Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nokia 2660 Flip - JOMObil
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Múltkor olvastam.
-
Forestjo
senior tag
Én most rendeltem egy magyar oldalról egy Sencor-t, ami gyakorlatilag szinte mindent tud, amit a nagyok. Nekem alap egy autórádióban, hogy legyen benne BT, amit a nagy márkák csak kétszer-háromszor ennyiért raknak bele! Én értékelem a minőséget, a Sony-t, a Pioneer-t, a JVC-t, de (főleg a Sony) nagyon el van szállva az áraival és a hozzá adott értékkel. Abszolút nincs a kettő arányban!
Ezt vettem:
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
scham
tag
Használt autóval együtt kaptam egy ilyen magnót. Az USB csati kicsit kontaktos és az egész előlap nagyon olcsónak érződik, de nem panaszkodom. Az egész cucc a kocsiban nagyon szépen szól ahhoz képest, amit vártam, de valószínű a hangszórók nem a gyáriak már.
default aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen