Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Ajj, ez a "zéró készenléti fogyaztás" szükségessége annyira elszomorít... Hogy emberek nem értik meg, hogy "ha nem használod, húzd ki
bödön"... na mindegy..// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ricardo
félisten
Ez már valóban értékelhető törekvés, ami elismerést érdemel. Nem úgy mint a "Nem adunk töltőt, mert zöldek vagyunk" marketing rizsa.
-
xZer0kidx
senior tag
Szükséges, hogy ne legyen bűntudatom akkor, amikor kihagyom a naponta legalább egyszer de néha kétszer előforduló asztal alatti matatást a töltő adapter ki-be dugdosás miatt. Persze tölthetném máshogy-máshol is a telefonomat, de a napirutin már csak ilyen. Főleg egy olyan korban, amikor a technika van értem és nem fordítva.
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
Juhaszatti
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy 2025 után is lesznek-e műanyag hátlapú telefonok a műanyagmentes csomagolásban.
Persze nyilván az újrahasznosítható.Az adapter készenléti fogyasztásának csökkentése örvendetes.
-
ledgeri
nagyúr
Mechanikus megszakító kapcsoló a töltőfejre, és 0 az áramfelvétel...
A napi rutinok meg alakíthatóak, vagy gondolod aki új autót vesz ugyanott kereste a kulcsjukat, vagy X év után is a kulcsot nyomogatja a start-stop gomb helyére??
Emellett ha a technika kiszolgál akkor már mindegy milyen áron?#5 janeszgol te és a hozzád hasonlóak vagytok a
bödönkategória a példámban... Kívülről jobban látszik, mint belülről érződik...tudom...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
spect80
senior tag
Kezdésnek a gödi akkumulátorgyár összes működési engedélyét szerezzék be, vagy a katasztrófajelző rendszer kiépítését oldják meg mielőtt akkumulátor kezdenek gyártani.
Aztán majd talán elhiszem, hogy ezeket is legalább annyira érdekli a környezetvédelem, mint az apple-t. -
Ricardo
félisten
-
xZer0kidx
senior tag
A kapcsoló esetében is az asztal alatt (rejtett vezetékek, stb.) kellene kotorásznom, ez nem kényelmes megoldás számomra. Alakíthatóak de az autós példánál maradva ott ez kihagyhatatlan mert megváltoztak a körülmények, míg az én esetemben nem az, hisz én döntöm el, hogy hálózaton marad e a töltő vagy sem. Persze értem, tegyem olyan helyre ahol könnyedén kihúzhatom. De mi a helyzet a vezetékmentes töltővel? Húzzuk ki, de akkor mivel lesz jobb mint egy vezetékes töltő... (vagy az alapvetően rossz, hisz még töltés közben is pazarol?)
Nem mindegy milyen áron, ezért örülök annak amikor ilyen fejesztésekről van szó. Amikor megoldható a technikai oldalról, akkor szerintem ne én alkalmazkodjak a "töltőmhöz", hanem az hozzám.[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
Nem kell már kutya pózban asztal alatt kúszni mászni én ezt megoldom az okos hangszórómmal és az okos hosszabbítómmal. De vicces milyen problémákba űtköztök.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Ricardo
félisten
válasz
pusszycat #12 üzenetére
Okoshosszabító. Mi van beledugva? Vagy mindennek külön hosszabbítója van?
Azért kérdezem, mert ha nem használom a gépet, például éjszaka, akkor a monitor meg a gép alól kilőheti az áramot az okoshosszabbító, de oda van dugva a telefonom töltője is, azt meg éjszaka töltöm. Annak kellene a feszültség, hogy reggelre feltöltsön. Tudom dugjam máshova. De vagyunk páran a családban, van pár kütyü is, telefonok órák aktivitásmérők, és egyéb kütyük. Nem egyszerre tölt mindenki. Tévék konzolok és egyebek már nem is említve. És ez még csak a szórakoztató elektronika. Mikró kávéfőző elektromos főzőlap, és egyéb háztartási eszköz mind okos hosszabbítón legyen vagy marad a kikapcsolgatás egyenként. főleg hogy ezekezt nem feltétlenül azonos időben használod. Hangold össze mikor hol legyen, és hol ne legyen áram. -
petymeg
addikt
Azt hittem ők is kötelezik a dolgozókat a vegán étkezésre, mint a VW.
Pszichotikus világban élünk. Az őrültek vannak hatalmon. Milyen régóta is van ez így? Milyen régóta kell ezzel együtt élnünk?
-
3 slotos. 1 tv 1 ip camera 1 töltő. De van még 4 USB is rajta. Azok is állíthatók mikor ki mikor be, melyik nap. Vagy hanggal is kívánság szerint. Biztosan van 5-6 csatlakozóval is. Nem mindenre megoldás, de lehet vele maszatolni.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Ricardo
félisten
válasz
pusszycat #16 üzenetére
"Nem mindenre megoldás, de lehet vele maszatolni."
Persze, lehetne maszatolni. Csak ez akkor működne ha mindig én tenném töltőre a család összes kütyüjét is. de egy ilyen endszert összehangolni egy teljes családdal, akik random (amikor éppen merül) teszik fel a kütyüiket az éppen szabad töltőre, teljesen lehetetlen. Túl sok a változó.
Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, és pont az ilyenek miatt takarékosabb, ha maga a töltő nem fogyaszt szinte semmit ha éppen nem lóg rajta valamilyen kütyü.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Olyan butan allsz ehhez a kerdeshez. Remelem a routert is kapcsolgatod, mikor nem hasznalod. Meg fagyasztod sincs, csak hutod. Ha mar jatsszuk a zoldet!
Amugy vannak okos konnektorok, melyen idozithetok, iranyithatok. 2021 van mar.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
spect80
senior tag
válasz
Schuler888 #21 üzenetére
lehet félreérthető volt. az a véleményem hogy az applet sem érdekli semennyire, de a samsung majd ezek után jut csak el arra a szintre
-
Yopi.
csendes újonc
válasz
LosBlancosRM #18 üzenetére
Jogos. Aztán majd az alsóbb kategóriákban is megjelenik ez a megoldás, ha jó lesz.
Egyébként meg persze ki lehet húzni a konnektorból, vagy kikapcsolni a hosszabbítót, de ez a fejlődés, ha sikerül nekik megoldani, miért ne tennék? A lényeg úgyis hogy a júzernek kényelmesebb legyen -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az okostelefonos üzletág a jövőben sokkal környezetbarátabban működik majd egy több pontból álló akcióterv megvalósításának eredményeképp.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Raspberry Pi
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Aliexpress tapasztalatok
- Az Apple és a Google felhasználói után kémkednek a kormányok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok