincs androidom, szal max ha kijön wp7hez is vmi hasonlo, amit talán jobban rögzitenek a keretéhez köszi a választ!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
babosmiki
addikt
válasz LEFTHORSE1 #14 üzenetére
Frissítetted már a szoftvert?
Azóta nekem már nincsenek stabilitási gondjaim."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
V1 zolee
tag
Sziasztok
Valaki nem tudja véletlenül hogy ez a cucc Samsung Galaxy 3 (android 2.2)- mal kompatibilis- e??
Tudom hogy ez a telefon nem szerepel a kompatibilitási listáján, de hátha már valaki kipróbálta galaxy 3- mal és véletlenül működött is...
A válaszokat előre is köszönöm! -
Romvr
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen cuccot, mert tetszik az elgondolás, de lenne pár kérdésem vele kapcsolatban:
- Ki lehet kapcsolni a kijelzőt akkor amikor nincs használatban? Tehát ne az időt mutassa mint egy óra, hanem legyen teljesen üres.
- Mennyi ideig bírja az akkumulátora?
- Van hozzá olyan opció amivel a telefonon lévő programokat tudom elindítani és kikapcsolni?
(pl egy iGo-t
- Skype-hoz hozzá lehet valahogy rendelni?
- Van hozzá olyan program amivel a telefon akkumulátorát tudom figyelni?
- Mekkora a hatótávolsága?A válaszokat előre is köszönöm!
Romvr
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
GyéBen
tag
Sziasztok!
Tervezem egy LiveView vásárlását.
Kérdésem a következő lenne: ha egyszer szinkronizálom a telefonnal, akkor onnantól kezdve méri az időt, vagy folyamatosan kapcsolatban kell hogy legyen a telefonnal, hogy az időt mutassa?Tehát, ha például a teló lemerül, akkor a LiveView elfelejti az időt?
-
BroCreSt
aktív tag
Az miért van, hogy a keret más a külföldi csomagban?
Nálunk olyan van, amire a saját szíjat lehet rárakni, és nem a Sony Ericsson-osat.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Be lehet még ilyen órát szerezni újonan valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ALZA vagy eMAG?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest