Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel 6/7/8 topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
"valamint a telefonon levő hangszórók működését is lehet paraméterezni."
Marmint, a mikrofonoket gondolom.
Az uj samsung notes mar egy ideje szerencsere elerheto ha kulon frissiti az ember az appot, nem hittem, hogy ilyen gyors lesz"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
francz'70
aktív tag
Vezeték nélküli DEX
....N10+ ra már várom. -
Az S9/S9+ kimaradt a listából, kéretik pótolni.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Itt a Samsung felsorolja az S9 és Note9 szériát is: [link]
Ja tényleg, Pro Video mód már most is van Note10+-on, One UI 2.1-gyel.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Korrekt!
Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
-
-
MikeWazowski
addikt
Jó ez a három főverzió, kicsit többet érnek a Samuk. Jöv ilyenkor eladó lesz egy szép S10+.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
törölt tag
kényelmes ez a dex vezeték mentesen s20+ csak akadozik a kép is hang is lg um7450 tv pedig wifi ac benne ,de így még használhatatlan képeket nézni jó meg ilyenekre ami nem hang és mozgó média.
-
joey04
titán
válasz
Schuler888 #13 üzenetére
fingreszelés
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
janeszgol
félisten
Tab S5e? Na az király.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Nem olvastátok a topikot az elejétől? Ott van a link az 5. hsz-ben, és az ráadásul hivatalos, Samsung press oldal.
A lábjegyzetben sorolják fel a mobilokat.
[ Szerkesztve ]
-
SliM
csendes tag
LosBlancosrm és én Android 11 frissítésről beszéltünk. Ami az 5.hsz-ben linkelve van az a OneUI 2.5 frissítés. A kettő nem ugyanaz. Legjobb tudomásunk szerint, bár visszamenőleg is meghosszabbítja a főverzió frissítési ciklust 3 évre a Samsung ezt csak a 10-es szériáig teszi meg, a 9-es szériára ez már nem vonatkozik.
-
SliM
csendes tag
válasz
mindhunter #28 üzenetére
Tisztában vagyok az XDA lehetőségével és alapvetően nem is vagyok egy frissítésbuzi, DE. Anno a Note8/S8/S8+-nál bejátszották, hogy embereket a Samsung online chat-jén arról tájékoztatták, hogy igen érkezni fog a 10-es frissítés és egy ideig szó is volt róla. Majd közölték, hogy bocsi, de ez téves félreinformálás volt, nem jön a 8-asokra a 10-es mégsem. Erre most kitalálják ezt a 3 éves frissítési időtartamot és közlik, hogy nem csak a csúcsmodellek, hanem visszamenőleg is, ami mindössze a 10-es szériáig tart. Szerintem a 8-as malőr után bosszantó, hogy a 9-es szériára miért nem vonatkoztatták, miért nem kerül be a 3 éves frissítési időtartamba és miért nem kapja meg majd még utolsó főverzióként a 11-es droidot.
-
jacis
nagyúr
Szerintem kár ezen rágódni. Ha lementek volna a 9-es szériáig akkor lenne egy másik user aki azért morgolódna, hogy miért nem mentek már le egészen a 8-ig. Valahol meg kell húzni egy határvonalat.
Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
SliM
csendes tag
Ez tény, meg alapból nem rágódom rajta, nem fogom a 11-es miatt lecserélni a Note9-et. Pusztán csak korrektnek tartottam volna ezt a lépést tőlük. A 8-as miatti morgolódásnak meg amiatt nem lenne semmi alapja, hogy végül 9-es droidon maradt, nem kapott 10-est. Jelenleg a 10-es verzió a Samsung által kiadott legfrisebb droid verzió, amit a 9-esek is megkaptak, így a 9-es széria még igazán beleférhetett volna. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
BlueDea
csendes tag
válasz
Schuler888 #35 üzenetére
Igen S5-óta csak samum volt S5-S7edge- S9+ és most érzem egyedül hogy nekem itt a határ az S9+ minden tekintetben teljesen kielégití minden igényemet.
ZoZo™
-
SliM
csendes tag
Félre értés ne essék egyáltalán nem vagyok rápörögve a 11-es androidra. Teljesen elvagyok a 10-essel is és emiatt meg sem fordult a fejemben, hogy a Note9-et lecseréljem. Abszolút átlátom én is, hogy ahogy haladunk előre a gyártók konkrétabb újításokat hoznak a saját felületükkel, mint maga az android az újabb és újabb főverziókkal. Pusztán csak egy tényt közöltem, hogy szerintem egy korábbi malőr után ez a bejelentés így lett volna korrekt, ennyi. Amíg be nem sz@rik, addig biztos nem fogok következő telefonban gondolkodni főleg, hogy a noccstól és a kameralyukaktól konkrét okádhatnékom van. Idén szereztem a Note 9-et év elején 512GB/8GB-s variációban überkirály áron úgy, hogy egyébként 2018-as modell. Szerintem ez mindent elmond
-
.Szaki.
addikt
Meg kell húzni, csak nem egy 2-3 éves telefonnál. Ilyen árkategóriában amiben az S-széria és a Note-széria van ez nem is vicc, hanem egyszerűen felháborító. 4-5 éves terméktámogatásnak kéne lennie a normálisnak, most pedig még nekünk kéne hálálkodni, hogy talán az S9+ alig 2 évesen kap támogatást. Semmi nem indokolja, hogy miért ne kaphatná meg. Ráadásul a + -ok hardveresen és eléggé ott vannak a szeren ahhoz, hogy naprakész lehessen újabb rendszerekkel is.
A biztonsági frissítéseket pedig ne vegyük terméktámogatásnak tényleg, ebben Joey-nak tökéletesen igaza van, az csak fingreszelés.
-
.Szaki.
addikt
Az S9+ 2018. február végétől 2019. február végéig a Samsung S-szériájának aktuális csúcsmodellje volt. Én decemberben vettem a telefont, így az enyém úgy hogy aktuális csúcs volt, idén decemberben fogja betölteni a második életévét és kb hálálkodni kell, hogy talán még kap frissítést. Ezért írtam az elején, hogy 2-3 éves telefonok.
Ott cseszik el, hogy azt hiszik, hogy ~10 évvel ezelőtti korban élünk, ahol a telefon csak egy telefon volt, mostanra viszont ezek az eszközök ilyen hardveres és szoftveres tudással mára már számítógépek, pláne a DeX-nek és az Android Auto-nak köszönhetően elképesztően multifunkcionális eszközök lettek, amit már az ember kevésbé akar 1-2 évente cserélni és már nem is abban az árkategóriában mozognak, hogy ez beleférhessen nekik. Most néztem az S20+ árát, nevetséges, főleg ilyen támogatási rendszerrel.
-
Nem onnan számoljuk a telefon megjelenési idejét, hogy te mikor vetted, hanem hogy mikor jelent meg a piacon. Vagyis a support a piacon való megjelenés idejétől számít. Furcsa lenne ugyanis, ha mondjuk most vennék egy új S8-at, és követelném a vásárlási időtől számított, több éves supportot.
-
Norbi.
őstag
Attól, hogy te 9 hónappal később vetted, még abban a 9 hónapban is kapta a frissítéseket. Abban viszont egyet értek veled, hogy a 3, akár 4 évnek alapnak kéne legyen a csúcskategóriában. Csak, akkor lehet beesnének az eladások, mert úristen, nem jon rá Android 11, amiben semmi új nincs, de venni kell újat. Ilyenek az emberek és a gyártók ezt ki is használják.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Predatorr #12 üzenetére
Két év+egy-két hónapos Honor 10 megkapta az Android 10et, de már nem kapok április óta biztonsági frissítést. Én szívesen visszaadnám az Android 10et a még egy éves biztonsági frissítésért cserébe...
Samsungnak nagy piros pont a három éves garantált frissítés bejelentését. -
ujvendeg
tag
T. Hölgyek és Urak! 7-8 millió mobilszakértő országában: egy három nappal ezelőtti összeállítás egy mérvadó angol nyelvű szaklapból:
No one knows the actual plan at the moment, but going by the above premise, below is a list of devices that are likely to be upgraded to One UI 2.5.
1. Galaxy S20/S20+/S20 Ultra
2. Galaxy Z Flip
3. Galaxy Note 10/10+/10+ 5G
4. Galaxy S10e/S10/S10+
5. Galaxy S10 5G
6. Galaxy S9/S9+
7. Galaxy Note 9
8. Galaxy A9 (2018)
9. Galaxy A7 (2018)
10. Galaxy A6 (2018)/A6+ (2018)
11. Galaxy A8s/Galaxy A9 Pro (2019)
12. Galaxy A90 5G
13. Galaxy A80
14. Galaxy A70
15. Galaxy A70s16. Galaxy A60
17. Galaxy A50
18. Galaxy A50s
19. Galaxy A40
20. Galaxy A30s
21. Galaxy A30
22. Galaxy A20s
23. Galaxy A20
24. Galaxy A20e
25. Galaxy A10s
26. Galaxy A10
27. Galaxy A10e
28. Galaxy A8 Star
29. Galaxy J7 Duo
30. Galaxy J631. Galaxy J6+
32. Galaxy J8/J8+
33. Galaxy M10s
34. Galaxy M20
35. Galaxy M30
36. Galaxy M30s
37. Galaxy M40
38. Galaxy Tab S4
39. Galaxy Tab S5e
40. Galaxy Tab S6
41. Galaxy Tab A 8.0 (2019)
42. Galaxy Tab A 10.1 (2019)
43. Galaxy Tab A 10.5 (2018)
44. Galaxy Xcover 4s
45. Galaxy FoldUtóirat: ma: szeptember 10-én 14:10-kor megérkezett Galaxy S10e telefonomra a One UI 2.5
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A One UI 2.5 egy csomó új funkciót tesz hozzá a Samsung okostelefonok eszköztárához, már elindult a frissítési folyamat.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest