Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
miszterjoel
kezdő
Nem lesz olcsó, de legalább drága lesz. Újdonság ide vagy oda, ennyi pénzt egy mobiltelefonért elkérni. Biztosan lesz egy szűk réteg aki megveszi, de a hajlítható kijelző szerintem ekkora felárat nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
erahurka
félisten
Drágábbra számítottam, így nem is vészes.
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
Plug Life
aktív tag
Félbehajtható 7 inches tablet 700 ezerért, a hülyének is megéri! 🤭😆😂
-
sompetike
aktív tag
Nem látom így ennek értelmét,1 Motorla razr fajta hajtógatós mobil viszont telitalálat lehet...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
mjani1172
addikt
Akkor ezek szerint nem állnak sorban érte máshol, ha ilyen hamar itt is kapható.
-
csongi
veterán
Ez az osszhajthatosag akkor matad eletbe, ha mas termek nem marad a gyarroknal.
Ezt erobol, kenyszerbol fogjak letolni a torkunkon. -
Mr.Silkó
veterán
Várjuk a tesztet!
10 éve a Ph-n!
-
joey04
titán
Az ár egy dolog. Inkább az a durva, hogy egy ilyen félkész demó terméket piacra mernek dobni. Ennek a koncepciónak még legalább 3, de inkább 5 év kell.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Kasya
nagyúr
Az egy evet keveslem. Ket evet es/vagy 2 alkalmat jobb lehetosegnek tartanek.
-
e-newsee
addikt
Aki ezt megveszi, az úgysem használja tovább, csak amíg megjelenik a következő. Addig meg egyszer összecseszi a kijelzőt, kicserélteti, majd utána már tudja, mit nem szabad vele csinálni. Aztán megjelenik a következő, és már veszi is meg.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #11 üzenetére
Valahol igen. De szvsz ez még nem volt azon a szinten, hogy piacra kerülhessen. De hát ez van, veszik.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
stilo18
addikt
"akkor azt 50 ezer forintért cserélik benne, noha ez a művelet ennek az összegnek több mint a négyszeresébe kerülne. (És ebből máris nagyjából meg lehet határozni, hogy maga a flexibilis AMOLED megjelenítő amúgy mennyibe kerül."
50k
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
xboxadam
csendes tag
Hurrá
Én mint legnagyobb Samsung fan örülök neki hogy a milliomosok kaptak 1 terméket az Iphone helyett 😂
-
695.990,- Ft.
Ízlelgetem még kicsit és közben arra gondolok, hogy 2008-ban életem első autójáért, egy 1993-ban gyártott japán Toyota Carina E-ért 400.000,- Ft-ot adtam. Volt még 80.000-100.000 az átírás, meg nyilván az első hónapban hengerfejes lett (másik +100.000).
És még így sem fájt annyiba mint ez a telefon. Egy telefon. EGY DARAB telefon
Világosan felfogom, hogy ez még mindig kuriózum, technikai bravúr, embertelen fejlesztés (és marketing-költség), de így is hihetetlen, hogy hova elszállt a piac ár tekintetében. Lehet, hogy ma 10x annyit keresek, mint a Toyotás példa évében, pályakezdőként, de ezek az összegek nekem még mindig felfoghatalanok, olyan mértékű beruházás, ami soha, semmilyen formában nem tud megtérülni a user-nek.
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
<Lacy85>
addikt
válasz
zolomon17 #20 üzenetére
Az a gáz, hogy az "átlag" telefonok sem sokkal olcsóbbak már. Alapkiszerelésben a flagship-ek karcolják a 400 ezret. Ha kell némi extra is, akkor hipp-hopp fél millió felett találod magad.
Szokták mondogatni, hogy a technika...
Viszont amikor egy Note 10 árából egy elég durva gamer PC-t össze lehet dobni...
Szerintem inkább csak a profit, mert ennyiért is viszik.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Schuler888 #21 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Nem a világ összes pénze egy OnePlus 6T amivel kicsit több mint egy éve karistolgatok, de a maga (megjelenéskori) 579 eurós árával nekem már beruházás kategória. Elsősorban azért, mert nem egy évre veszem, jól meggondolom, hogy mit kell tudjon, mit és mennyit kell kibírjon. Amennyiben kellő mértékben megkönnyíti az életem (nem kell pl. fényképezőt, kamerát, mp3 lejátszót, mini filmlejátszót, vagy egy PSP-t magammal hordani ahhoz, hogy mindezeket magas minőségben megkapjam) akkor megtérül.
Az okostelefon igenis lehet beruházás, mert egy okosan összerakott, ámde még mindig olcsó Redmi is okostelen - és nem csak az aktuális Samsung-Apple-Huawei-(Pixel?) vonal flagship-jei.
-
Azért a 400.000 egy alapfelszereltségű flagship-ért nekem költői túlzásnak hangzik. Vagy az van, hogy egy OnePlus 7 Pro csak szerintem flagship a maga 550 fontos árával, ami most a szar árfolyam miatt van csak 200.000 HUF felett
(Xiaomi Mi9 ami szinte a 6T ikertestvére ma 349 fontért a tiéd és nagyon nem kell szégyenkeznie).
-
A Samsungnál mondhatjuk, hogy az S10+ flagship? Mert hazai beszerzéssel 250k alatt látom, nem sufniGSM-től "0 perces-áfamentes" kivitelben
Huawei-ből Mate 30 Pro 300.000 alatt, de véletlenül sem 400.000 környékén. A Mate X-et hagyjuk (700k), az ugyan ez az agyrém, mint a Fold.
Az iPhone 11 Pro, na az 4 kilóról indul - szubjektív véleményem szerint mindig, minden eszközük túlárazott volt, a bemutatott innovatív és/vagy piacformáló ötleteik ellenére is. De az eddig 3 közül egyedül ők vesztegetik ennyire magas áron a csúcsgépet.
Xiaomi Mi 9 Pro: 200-250k között, forrástól függően és akkor 5. helyezettnek legyen itt a "futottak még" Oppo, szintén 200.000-es árcédulás csúcsgépekkel.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
zolomon17 #26 üzenetére
Szuper. Az egyik példád közel 1 éves (S10+), a másik meg hivatalosan nem is kapható itthon (Mate 30 Pro).
Az S10+ ~350 körül volt megjelenéskor, a Mate 30 Pro meg magyar terhek nélkül 360. Hivatalos itthoni ára ugye soha nem volt.
A Note 10+ már 380, az i11 Pro meg 400-ról indul.
És ezek mind alapmodellek.A Xiaomi valóban jó vétel. Mármint annak, aki szereti őket. Nekem kb. inygyen sem kellene.
Az Oppo megint csak nem kapható hivatalosan itthon...[ Szerkesztve ]
-
RetroFighter
tag
4K-s TV-t is kezdetben csak csillagászati összegért lehetett megvásárolni, mostanra pedig sokkal szélesebb körben elérhető technológia lett. Itt sem lesz másként, aki türelmetlen és drágább/kiforratlanabb formájában hajlandó megvenni, akkor HAJRÁ.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem lesz olcsó, de kétségtelenül nincs ellenfele, ez ugyanis az első olyan telefon itthon, amely összehajtható.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest