Hirdetés
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Már 1-2 éve lecseréltem a Chrome-ot erre. Nekem sokkal jobban bevált.
-
törölt tag
Legjobb böngésző.
-
Tewe013
őstag
Próbáltam használni Chrome helyett és tetszett is, csak a (számomra) csúnya UI-t nem tudtam elviselni.
-
zoltan77
aktív tag
2 éve már én is csak ezt használom, szerintem legjobb böngésző
Samsung S23 Ultra 8/256-Galaxy Watch 4 classic 46mm
-
kakuk.tamas
addikt
iOS-re nincs.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Akula
őstag
ma kipróbálom
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Fred23
nagyúr
1,5-2 éve alapértelmezett böngészőm droidon, pedig mindig legalább 3, de inkább 4 böngésző van feltéve.
Összességében a legjobb szerintem. -
enginev3.0
félisten
Ha tudná importálni a jelszavakat is chrome-ból automatán, akkor jó is lenne
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
adamklark
senior tag
én chrome után váltottam erre mert idegesített hogy chrome állandóan akadt, teljesen kellemes használni,külön plusz hogy 'igazi' sötét mód van benne., legtöbb jelszavat manuálisan átmentettem, jó lenne valami 100% import gomb chrome-ból.
ami negatív (vagy én vagyok béna) hogy sokszor nem tudok letölteni képeket ha keresek valamit Google-ben, hiába nyomom hosszan a képet, erre tartottam meg a Chrome-t. de böngészéshez főleg Samsung internetet.
-
Kasya
nagyúr
Elrejthető az állapotsor
Ez hol található? -
dilajoska1
őstag
Szintén csak is a Samsung böngésző 😁
Mellette még fent van a Firefox de abból is az utolsó verzió amin használható a bővítmények.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
janeszgol
félisten
Samsung eszkozon mindig ezt hasznalom. A tobbin csak akkor, ha bepoccintem az email cimem (ezaltal tudom a Playt hasznalni) es elerheto az adott eszkozre.
Ha nem, akkor Chrome.Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
thomas92
aktív tag
Én is Chrome-ról váltottam. Nagyon zavart, hogy pl. még egy csúcskészüléken is tudott akadni görgetéskor a Chrome... Összességében szerintem sokkal jobb a Samsung Internet böngésző, mint a Chrome, nagyon elégedett vagyok vele, én is csak ajánlani tudom.
-
scyllarus
veterán
Nem is tudom, mióta használom Chrome helyett, minden telefonon.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
kakuk.tamas
addikt
Egyébként miért van az, hogy a Chrome jobban fut iOS-en, mint egy csúcs androidos telón?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
ShadowX
őstag
válasz
kakuk.tamas #19 üzenetére
Mert nem a jó androidos telefonon nézed. Pixeleken tökéletesen fut (kivéve ott, ahol tesznek magasról a weboldal optimalizációra, de az minden böngésző rákfenéje).
-
kakuk.tamas
addikt
Magyarán a Samsung, Huawei és a többi nagy gyártó nem jó telefonokat csinál a felső kategóriában?
Magára az Androidra nem tud optimalizálni a Google, de iOS-re igen?!Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Ganzer
aktív tag
Kedvenc böngészőm droidon, kár hogy iOS-ra nincs.
-
ShadowX
őstag
válasz
kakuk.tamas #21 üzenetére
Ezt nem mondtam. Szerintem mindenki marad a kaptafánál. Mint feljebb láthatod más is írta, hogy Pixel telefonon a Chrome gyorsabb (referencia telefonon, kvázi stock böngésző). Olyan lehet ez, mint az iOS + Safari. Gondolom Samsung telefononokon "mit ad isten" jobban fut a Samsung browser, mint a Chrome.
Tényleg huzamosabb ideig próbáltam mindkettőt, de a Chrome gyorsabb nekem Pixel 3a XL-en. Viszont cimbora Galaxy S10-esén pedig a Samsung böngészőt éreztem gyorsabbnak. Pedig a Samsung browser is Chromium alapú...
Egyébként volt már olyanra is példa, hogy egy google feature hamarabb érte el az "i" ökoszisztémát, mint az androidos társát.
[ Szerkesztve ]
-
lomposfarkas
tag
Csak emiatt lusta vagyok feltelepíteni, de ha ennyire dicséritek: szövegtördelést tud?
-
Somatom
veterán
Amikor legutóbb próbáltam, még nem tudta. Egérrel a duplakoppos nagyítás sem ment. Pedig jó lenne, ha már olyan Samsungom van, amit monitoron is tudok használni. Megértem, hogy más telóhoz ajánlott, ha Samsungon fos.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
jacis
nagyúr
Én már nagyon régóta csak a samsung böngészőjét használom. Szerintem jobb az előtte használt chrome és dolphin böngêszőktől.
Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
Somatom
veterán
válasz
lomposfarkas #27 üzenetére
Mindegyikben? Én csak az Operáról tudok. Melyik tudja még?
Egyébként egyetértek. Ezért használok tapiban Operát. Sajnos, egérrel nem kezelhető, ezért monitorral kénytelen vagyok mást használni.[ Szerkesztve ]
-
jgxpro
újonc
Ez mivel tud többet, mint a remek Kiwi böngésző (rákerestem, másfél éve tudja a text reflow-t is)? Add-ont sem tudtam hozzá adni, a Kiwi-hez működnek az asztali Chrome bővítményei. Nem mellesleg nekem jobban is néz ki.
-
Somatom
veterán
Remek? Kipróbáltam. Ez a Kiwi teljesen használhatatlan. Aktiváltam a szövegáttördelést. Alapból így néz ki a MA fórumfelülete:
Screenshot1
Ha nagyítok és legördítek az utolsó hsz. -hez, akkor ezt kapom:
Screenshot2
Totál szétesik az oldal. Aminek jobb felül kéne lennie, az lekerül bal alulra, a hsz -ek alá. Ráadásul össze-vissza ugrál az egész. Ugyanezekkel a MA oldalbeállításokkal az Opera tökéletesen tördel.[ Szerkesztve ]
-
francz'70
aktív tag
-
-
Fiktivlife
tag
Kalandvágyból kipróbálnám. De rögtön az első számora fontos dolognál elakadtam. Megmondanátok hogy tudom a könyvjezőimet áthozni? Chrome-ot ill. asztali gépet használok. Thank's
-
Kasya
nagyúr
válasz
Fiktivlife #33 üzenetére
Szinkronizálni kell PC-n a Samsung Accounttal. Chrome addon.
-
Amíg robotos telefonjaim voltak ezt a böngészőt használtam , szerettem .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fiktivlife
tag
Köszönöm szépen. Hááát nem volt annyira egyszerű mint a leírásban szerepel. Aztán a telefonon is kiválasztottam a Samu Internetet,belépek a menűjébe,megkeresem a Chrome könyvtárat, ott kiválasztom a könyvjelzősávok közül az egyiket (nekem 3 van) majd ezen belül megkeresem a kivánt saját mappáimat, majd abból a megfelelő fájl-t. Mindössze ennyi lépés hogy egyetlen könyvjelzőmhöz kerüljek. Ez igy nekem sok igy kimarad nálam ez az app. De nagyon szépen köszönöm neked a segítséget Kasya!!!
[ Szerkesztve ]
-
Akula
őstag
Csak én bénázok?
Folyamatosan fáraszt, hogy jelentkezzek be a samsung fiókomba a böngésző beállításainak érvényesítéséhez. Azt hittem pikkpakk letiltok minden követést, előzménymentést, cookie törlés kilépéskor, stb. Hát nem. Kilépek, újraindítom, kezdhetem a beállításokat elölről.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
manokaki
őstag
csak ezt használtam minden Androidos telon az elmult 3 évben már , amig nem találtam meg a One Hand web browser--t ,na ez ugyan olyan jó csak van rajta teljes kijelzősmód is és jobban kézre áll !
-
GalaxyS9
tag
válasz
Juhaszatti #1 üzenetére
Használtam annak idején egy ideig, de számomra is jobb a Chrome.
-
Én operáról álltam át 3-4 éve, szerintem is a legjobb mobil browser (csak a reflow hiányzott eleinte).
S9 topikban a különböző böngészők fogyasztását is összehasonlítottuk, abban is ez volt a legjobb. -
Somatom
veterán
Csak azért próbáltam ki, mert azt írtad, hogy tudja. Valóban van benne egy ilyen kapcsoló, de teljesen hazavágja az oldalt és ugrál az egész. Ettől lesz használhatatlan. Ennyi erővel írhatnám a Firefoxot is, mert ahhoz is van egy ilyen bővítmény. De sajnos, annál is hasonló az eredmény. A Chrome bővítmények pedig legfeljebb annál számíthatnak, aki használ Chrome -ot.
-
Fred23
nagyúr
A Chrome bővítmények kezelésének tudása szerintem is nagyon hasznos, szoktam is Kiwi-t használni pontosan ezért. VPN és UBlock Origin például.
A JavaScript kezelésével viszont baja van sajnos a Kiwi-nek, egyszerűen több oldalnál is hülyeségeket csinál, és az energiaigénye is jelentősen több, mint a Samsung böngészőnek.
Ami Samsung böngészőn nagyjából kiválthatja az UBlock Origint, az a telepíthető ADClear Content Blocker. Ő is tudja a kozmetikai szűrést. -
_flamer
aktív tag
válasz
Juhaszatti #1 üzenetére
Én is nagyon meg vagyok vele elégedve.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
kutkut
addikt
Már többször kipróbáltam, de nálam döbbenetesen lassú. Lassan reagál a tabváltásra meg kb. minden menüpont előhozására...
A telóval nem lehet baj (Huawei P10), mert a többi alkalmazásom (többek közt Chrome) abszulút reszponzív, minden azonnal történik.
Meizu MX3 32GB
-
jenei1994
addikt
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Ios ra nemis kell.safari a legjobb
-
-
Schuler888
senior tag
Abszolut a leggyorsabb, energiatakarekosabb es ergonomikusabb bongeszo, foleg kijon ez ugy, h mellette felvaltva hasznalok chromeot is... meg Tor-t..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Shyciii
veterán
Ahogy elnézem semmi okom nincs, hogy a Brave Browsert lecseréljem erre. Se nem gyorsabb, és még kevesebbet is tud. Arról nem beszélve, hogy nem tudja használni a teljes google ökoszisztémát (lásd jelszavak, kártyaadatok...).
És nem látom, hogy tudná azt, hogy mindenáron a https kapcsolatot erőltetné, cross-site trackers-ek elleni védelem lenne-e stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 13.0-s verzió nemrég jött ki, tele van hasznos funkciókkal és nem csak Samsung telefonokra telepíthető.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Ukrajnai háború
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby rádiós topik
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- -3db eladó- 500GB SSD SATA (Samsung 750 EVO)
- GOOGLE PIXEL 7 OBSIDIAN 128GB, 2 ÉV GARANCIA + SPIGEN TOK!
- Eladó Gamer PC/Ryzen 5 5600X + TT vízhűtés/GeForce RTX 3080/32GB RAM/240GB SSD/500GB HDD/Torony ház
- Apple Mac mini M2 2023 8C/10G 8GB RAM 256GB SSD garancia-Felbontott-27%-os ÁFÁs számla!
- Dell 2217H FullHD 22"
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest