Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
pontos típus nélkül ez csak egy márkanév. Csakmondom hogy asennheiser termékeinek jó része túlárazott szemét. A maradék kis rész pedig csak túlárazott de legalább nem szar.
Azon meg nem kell meglepődni ha egy fejes nem megy jól ilyen kis szarokról. Nem mind alkalmas rá/tervezték arra hogy gyenge dolgokról is jól szóljon.
közbe leírtad. hd429: nem jó fejes, meg főleg nem basshead fejes. bár 32 ohmos zárt az se feltétlen hordozhatónak volt kitalálva ám. Nem lehet csodát várni a hordozható forrásoktól.
-
fattyu
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
T70.
Nem megyek bele mp3 vs flac vitába. Nem is ítélkezem.Azt tudom hogy épített elég erős fejeserősítővel egy senn hd 650el meg egy beyer t70el ( meg még ami jött ment itt közben ) plusz tuningolt, fúdetápos külső daccal valahol azt gondoltam egyszer régen hogy legyen már veszteségmentes a zene. Aztán jött a mehetnék közbeni zeneigény és úgy döntöttem tárolja mp3 ban is meg flacban is ugyanazt akinek hét anyja van. Na innentől fontos hogy minden flac menjen a rohangálós lejátszón is.
-
fattyu
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
Van különbség. Nekem kicsit mosottabb hangja van a rockboxnak. Viszont mivel a gyári szoft nem szerette jópár flacomat így nem opció. :S
Történeti hűség kedvéért eléggémindentmegmutató fejessel mondom ezt és elhallgatom róla. Mindenhogy jobb mint a laptop alaplapija...
( Mondjuk a headstreamer viszont sokkal jobb ez alá a füles alá, de nyilván más liga is )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő