- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- Így teljesít az új iPhone-ok processzora Geekbenchen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Nekem volt ilyen. Imádtam. Az első okostelefonom volt. Már akkor tudott lassított felvételt és Amoled kijelzőt
-
nyisziati
veterán
Nekem az S széria a hatostól tetszik csak, előtte azok a szappantartó forma műanyag, meg fémnek látszó műanyag keretes szériák egyáltalán nem tetszettek, nem beszélve a bazári UI-ről. Helyettük eleinte HTC-t, majd a Sony-t preferáltam. A hatos, de főleg a hetes már elég jó volt, tavaly a cégem meg is lepett egy akkor már erősen kifutó S7-tel, ami kiszolgált rendesen, csak a leejtéseket nem bírta, tokkal sem...
Azt cseréltem Note 9-re ami meg életem legjobb mobilos döntése volt, előtte a mérete miatt nem mertem Note-ot venni pedig azok mindig is tetszettek, még a korai modellek is.Kb. ez a 2015-16-os évek voltak, amikor a droidos piac már elég jól használható telefonokat kezdett gyártani. Pl. a Xiaomi fölemelkedése is ehhez a dátumhoz köthető.
De még az Apple is itt kezdett olyan telókat produkálni, amik még ma is bátran használhatók. -
petymeg
addikt
Nekem az S széria a hatostól tetszik csak, előtte azok a szappantartó forma műanyag, meg fémnek látszó műanyag keretes szériák egyáltalán nem tetszettek, nem beszélve a bazári UI-ről. Helyettük eleinte HTC-t, majd a Sony-t preferáltam. A hatos, de főleg a hetes már elég jó volt, tavaly a cégem meg is lepett egy akkor már erősen kifutó S7-tel, ami kiszolgált rendesen, csak a leejtéseket nem bírta, tokkal sem...
Azt cseréltem Note 9-re ami meg életem legjobb mobilos döntése volt, előtte a mérete miatt nem mertem Note-ot venni pedig azok mindig is tetszettek, még a korai modellek is. -
Y72
aktív tag
Kövezzetek meg de én még S5-öt használok. Már 2014-ben sokalltam kiadnia 140e Ft-érte, így kisajtolok belőle mindent. De bevált, van belőle 2db is. Az akku cserélhetősége miatt tudom még ma is használni, mert hosszú távon ez a gyenge pont és az újaknak még inkább ez lesz a gyorstöltés miatt. 3 akkut cserélgetek és van amelyik nem sokat bír már, ezek után nem szívesen vennék beépített típust. Emellett környezettudatosság miatt sem akarok venni másik telefont, amíg ez működik.
A lényeg hogy nem szabad szoftvert frissíteni mert attól lassul be. Volt időszak amikor a googlemaps szinte használhatatlan volt, akkor elgondolkodtam a cserén, de az utóbbi verziók begyorsultak és megint jó minden.
Amúgy mindenre elég, mai középketagóra szintjén van, Pl. J5 (2017) nagyon hasonló teljesítményű.
A műanyag miatt is jó, mert könnyű, sokkal könnyebb a fémkeretes telefonoknál.
A fényképező minőségében pedig én nem látok eget-verő különbséget egy S10-hez képest sem, ami miatt megérné a pénzét. Alig fejlődött valamit. (Csak a GSMarena összehasonlító teszteteket néztem, de mivel van rendes fotómasinám inkább az a mérvadó.) -
odium
aktív tag
-
BiP
nagyúr
Értem a termékciklust. Csak zavarohan hangzik. A tényleges évet venni szebben hangzik.
Meg hamár újságírói pongyolaság akkor ezzel az erővel jobb lett volna 2020ban de a GS11 elött.
+-1-2 honapon már nem veszünk össze.Nem kár fejtegetni mert így mindenki kerek 1000 évet néznek hivatalosan(2000-2001) , amivel nem értek egyet vagy is nem így. Mivel a megkezdett évet nézem vagyis 2000 az már mási évezred(tudom hogy matematikailag 1999 )
Vagy közelitem úgy hogy: "mostantól kezdjük számolni az időt e-szerint a naptár rendszer szerint. Eltelik 1 év amióta számolják. Akkor ez az 1 év. Utána e a második az lessz a 2. stb..... utána kétezer az lessz 2000
1 szó mint 100: szóval a 0123 a nézetem.
Lehet hogy fura de így látom helyesnek.Biztos sokakat érdekelne a 11. Galaxy S előtt, milyen volt az előző 10.
Csak azert nem fognak várni egy évet a cikkírók, hogy ilyen módon kijöjjön a matek.
Bár lehet, hogy fognak ilyen recap jellegű cikkeket megjelentetni akkor is.2000.az a kétezredik év. Ennek végén fejeződik be a 2. évezred, így 2001.jan.1-jén kezdődik a 3.
-
Noukoum
veterán
-
odium
aktív tag
Ez igazán szakmai volt, köszönjük.
Én ezt az utat jártam végig:
S2, S3LTE, Note2, Note4, S6E+, Note9. Egyiket sem bántam meg, mind kanfasztikusan jó készülék volt. Kiemelném a nagy S6-ot, ami a maga korában szerintem útmutató volt, az volt a kedvencem, szerintem még ma is megállja a helyét, csak én cserélgetem őket mert kütyübubus vagyok. Note9 is pazar, nem is tudtak megvenni az S10 családdal.Szóval a hatszoros szamszung tulaj hozzászólása attól lett szakmai, hogy felsorolta az összes általa használt típust a gyártótól, és azt, hogy minddel meg is volt elégedve. Értem.
-
Jeanne d'Arc
addikt
-
dz1989
senior tag
"Szerintem az ezred forduló amikor 1999 ból 2000 lett. Szóval 2000"
Ezek után felesleges bármit fejtegetni...10 generáció Galaxy S, évente jött ki. Az első megjelenése óta valóban csak 9 év telt el, de ennyi újságírói/köznyelvi pongyolaság hadd férjen már bele.
Sőt, valaki írta, hogy termékciklust tekintve megvan a 10 év, hiszen akkor számoljuk az elsőt is 1 évnek.Értem a termékciklust. Csak zavarohan hangzik. A tényleges évet venni szebben hangzik.
Meg hamár újságírói pongyolaság akkor ezzel az erővel jobb lett volna 2020ban de a GS11 elött.
+-1-2 honapon már nem veszünk össze.Nem kár fejtegetni mert így mindenki kerek 1000 évet néznek hivatalosan(2000-2001) , amivel nem értek egyet vagy is nem így. Mivel a megkezdett évet nézem vagyis 2000 az már mási évezred(tudom hogy matematikailag 1999 )
Vagy közelitem úgy hogy: "mostantól kezdjük számolni az időt e-szerint a naptár rendszer szerint. Eltelik 1 év amióta számolják. Akkor ez az 1 év. Utána e a második az lessz a 2. stb..... utána kétezer az lessz 2000
1 szó mint 100: szóval a 0123 a nézetem.
Lehet hogy fura de így látom helyesnek. -
dz1989
senior tag
Olvastam. Az sokkal jobban hangzik hogy Galaxy S 10éve. Természetesen 2020 ban.
Az Omnia HD azért említettem mert ehez a cikhez úgy lenne meg a 10 év. Másik oldalról közelitettem.
Okés ez a 10. Galaxy S csak szeretnem simán a kerek 10 év jobb lett volna. -
BiP
nagyúr
10év Galaxy S sorozatának lenne érteleme. Az hogy matematilag kijön a 2019 a Galaxy S10 az már másik szempont. Mivel hogy 2019 - 10 = 2009 vagy is a Galaxy S 2010 ben 0 éves volt, 2011 ben 1 éves.. stb... 2019 ben pedig 9éves.
Számomra olyan felemás. Meg bárhogy is nézzük a Galaxy S csak 9 éves nem 10.=> hogy a Galaxy S sorozat is 9 éves. 10év Galaxy S termése az már jobban hangzik 2020ban
Vagyis szerintem ennek a ciknek 2020 lett volna több értelme. (Vagy az Omnia HD is bele kellett volna venni...)
Szólval szerintem nem a termékciklust hanem 10évet kellett volna jó nézni. 2020 is ugyan annyira egy jó jubileumi szám. Ha pedig kis csalást akarunk vinni a dologba akkor ez mind a Galaxy S11 elött.
Szerintem az ezred forduló amikor 1999 ból 2000 lett. Szóval 2000
"Szerintem az ezred forduló amikor 1999 ból 2000 lett. Szóval 2000"
Ezek után felesleges bármit fejtegetni...10 generáció Galaxy S, évente jött ki. Az első megjelenése óta valóban csak 9 év telt el, de ennyi újságírói/köznyelvi pongyolaság hadd férjen már bele.
Sőt, valaki írta, hogy termékciklust tekintve megvan a 10 év, hiszen akkor számoljuk az elsőt is 1 évnek. -
Noukoum
veterán
10év Galaxy S sorozatának lenne érteleme. Az hogy matematilag kijön a 2019 a Galaxy S10 az már másik szempont. Mivel hogy 2019 - 10 = 2009 vagy is a Galaxy S 2010 ben 0 éves volt, 2011 ben 1 éves.. stb... 2019 ben pedig 9éves.
Számomra olyan felemás. Meg bárhogy is nézzük a Galaxy S csak 9 éves nem 10.=> hogy a Galaxy S sorozat is 9 éves. 10év Galaxy S termése az már jobban hangzik 2020ban
Vagyis szerintem ennek a ciknek 2020 lett volna több értelme. (Vagy az Omnia HD is bele kellett volna venni...)
Szólval szerintem nem a termékciklust hanem 10évet kellett volna jó nézni. 2020 is ugyan annyira egy jó jubileumi szám. Ha pedig kis csalást akarunk vinni a dologba akkor ez mind a Galaxy S11 elött.
Irigylem azokat akiknek ilyenre van ideje mint neked
minden rosszindulat nélkül -
somogyib
őstag
Mielőtt nagyon belebonyolódsz, a címet olvastad?
"Mennyit változott egy csúcs okostelefon majdnem 10 év alatt?"Alcím: "Tíz verziót élt már meg a Samsung Galaxy S sorozat..." Ide nem fér be az Omnia HD.
-
dz1989
senior tag
Ez kicsit olyan, mint hogy mi volt az ezredforduló. Spoiler: 2001 és nem 2000.
Illetve pont az ellentéte, ugyanis az első év is beleszámít, és az 2010 volt. Termékciklusban ez jubileum, ugyanis 10 db évszámról van szó: 2010-2019 az 10 év, ha a 2010-et nem 0. évnek vesszük, mint pl. születésnapnál, évfordulónál.
-
Silenzio
addikt
Ez kicsit olyan, mint hogy mi volt az ezredforduló. Spoiler: 2001 és nem 2000.
Illetve pont az ellentéte, ugyanis az első év is beleszámít, és az 2010 volt. Termékciklusban ez jubileum, ugyanis 10 db évszámról van szó: 2010-2019 az 10 év, ha a 2010-et nem 0. évnek vesszük, mint pl. születésnapnál, évfordulónál.
-
Bossi
őstag
Az SII-t imádtam, valósággal kilógott az akkori mobilok közül. Nagyon sok főzött rom készült rá. A többi csúcstelója kimaradt nekem, valahogy nem hozták azt a kell érzést, illetve az S6 az már igen, csak nagyon drága volt akkoriban. A mostani felhozatal közül az S8, S9 páros az, amit még elfogadnék, küllemre egyediek.
+1 az SII akkori legjobb készülék volt számomra.
-
nyisziati
veterán
A növekedés ütemében.
Az okokról kérdezd pl. Bogot, aki évek óta Mate-et használ."Samsung was worst hit by the slowdown of the big three, down 10% year-on-year selling 71.9m smartphones for a 20% share of the market. Huawei raced into the second spot selling 54.2m phones in the quarter, up 41%, for a 15% share of the market. Apple sold 41.3m iPhones, up 1%, for a 12% market share."
Forrás: TheGuardian.com -
zoleeno1
veterán
Mikor fogjátok már elengedni ezt a baromságot, hogy ki mit kiről másolt? Mindenki átvesz mindenkitől valamit. Éveken keresztül arra volt a nép rápörögve (sokan még most is), hogy a samsung mindent az almáról másol... Erre az ellentábor: Neeeem az alma másol mindent a samuról... Ez már úgy látszik nem annyira trendi, jöhet a hüvely a palettára...
-
ollie
MODERÁTOR
-
zoleeno1
veterán
-
_CICAFIU_
aktív tag
Jó cikk lett nagyon!
-
K0vasz
aktív tag
Nekem első és utolsó androidos telóm egy Galaxy 5 volt. Nem S5, hanem a lassú, gagyi, óccó változat. Fél évig bírtam, aztán iOS-re álltam át.
S3 szerintem ronda és lassú, S4 szebb de szintén lassú, mindkét teló 2-3 sec alatt ébredt fel, annyira be volt lassulva. Ha nem látom, el se hiszem. Akkoriban telepakolta a Samu mindenféle csicsával a telóit, ezért lassultak be a csúcskészülékei is. Emiatt lepett meg az S3 sikere, de hát ízlések és pofonok. S2 viszont mai szemmel is kifejezetten tetszik.2014-ben UK-ban az akkor legújabb Galaxy ugyanannyiba került mint az iPhone 5S, nem volt kérdés hogy utóbbit válasszam, lassan 5 éve azt nyúzom és még mindig gyorsnak mondható. Telóváltás előtt állok, S10-ek nem rosszak, de Android One modell nincs köztük, így esélytelen hogy olyat vegyek. Inkább Nokia 8.1, vagy OnePlus 6T.
(#9) janeszgol: Note 7 is király volt?

Miért ragaszkodsz az Android One-hoz? Samura is ugyanúgy két főverzió-frissítés jön (mégha kb. fél év késéssel is), a klasszikus touchwizz meg, amiről beszélsz és ami beleégett az emberek tudatába, meg már régóta nincs...
-
joey04
titán
A Samsung szépen lelépte az Apple-t 4-5 éve, nem véletlen, hogy mostanában még a kijelzőt is tőle rendelik.
Viszont az árazásban elszálltak és az innováció is elcsúszott, nem véletlen, hogy a Huawei megelőzte őket.
Nálam is billegett a léc, de a samoled végül a dél-koreai teló felé vitt.
Viszont ha tovább folytatódik ez a trend, akkor azt hiszem a Huawei lesz a kövi befutó...
-
janeszgol
félisten
A Samsung szépen lelépte az Apple-t 4-5 éve, nem véletlen, hogy mostanában még a kijelzőt is tőle rendelik.
Viszont az árazásban elszálltak és az innováció is elcsúszott, nem véletlen, hogy a Huawei megelőzte őket.
Viszont ha tovább folytatódik ez a trend, akkor azt hiszem a Huawei lesz a kövi befutó...Lelépte az Apple céget? Valami nem világos nekem. Az Apple sosem gyártott magának semmit. Persze mostanában van hír, hogy saját GSM modult tervez, saját ezt vagy azt, de inkább szolgáltatásalapú működésre tér át (ami okos döntés).
Tehát nem kell az almát sajnálni. Ők nem csak hardvert adnak el, hanem szolgáltatást is. -
Noukoum
veterán
-
somogyib
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
somogyib
őstag
-
Kisgépkezelő
senior tag
Nekem sosem volt Galaxy S szériás telefonom, pont ezért emlékszem rá, hogy a korai időkben valahogy azok voltak azok a "referencia" készülékek, amin nagyjából minden gyári és homebrew cucc gond nélkül ment. Én meg szívtam a fogam, hogy más gyártó majdnem ugyanolyan specifikációjú csúcskészülékére nem jött a Froyo, nem futott a játék, és nemhogy a frissítések, de még a főzött romok is alig szivárogtak rá, én meg csak irigykedtem a Galaxysokra, miközben ugyanannyit fizettem én is, sokkal kevesebbet kaptam.
-
ollie
MODERÁTOR
Viszont ha tovább folytatódik ez a trend, akkor azt hiszem a Huawei lesz a kövi befutó...Miben előzte le Huawei? Még fényképezében sem mondhatod, hogy leelőzte, mert nincs egyértelmű győztes. A Huawei csak másolni tud, igazi innováció nincsen.
-
nyisziati
veterán
Viszont ha tovább folytatódik ez a trend, akkor azt hiszem a Huawei lesz a kövi befutó... -
Leslie1966
senior tag
Nekem csak az S6 nem volt meg. Az S5, S7 Edge, S8+,S9+ most is megvan. Az S3-at szerettem a legjobban, nagyon jó képeket készített. S10+ majd egy év múlva.

-
SkyLine3000
addikt
Emlékszem még amikor megjelent az első Galaxy S. És NEM volt benne LED :-) Egy csúcstelóban sem fényképezéshez nem lehetett villanót használni, de lámpaként sem működött a telefon, mert egyszerűen kihagyták a fényforrást :-)
Jó az összefoglaló, mindössze egy dologgal nem értek egyet. Szerény véleményem szerint egyáltalán nem jobb az S7 kamerája, mint az S6-é, sőt.
Az S6 16 megapixelt tud és ráadásul 16:9 képarány mellett, ami sokkal látványosabb. Ha az S7-tel készítünk ilyen képet, akkor 9 megapixelből gazdálkodunk (és még a látószög is kisebb lesz), ami mát 7 millió pixel mínusz és az már bőven észrevehető. Ezen kívűl az S6 képminősége még mai szemmel is nagyon jó, a nyaralásra dirkert azt vittem az újabb teló helyett nyáron.
Most S8 at használok és egyszerűen még nem találkoztam olyan szituációval, amihez ne lett volna elég az ereje, úgyhogy szolgál még egy darabig.Ha értenél a fotózáshoz, tudnád, h rohadtul nem a megapixel mennyisége a lényeg. Az ilyeneket, mint te, lehet megetetni a minél nagyobb mpixel számmal, h 1000mpxl a legjobb és már veszi is a telefont.
És most ezt nem cikizésből írom, csak egyszerűen így van. Persze nincs ezzel semmi baj. Nem érthet mindenki a fotózáshoz. -
Noukoum
veterán
-
kenwood3
addikt
Nekem amikor LG Nexus 5-öm meg 5X-em volt, arról nem tudták, hogy az mi, eszik-e vagy isszák.
(#57) [Anduriel]: Én így voltam az egész Samsunggal. (meg korábban az Androiddal, a Nexus5 volt az első Androidos telóm). Nem szerettem az egész márkát. Aztán asszonynak vettem egy S6 Edge-et, fél év múlva meg magamnak egy S7-et. (igaz, LG-t szerettem volna az 5X után, mert annak olyan kamerája volt, amit nem cseréltem volna semmire, de nem volt jófajta LG, így lett Samsung S7 belőle). Bár a kamerától többet vártam, de magát a telefont Imádtam. Most az S9 jobb, de éjszakai fényképek még mindig nem érik el az 5X szintjét sajnos.Nekem is volt nexus 4-em es nekem de tudta senki mi az. Szoval elhiszem

-
eldiablo
addikt
-
scarabeus86
tag
Nekem első és utolsó androidos telóm egy Galaxy 5 volt. Nem S5, hanem a lassú, gagyi, óccó változat. Fél évig bírtam, aztán iOS-re álltam át.
S3 szerintem ronda és lassú, S4 szebb de szintén lassú, mindkét teló 2-3 sec alatt ébredt fel, annyira be volt lassulva. Ha nem látom, el se hiszem. Akkoriban telepakolta a Samu mindenféle csicsával a telóit, ezért lassultak be a csúcskészülékei is. Emiatt lepett meg az S3 sikere, de hát ízlések és pofonok. S2 viszont mai szemmel is kifejezetten tetszik.2014-ben UK-ban az akkor legújabb Galaxy ugyanannyiba került mint az iPhone 5S, nem volt kérdés hogy utóbbit válasszam, lassan 5 éve azt nyúzom és még mindig gyorsnak mondható. Telóváltás előtt állok, S10-ek nem rosszak, de Android One modell nincs köztük, így esélytelen hogy olyat vegyek. Inkább Nokia 8.1, vagy OnePlus 6T.
(#9) janeszgol: Note 7 is király volt?

-
Noukoum
veterán
-
BiP
nagyúr
Mert a az S szerianak van egyfajta felsobbrendusege a tobbi keszulekhez kepest az emberek kozott. Hiaba van g7-em ami szinten felsokategorias telo volt tavaly, senki se tudja , hogy az mi. Rogton az a kerdes miert nem eskilencet vettem inkabb, mert az menobb. Szoval a legtobb ember aki nem igazan van kepbe a mobilokkal, hogy iphone vagy samu s szeria a csucs, es van a tobbi , amirol fogalmuk sincs. Ez koszinheto a hype-nak es a marketingnek
Nekem amikor LG Nexus 5-öm meg 5X-em volt, arról nem tudták, hogy az mi, eszik-e vagy isszák.
(#57) [Anduriel]: Én így voltam az egész Samsunggal. (meg korábban az Androiddal, a Nexus5 volt az első Androidos telóm). Nem szerettem az egész márkát. Aztán asszonynak vettem egy S6 Edge-et, fél év múlva meg magamnak egy S7-et. (igaz, LG-t szerettem volna az 5X után, mert annak olyan kamerája volt, amit nem cseréltem volna semmire, de nem volt jófajta LG, így lett Samsung S7 belőle). Bár a kamerától többet vártam, de magát a telefont Imádtam. Most az S9 jobb, de éjszakai fényképek még mindig nem érik el az 5X szintjét sajnos. -
[Anduriel]
aktív tag
Nekem régebben meg se fordult a fejemben, hogy Galaxy S-t vegyek, mert az első 5 generáció szerintem rendkívül unalmas formatervvel rendelkezett, a 6-7 már egészen elfogadható volt, de igazán csak a 8. generációtól kezdett el tetszeni, és most nagyon úgy néz ki, hogy a 10-et már meg is fogom venni. Bár a hátlapon egy kicsit dolgozhattak volna még.
-
flexxx2
őstag
-
flexxx2
őstag
Fel lehet fogni úgy is, hogy a nagy ugrás utáni "tökéletesített" verziókat veszed meg, ...s7-s9-s11.
-
Pjotr
senior tag
En S1-el kezdtem 2010-ben, a Htc Desire elleneben.
Imadtam, ahogy van a romkitchen-el, a gyengus GPS-el, Froyo gyerekbetegsegeivel.
30k-ert dobta a Telenor 5k-s havi fizu melle.
Raadasul akkoriban nem igazan korlatoztak a Mobilnetet sem, gyakorlatilag.
Masfel evesen eladtam 50k-ert utotten kopottan, mikor a Djuice 52k-ert szorta ki az S1-et kartyasan es jottem iOS-re.Kozben jart a kezemben jo par androidos, egy S2 mai napig megvan amit talaltam full wipeolva, erdekes.
Egy ritka barna s3-at pedig en hagytam el. Eleg gyenge eredztes volt az a szeria szerintem.Azota csak a HTC One-ra tudok ilyen nosztalgiaval
gondolni es erik a valtas androidra ujra.Ne menj androidra, tapasztalatból mondom

-
kenwood3
addikt
Az SGS szeria sikeret latva felvetodott bennem a kerdes mi a tobbi gyarto sikertelensegenek az oka,
es tobbek kozt a paletta attekinthetosege.
Galaxy S / Note-ot 10 eve lassan tudjuk, hogy jon az uj, (jobb), ahogy iPhonebol is.
Ahogy autoknal a Passat, Golf stb is hosszu multra tekint vissza.Nezem a Sony kinalatat es meg nem tudnam mondani, hogy ki-kivel volt 1-2-3 eve.
HTC is ugyanigy vergodik, LG a G / V szeriaval.
Foleg a csucskategoriaban a folyton uj szamozas, kaosz, tradiciok hianya nem igazan elfogadhato.Mert a az S szerianak van egyfajta felsobbrendusege a tobbi keszulekhez kepest az emberek kozott. Hiaba van g7-em ami szinten felsokategorias telo volt tavaly, senki se tudja , hogy az mi. Rogton az a kerdes miert nem eskilencet vettem inkabb, mert az menobb. Szoval a legtobb ember aki nem igazan van kepbe a mobilokkal, hogy iphone vagy samu s szeria a csucs, es van a tobbi , amirol fogalmuk sincs. Ez koszinheto a hype-nak es a marketingnek
-
LurkerSheik
senior tag
Igen ott is kicsit bekavart a P10 utan P20 ra ugras, de legalabb logikusan kovetkezett be es ugyanigy a Mate-nel is.
Plusz ugye a marketing, ha mar uj kategoriaba helyez az elnevezessel a gyarto.
Kivancsi leszek az idei iPhone nevezektanra (XI?), illetve, hogy jovore lesz SGS11 vagy kiegeszitik a szamozast. -
somogyib
őstag
Az SGS szeria sikeret latva felvetodott bennem a kerdes mi a tobbi gyarto sikertelensegenek az oka,
Galaxy S / Note-ot 10 eve lassan tudjuk, hogy jon az uj, (jobb), ahogy iPhonebol is.
Ahogy autoknal a Passat, Golf stb is hosszu multra tekint vissza.Nezem a Sony kinalatat es meg nem tudnam mondani, hogy ki-kivel volt 1-2-3 eve.
Foleg a csucskategoriaban a folyton uj szamozas, kaosz, tradiciok hianya nem igazan elfogadhato.Lehet benne valami, de pl. a Huawei P széria is igen kelendő és ott nem figyelhető meg ilyen egyértelmű "1-től 10-ig" számozás.
-
LurkerSheik
senior tag
Foleg a csucskategoriaban a folyton uj szamozas, kaosz, tradiciok hianya nem igazan elfogadhato. -
nozs23
addikt
"Mennyit változott egy csúcs okostelefon majdnem 10 év alatt?"
Hát, az utóbbi néhány évben egyre kevesebbet. Manapság már 2-3 generációt simán meg lehet várni mire fejlődik annyit az új csúcsmodell, hogy érdemes legyen váltani.
Külsőre meg nyilván sokat, érdekes így sok év távlatából visszatekinteni az akkori designbeli trendekre.Engem erdekelne, hogy mik voltak az elején az egetrengeto ugrasok, amik nincsenek meg az utobbi par evben. Komolyan érdekel, mert tobben is ezt hangoztatjak, de en ezt egyaltalan nem igy latom.
-
gusthy
veterán
-
eldiablo
addikt
Mondjuk eshetett volna szó a cikben az első Galaxy telefonról, az i7500-ról is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fitzgerald
veterán
"Mennyit változott egy csúcs okostelefon majdnem 10 év alatt?"
Hát, az utóbbi néhány évben egyre kevesebbet. Manapság már 2-3 generációt simán meg lehet várni mire fejlődik annyit az új csúcsmodell, hogy érdemes legyen váltani.
Külsőre meg nyilván sokat, érdekes így sok év távlatából visszatekinteni az akkori designbeli trendekre. -
dz1989
senior tag
S8-S9 között szinte semmi érdemleges nem volt, leszámítva, hogy az S9 kerete csúszósabb lett tok nélkül és az ujjlenyomat olvasó normális helyre került. Cserélni egyértelműen nem volt érdemes csak ezért.
Az S6 szerintem mérföldkő volt. Sajnos nem vízálló és nem bővíthető, egyébként szerintem tökéletes lenne.
A kilógó kamerát az S7-ben orvosolták egy vastagabb készülékházzal, így pont a kecsesség veszett el. Mondjuk anno csak a színe miatt vettem az S6-ot ,más színben nem is kellett volna.
Kár, hogy azóta nem igazán van ilyen markáns Galaxy S telefon. S9 kékben olyan unalmas látvány. -
Mr.Silkó
veterán
Jó kis mementó lett a cikk, köszönjük!

Nekem az S széria majdnem összes modellje megvolt (SII, SIII, S5, S6, S6 edge, S7, S8+, S9+), az S10 viszont már biztosan kimarad nálam, ahogy a márkát is hanyagolni fogom egy jó darabig, ettől függetlenül a fent felsorolt telefonok többségét megelégedéssel használtam (az SIII és az S5 még a családban van, tartalék telefonként, az S7-et pedig aktívan használja a sógorom).
-
eldiablo
addikt
Kevesebb, vagy több? Ha kevesebb, akkor az alulmúlás.
A mérték ez esetben irreleváns, a lényeg annyi, hogy a 2013-as S4 szintje alá sikerült 2019-ben becsúszni. Ha 520ppi felett lett volna akkor jó eséllyel vettem volna egy S10e-t. -
Kajt
tag
-
dave987
aktív tag
Azért a 441 ppi vs. 438 ppi azt csöppet túlzás alulmúlásnak nevezni,mert ezt a különbséget kizárt hogy bárki is látná.
-
janeszgol
félisten
Egy éve használok S8-at és imádom. Tökéletes méret pedig nagy kezem van (mindennapos egykezes hsználat). S9 persze mindenben egy kicsit jobb, de nem bántam meg, hogy nem azt vettem. S8 nagyon jó árban van már, pedig mai napig meglep embereket amikor mutatok valamit telefonon. S10 volt a kezemben, nekem túl szögletesnek érződik. Gondolkoztam a váltáson (a széleslátószögű kamera nagyon vonzó) de mióta van Pie, kicsit mintha új telefon lenne, szóval várom milyen lesz az S11... csiszolt S10?
Azért ma már az S9 170 ezer forintba kerül és ennyiért vitathatatlanul a legjobb vétel ebben a kategóriában.
-
LurkerSheik
senior tag
Szerintem a 2016-os telefonok ertek el azt a szintet ahonnan nem kell tobb.
Jo ujjlenyomat olvaso, jo kamerak es vizallosag, minosegu burkolatban.
Ez samsungnal az S7, Almanal az iPhone7, a tobbit nem kovetem.
Ami azota tortent kb fingereszeles. -
Kajt
tag
Egy éve használok S8-at és imádom. Tökéletes méret pedig nagy kezem van (mindennapos egykezes hsználat). S9 persze mindenben egy kicsit jobb, de nem bántam meg, hogy nem azt vettem. S8 nagyon jó árban van már, pedig mai napig meglep embereket amikor mutatok valamit telefonon. S10 volt a kezemben, nekem túl szögletesnek érződik. Gondolkoztam a váltáson (a széleslátószögű kamera nagyon vonzó) de mióta van Pie, kicsit mintha új telefon lenne, szóval várom milyen lesz az S11... csiszolt S10?
-
Yany
addikt
S8-S9 között szinte semmi érdemleges nem volt, leszámítva, hogy az S9 kerete csúszósabb lett tok nélkül és az ujjlenyomat olvasó normális helyre került. Cserélni egyértelműen nem volt érdemes csak ezért.
Az S6 szerintem mérföldkő volt. Sajnos nem vízálló és nem bővíthető, egyébként szerintem tökéletes lenne.
A kilógó kamerát az S7-ben orvosolták egy vastagabb készülékházzal, így pont a kecsesség veszett el. Mondjuk anno csak a színe miatt vettem az S6-ot ,más színben nem is kellett volna.
Kár, hogy azóta nem igazán van ilyen markáns Galaxy S telefon. S9 kékben olyan unalmas látvány.Az S7 ugyanakkor kardinális helyeken javított az S6-hoz képest: SD kártya, extrém gyors Dual Pixel autofókusz, IP68-as védelem, nagyobb tárhely, gyorsabb SoC. Messze a legjobban kibalanszolt SyxalaG mind közül szerintem.
-
ollie
MODERÁTOR
-
eldiablo
addikt
-
LurkerSheik
senior tag
En S1-el kezdtem 2010-ben, a Htc Desire elleneben.
Imadtam, ahogy van a romkitchen-el, a gyengus GPS-el, Froyo gyerekbetegsegeivel.
30k-ert dobta a Telenor 5k-s havi fizu melle.
Raadasul akkoriban nem igazan korlatoztak a Mobilnetet sem, gyakorlatilag.
Masfel evesen eladtam 50k-ert utotten kopottan, mikor a Djuice 52k-ert szorta ki az S1-et kartyasan es jottem iOS-re.Kozben jart a kezemben jo par androidos, egy S2 mai napig megvan amit talaltam full wipeolva, erdekes.
Egy ritka barna s3-at pedig en hagytam el. Eleg gyenge eredztes volt az a szeria szerintem.Azota csak a HTC One-ra tudok ilyen nosztalgiaval
gondolni es erik a valtas androidra ujra. -
sfefe
addikt
Hat en neztem szinten az s10e-t nem keves az szerintem.
S4 441, s10e 438ppi, ugy gondolom nincs ember aki eszrevesz kulonbseget... -
eldiablo
addikt
Egyébként látszik hogy ovatosan adagolták a funciókat.
Mivel akkoroban teljes új széria volt így csak más volt mint az előző csúcs okostelok.
A Galaxy S ben nem volt led vaku valamit csak 5Mp kamerája volt.
Mert előző évben Az Omnia HD ban volt 8mp + led. De az Omnia 2 is volt led vaku.
Az Omnia HD ráadásul sztereó hangszórós is volt. Annyi hogy az Omnia HD-t szolgáltatónál nem lehetett kapni.
A Sztereó hangszóró megint az S9 és S9+ tól tért vissza (kicsit furcsább változatban
).Egyébként kb az S4 óta azt vettem észre hogy komolyabb fejlesztés igazán 2 évente hoznak. A többi az csak kis bővités (IP67 lett Bővíthető memoriás lett Sztereó lett a hangszóró stb) és külsőben beni változás.
Mint anno PL. A Nokia 8910-8910i vagy 3510-3510i 6230-6230i stb
Vagy is S4 egy bővített változat pár dologgal az S5. Az S6 lett teljes más fejleszés. De ugyan így ez az S6-S7
S8-S9. Ebből látszik hogy kifogyoban vannak az ötletek.Amúgy anno volt S2-öm komoly teló volt de az analóg tv kimenetett még beletehették volna(galaxy S volt ilyen szempontból az utolsó)
Bárki bármit mond de az S3-at találtam a legszebbnek. Amikor kijött azt montam: ez igen.

Az S5-t találtam a legjobbnak mert szinte mindet tudott amit kell. Usb3 IP67 Cserélhető Akku csak az FM rádió hiánya volt gáz.
Az S6-on tottál kiborultam.

Amúgy kíváncsi vagyok mit probálkoznak ezután hogy ugyan úgy meglegyen az újdonság varázsa.
Nekem az a meglátásom hogy lehessen újra cserélni az akkut valamit az infrát tegyék újra bele.
Az FMrádiót sem lenne hátrány de mivel annyi mobilnetett adnak hogy bőven bele fér az online Rádió halgatás isS8-S9 között szinte semmi érdemleges nem volt, leszámítva, hogy az S9 kerete csúszósabb lett tok nélkül és az ujjlenyomat olvasó normális helyre került. Cserélni egyértelműen nem volt érdemes csak ezért.
Kár, hogy azóta nem igazán van ilyen markáns Galaxy S telefon. S9 kékben olyan unalmas látvány. -
K0vasz
aktív tag
Az S5 után kezdett el a Samsung normális telefonokat gyártani. Addig nem is értettem mit ettek az emberek az S szérián.
+1. az S3/S4/S5 akkoriban péklapát méretű szappantartó volt és mellé rohadt drága, úgyhogy abszolút nem izgatott. Az S6-tól viszont "szexi" lett és mindent tudott, amit kell (persze továbbra is drága volt, viszont cserébe kívül-belül toppon volt).
-
M5Norbi
őstag
Érdekes végigolvasni a hozzászólásokat

Mindenkinek mások a preferenciái ,így mindenkinek más modell volt a "jobb".Ha megoszthatom az én tapasztalatom:
S 1: Akkoriban nagy és jó kijelző,belassuló szoftver,egész jó kamera,és amit akkoriban tudott a technika azt beletették. A GPS volt lassú.
S3: Nagyon jó kijelző,szintén belassuló szoftver,már elég jó GPS,egész erős proci,LTE kivitelben 2GB Ram.
Ezen már jó volt unalmas időben videót nézni,böngészni.S6: Nagyon jó kijelző a mai napig is,jó és gyors software,szinte mindenre alkalmas a mai napig persze a helyén kezelve. Nekem az akku is jól bírta de idővel ez nyilván gyengül és itt már fix.
S8: Aki nem egyéni ízlés avagy Samsung utálat miatt nem szimpatizál vele az kiváló kijelzőt,gyors hardvert,jó kamerát,egész jó üzemidőt,elegendő tárhelyet kap.
S9: Mint az S8 csak még minderre rátesz kicsit. De a kettő közt váltani nem kifejezetten érdemes.
Nos én így látom a szériát....

-
dz1989
senior tag
Egyébként látszik hogy ovatosan adagolták a funciókat.
Mivel akkoroban teljes új széria volt így csak más volt mint az előző csúcs okostelok.
A Galaxy S ben nem volt led vaku valamit csak 5Mp kamerája volt.
Mert előző évben Az Omnia HD ban volt 8mp + led. De az Omnia 2 is volt led vaku.
Az Omnia HD ráadásul sztereó hangszórós is volt. Annyi hogy az Omnia HD-t szolgáltatónál nem lehetett kapni.
A Sztereó hangszóró megint az S9 és S9+ tól tért vissza (kicsit furcsább változatban
).Egyébként kb az S4 óta azt vettem észre hogy komolyabb fejlesztés igazán 2 évente hoznak. A többi az csak kis bővités (IP67 lett Bővíthető memoriás lett Sztereó lett a hangszóró stb) és külsőben beni változás.
Mint anno PL. A Nokia 8910-8910i vagy 3510-3510i 6230-6230i stb
Vagy is S4 egy bővített változat pár dologgal az S5. Az S6 lett teljes más fejleszés. De ugyan így ez az S6-S7
S8-S9. Ebből látszik hogy kifogyoban vannak az ötletek.Amúgy anno volt S2-öm komoly teló volt de az analóg tv kimenetett még beletehették volna(galaxy S volt ilyen szempontból az utolsó)
Bárki bármit mond de az S3-at találtam a legszebbnek. Amikor kijött azt montam: ez igen.

Az S5-t találtam a legjobbnak mert szinte mindet tudott amit kell. Usb3 IP67 Cserélhető Akku csak az FM rádió hiánya volt gáz.
Az S6-on tottál kiborultam.

Amúgy kíváncsi vagyok mit probálkoznak ezután hogy ugyan úgy meglegyen az újdonság varázsa.
Nekem az a meglátásom hogy lehessen újra cserélni az akkut valamit az infrát tegyék újra bele.
Az FMrádiót sem lenne hátrány de mivel annyi mobilnetett adnak hogy bőven bele fér az online Rádió halgatás is -
BiP
nagyúr
Gondolom az S6 berobbanása után nem tudta megismételni azt a sikert, lévén "csak" egy ráncfelvarrás volt. Meg biztos a meglévő S6, S6Edge-ről is kevesebben akartak váltani.
-
somogyib
őstag
Az S7 miért "nem ment akkorát"? Sok helyen olvastam, hogy az még ma is megállja a helyét.
Én csak egy S4 mini használattal vettem részt a Galaxysban.

szerk: tetszenek ezek a visszatekintős írások, és jó, hogy blaci csinálja a videókat.
-
janeszgol
félisten
-
noro79
tag
S6-S7-S9. Mindig a páratlan telójuik ért valamit! Az S10 szerintem egy kényszerből kiadot telefon hiszen eltelt egy év. A hátlapja pedig..

-
kenwood3
addikt
-
BiP
nagyúr
-
janeszgol
félisten
Ne serteges a cikkirot. Amit ideztel, az tortenelem.

Mas:
1, az Advance-et sokan vettek, de sokan is utaltak.
2, Az S3 a leggyorsabban fogyo termek volt, mint az iPhone 6 a masik oldalon. -
kenwood3
addikt
Hogy en mennyire szerettwm volna anno egy s2-est. De akkoriban el se tudtam kepzelni, hogy 1 teloert ennyi penzt adjak. Bezzeg most

-
joey04
titán
Ja, a tesztben is ez maradt benne anno: A másik nagy újdonság, hogy a fémet istenítők imája meghallgattattak, ha nem is lett az egész burkolat fém, legalább a körbefutó keret alumínium.
-
vanye
senior tag
"Az S4 (és itt már elhagyjuk a római számozást) nem volt akkora ugrás, de lett némi fém a készülékházon..."
Igen? Hol? Itt tartom a kezemben de ez a cucc 100% műanyag. Ahogy még az SGS5-ös is. Ezt hianyolom is a cikkből, hogy míg jóformán minden gyártó, a Samsunghoz mérten a komolytalanok is bőségesen alkalmaztak fémet és/vagy üveget a csúcskategóriás készülékeiknél, a Samsung hatalmas lemaradással csak az S6-osnál jelent meg prémiumokhoz méltó anyaghasználattal. Az S5 a maga korában e tekintetben egy rossz vicc volt.
Illetve az SGS szériában kifejezetten jól sikerült termék volt az SGS Advanced. Ez kimaradt.
Véleményem szerint az összes készülék közül a legelső és a 7. generáció sikerült a legjobban. Az elsőt 3 év használat után custom rommal karcmentesen kvázi uj telefonként adtam el (bár annak közismert volt a gyenge GPS teljesítménye konstrukciohiba miatt), a 7-es pedig az S6 minőségét kombinálta gyakorlatilag az összes akkor elérhető feature-rel. Az volt az a telefonom, amire konkrétan semmi... de SEMMI rosszat nem tudok mondani. Ráadásul gyakorlatilag teljesen kihasználtam a képességeit: youtube videózás külső usb-s mikrofonnal, gps navi, sport tracking, jegyzetelés, hangrögzítés, konferenciahívások lebonyolítasa, screen mirroring családi képnézegetésekhez, fotózás, voip, zenehallgatás, mobilapp és játékfejlesztés, szórakozás a Gear VR-ral. Jesszusom, leírni is sok. Telefonálásra gyakorlatilag nem is használtam, csak ritkán, mikor valami hivatalos elintéznivalóm volt . Már a családdal is voip/videón ment a kommunikáció. Az S9+ készüléket is szeretem, de az S7 volt számomra A TÖKÉLETES a maga generációjában. Nem véletlenül kerult a páromhoz és nem eladtam.
Kenyeres "Kenya" Tamás (aki akkor "még csak" termékmenedzser volt a Samsungnál) az azóta jobb létre szenderült Mobilaréna TV-ben állította azt egy olvasói/nézői kérdésre, hogy az S4-nek fém kerete van. Ordas nagy hazugság volt BTW. Biztos ez a válasz akadt be Bognak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yany
addikt
Az S7-es résszel egyet tudok érteni. S7 volt az első Samsung telefonom. Most leváltottam egy S9-re, és technikailag jobb is, de valahogy jobban szerettem az S7-et, jobban egyben volt, méretileg is, formailag is.
Szintén asszonyhoz került, ő is imádja, pedig neki egy S6 Edge-et váltott, de azt mondja, sokkal jobb.Ami egyértelmű használati előny az S7-nél az S9+-szommal szemben: sokkal megbízhatóbb a kamera fókusz és nem kicsivel gyorsabb is. Biztos okkal (pl. változtatható apertúra beleszólhat + az optikai zoom automatikája), de végülis ez nekem lényegtelen. Az S7-est előkaptam és 1 sec alatt már a kész képet bámultam. Akármikor. És a lényeg, hogy ez nem is ritkán jött nagyon jól!
Az első mondatom megfogalmazása nem véletlen, lehet, hogy másnál nem ennyire bizonytalan az S9+, mint nálam. Alapvetően nekem is gyors, de akinél szintén olyan a készülék sebessége, mint az enyémnek és elégedett vele, az még nem fogott S7-est.
-
BiP
nagyúr
"Az S4 (és itt már elhagyjuk a római számozást) nem volt akkora ugrás, de lett némi fém a készülékházon..."
Igen? Hol? Itt tartom a kezemben de ez a cucc 100% műanyag. Ahogy még az SGS5-ös is. Ezt hianyolom is a cikkből, hogy míg jóformán minden gyártó, a Samsunghoz mérten a komolytalanok is bőségesen alkalmaztak fémet és/vagy üveget a csúcskategóriás készülékeiknél, a Samsung hatalmas lemaradással csak az S6-osnál jelent meg prémiumokhoz méltó anyaghasználattal. Az S5 a maga korában e tekintetben egy rossz vicc volt.
Illetve az SGS szériában kifejezetten jól sikerült termék volt az SGS Advanced. Ez kimaradt.
Véleményem szerint az összes készülék közül a legelső és a 7. generáció sikerült a legjobban. Az elsőt 3 év használat után custom rommal karcmentesen kvázi uj telefonként adtam el (bár annak közismert volt a gyenge GPS teljesítménye konstrukciohiba miatt), a 7-es pedig az S6 minőségét kombinálta gyakorlatilag az összes akkor elérhető feature-rel. Az volt az a telefonom, amire konkrétan semmi... de SEMMI rosszat nem tudok mondani. Ráadásul gyakorlatilag teljesen kihasználtam a képességeit: youtube videózás külső usb-s mikrofonnal, gps navi, sport tracking, jegyzetelés, hangrögzítés, konferenciahívások lebonyolítasa, screen mirroring családi képnézegetésekhez, fotózás, voip, zenehallgatás, mobilapp és játékfejlesztés, szórakozás a Gear VR-ral. Jesszusom, leírni is sok. Telefonálásra gyakorlatilag nem is használtam, csak ritkán, mikor valami hivatalos elintéznivalóm volt . Már a családdal is voip/videón ment a kommunikáció. Az S9+ készüléket is szeretem, de az S7 volt számomra A TÖKÉLETES a maga generációjában. Nem véletlenül kerult a páromhoz és nem eladtam.
Az S7-es résszel egyet tudok érteni. S7 volt az első Samsung telefonom. Most leváltottam egy S9-re, és technikailag jobb is, de valahogy jobban szerettem az S7-et, jobban egyben volt, méretileg is, formailag is.
Szintén asszonyhoz került, ő is imádja, pedig neki egy S6 Edge-et váltott, de azt mondja, sokkal jobb. -
Acélfarkas
őstag
Még nem olvastam el a cikket, saját véleményem következik.
S: kimaradt.
S2: bitang jó teló volt. A fényképezője még 2015-ben is állta a sarat.
S3: ez is jó volt. Nagyobb és szebb kijelző, nekem tetszett.
S4: tetszeni tetszett, de bizonyos széria felfújta az akkut.
S5: szerintem méltatlanul lett lefikázva a telefon.
------------------------------------------------------------------------------------
Elérkeztünk egy új világhoz úgymond. A Samsung S kategória itt váltott komolyra. Eddig is jók voltak, de az S6-tól különösen azok lettek. Ettől kezdve mindegyik S modellre azt merem írni, hogy nagyon jók. Persze szériahiba akadhatott, de maguk a telefonok nagyon jól tervezettek voltak.A Note-ról most nem írok, ott mindegyik király volt.
A Note 2 az 1-hez képest csak ráncfelvarrás volt, de azon kívül tényleg király mind.
-
Plazmacucci
félisten
Ez igazán szakmai volt, köszönjük.
Én ezt az utat jártam végig:
S2, S3LTE, Note2, Note4, S6E+, Note9. Egyiket sem bántam meg, mind kanfasztikusan jó készülék volt. Kiemelném a nagy S6-ot, ami a maga korában szerintem útmutató volt, az volt a kedvencem, szerintem még ma is megállja a helyét, csak én cserélgetem őket mert kütyübubus vagyok. Note9 is pazar, nem is tudtak megvenni az S10 családdal. -
joey04
titán
Érdekes ez a sorozat, mert mindig nagy sikere volt, holott az elején szerintem kimondottan gyenge modellek voltak. Kritikán aluli anyaghasználat, borzalmas szoftver, kiforratlan amoled kijelző, összelopott ötletek stb, stb. Androidos fronton többen is bucira verték szvsz, leginkább akkor még a HTC. Mégis hatalmas siker volt. Aztán elkezdtek belelendülni, hoztak egyedi megoldásokat, kikalapálták (többé-kevésbé) a szoftvert, az anyaghasználat nagyon jó, az amoled kijelző hatalmasat javult. Most viszont itt a nyakukon a Huawei, szóval érdekes lesz a következő 3-4 év nekik.
-
ollie
MODERÁTOR
Emlékszem még amikor megjelent az első Galaxy S. És NEM volt benne LED :-) Egy csúcstelóban sem fényképezéshez nem lehetett villanót használni, de lámpaként sem működött a telefon, mert egyszerűen kihagyták a fényforrást :-)
Jó az összefoglaló, mindössze egy dologgal nem értek egyet. Szerény véleményem szerint egyáltalán nem jobb az S7 kamerája, mint az S6-é, sőt.
Az S6 16 megapixelt tud és ráadásul 16:9 képarány mellett, ami sokkal látványosabb. Ha az S7-tel készítünk ilyen képet, akkor 9 megapixelből gazdálkodunk (és még a látószög is kisebb lesz), ami mát 7 millió pixel mínusz és az már bőven észrevehető. Ezen kívűl az S6 képminősége még mai szemmel is nagyon jó, a nyaralásra dirkert azt vittem az újabb teló helyett nyáron.
Most S8 at használok és egyszerűen még nem találkoztam olyan szituációval, amihez ne lett volna elég az ereje, úgyhogy szolgál még egy darabig.Csak hogy nem a megapixel határozza meg a minőséget, és nem, nem látod 4k-s tv-n sem a különbséget, ha nem nagyítasz bele.
-
D1Rect
félisten
Azóta is azon röhögök, hogy a "szakértők" megmondták, mekkora zsákutca a nagy kijelző és senkinek nincs rá szüksége.
-
KYZRR
őstag
S5 LTE-A is QHD volt már.

-
jacis
nagyúr
Az S5 után kezdett el a Samsung normális telefonokat gyártani. Addig nem is értettem mit ettek az emberek az S szérián.
-
janeszgol
félisten
Még nem olvastam el a cikket, saját véleményem következik.
S: kimaradt.
S2: bitang jó teló volt. A fényképezője még 2015-ben is állta a sarat.
S3: ez is jó volt. Nagyobb és szebb kijelző, nekem tetszett.
S4: tetszeni tetszett, de bizonyos széria felfújta az akkut.
S5: szerintem méltatlanul lett lefikázva a telefon.
------------------------------------------------------------------------------------
Elérkeztünk egy új világhoz úgymond. A Samsung S kategória itt váltott komolyra. Eddig is jók voltak, de az S6-tól különösen azok lettek. Ettől kezdve mindegyik S modellre azt merem írni, hogy nagyon jók. Persze szériahiba akadhatott, de maguk a telefonok nagyon jól tervezettek voltak.A Note-ról most nem írok, ott mindegyik király volt.
-
Yany
addikt
-
odium
aktív tag
Első és egyetlen Samsung telefonom volt az S. Miután előfizuban vettem 100 rugóért, majd kiderült, hogy a GPS-e gyakorlatilag egy hulladék, soha többet nem vettem Samsung-ot. És azt hiszem, ez már így is marad.
-
dz1989
senior tag
-
Bossyy
tag
Most S8 at használok és egyszerűen még nem találkoztam olyan szituációval, amihez ne lett volna elég az ereje, úgyhogy szolgál még egy darabig. -
lolal
senior tag
Igazán remek összefoglaló volt. Öröm volt olvasni. Nekem is volt szerencsém az összes darabot kipróbálni a sorozatból, több meg is volt. (S , SIII,S5,S6)

-
Nimda
addikt
Az SII-t imádtam, valósággal kilógott az akkori mobilok közül. Nagyon sok főzött rom készült rá. A többi csúcstelója kimaradt nekem, valahogy nem hozták azt a kell érzést, illetve az S6 az már igen, csak nagyon drága volt akkoriban. A mostani felhozatal közül az S8, S9 páros az, amit még elfogadnék, küllemre egyediek.
-
Hatvan9
senior tag
Mintha egy angol teszt lenne, nem semmi összeszedni ezt a pack-et.

-
eldiablo
addikt
Mondjuk jól esett volna, ha az S10e kijelzője nem múlja allul az S4 pixelsűrűségét.
(Igen láttam élőben, igen, zavaró.)
Vagy az S10 az S9-ét, bár az tényleg nem szembe tűnő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lenovo Ideapad 1, 8GB Memória , 256GB SSD, Újszerű 12 Hónap Garanciával
- Lenovo Ideapad 1 , 8GB Memória , 512GB SSD , Újszerű 12 Hónap Garanciával
- Redmi Note 15 Pro+, 1,5év garanciával
- MAGYAR OLED Lenovo Yoga 7 2in1 (Core Ultra 5 16Gb DDR5 512Gb SSD 17hó gyártói GARANCIA)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2, 16GB Memória , 512GB SSD, Újszerű 12 Hónap Garanciával
- Használt Huawei P Smart 2019 3/64GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Alienware Aurora R11 brand számítógép - i7 10700F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB WIN11
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM2 8K/XM1R/ (fehér/fekete/lila)/
- PRO GAMING Myrmidon
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 11SC FHD Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1650 4GB W11
Csak azert nem fognak várni egy évet a cikkírók, hogy ilyen módon kijöjjön a matek.

minden rosszindulat nélkül

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kár, hogy azóta nem igazán van ilyen markáns Galaxy S telefon. S9 kékben olyan unalmas látvány.

(Igen láttam élőben, igen, zavaró.)
).