Hirdetés
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Bemutatta az Infinix második generációs gaming telefonját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fred23
nagyúr
válasz
Schuler888 #52 üzenetére
AdClear jobb, próbáltam az összeset már.
-
Fred23
nagyúr
Ok, de droidon meg mit tud a Brave?! Ha jól emlékszem, még bővítményeket se támogat, vagyis tele lesz minden reklámmal.
UBO vagy AdClear nélkül manapság nem lehet kimenni netre anélkül, hogy a képembe ne nyomná mindenki a reklám-sz@rát. (Ezek ugye tudják a kozmetikai szűrést is.)
Vagyis droidon számomra minden böngésző kilőve, amibe nem integrálható az UBO vagy az AdClear, a Brave pedig emlékeim szerint egyiket se tudja "fogadni". -
Shyciii
veterán
Ahogy elnézem semmi okom nincs, hogy a Brave Browsert lecseréljem erre. Se nem gyorsabb, és még kevesebbet is tud. Arról nem beszélve, hogy nem tudja használni a teljes google ökoszisztémát (lásd jelszavak, kártyaadatok...).
És nem látom, hogy tudná azt, hogy mindenáron a https kapcsolatot erőltetné, cross-site trackers-ek elleni védelem lenne-e stb. -
Schuler888
senior tag
Abszolut a leggyorsabb, energiatakarekosabb es ergonomikusabb bongeszo, foleg kijon ez ugy, h mellette felvaltva hasznalok chromeot is... meg Tor-t..
-
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Ios ra nemis kell.safari a legjobb
-
kutkut
addikt
Már többször kipróbáltam, de nálam döbbenetesen lassú. Lassan reagál a tabváltásra meg kb. minden menüpont előhozására...
A telóval nem lehet baj (Huawei P10), mert a többi alkalmazásom (többek közt Chrome) abszulút reszponzív, minden azonnal történik.
-
_flamer
aktív tag
válasz
Juhaszatti #1 üzenetére
Én is nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
Fred23
nagyúr
A Chrome bővítmények kezelésének tudása szerintem is nagyon hasznos, szoktam is Kiwi-t használni pontosan ezért. VPN és UBlock Origin például.
A JavaScript kezelésével viszont baja van sajnos a Kiwi-nek, egyszerűen több oldalnál is hülyeségeket csinál, és az energiaigénye is jelentősen több, mint a Samsung böngészőnek.
Ami Samsung böngészőn nagyjából kiválthatja az UBlock Origint, az a telepíthető ADClear Content Blocker. Ő is tudja a kozmetikai szűrést. -
Somatom
veterán
Csak azért próbáltam ki, mert azt írtad, hogy tudja. Valóban van benne egy ilyen kapcsoló, de teljesen hazavágja az oldalt és ugrál az egész. Ettől lesz használhatatlan. Ennyi erővel írhatnám a Firefoxot is, mert ahhoz is van egy ilyen bővítmény. De sajnos, annál is hasonló az eredmény. A Chrome bővítmények pedig legfeljebb annál számíthatnak, aki használ Chrome -ot.
-
kutyek
senior tag
Én operáról álltam át 3-4 éve, szerintem is a legjobb mobil browser (csak a reflow hiányzott eleinte).
S9 topikban a különböző böngészők fogyasztását is összehasonlítottuk, abban is ez volt a legjobb. -
GalaxyS9
tag
válasz
Juhaszatti #1 üzenetére
Használtam annak idején egy ideig, de számomra is jobb a Chrome.
-
manokaki
addikt
csak ezt használtam minden Androidos telon az elmult 3 évben már , amig nem találtam meg a One Hand web browser--t ,na ez ugyan olyan jó csak van rajta teljes kijelzősmód is és jobban kézre áll !
-
Akula
őstag
Csak én bénázok?
Folyamatosan fáraszt, hogy jelentkezzek be a samsung fiókomba a böngésző beállításainak érvényesítéséhez. Azt hittem pikkpakk letiltok minden követést, előzménymentést, cookie törlés kilépéskor, stb. Hát nem. Kilépek, újraindítom, kezdhetem a beállításokat elölről.
-
Fiktivlife
tag
Köszönöm szépen. Hááát nem volt annyira egyszerű mint a leírásban szerepel. Aztán a telefonon is kiválasztottam a Samu Internetet,belépek a menűjébe,megkeresem a Chrome könyvtárat, ott kiválasztom a könyvjelzősávok közül az egyiket (nekem 3 van) majd ezen belül megkeresem a kivánt saját mappáimat, majd abból a megfelelő fájl-t. Mindössze ennyi lépés hogy egyetlen könyvjelzőmhöz kerüljek. Ez igy nekem sok igy kimarad nálam ez az app. De nagyon szépen köszönöm neked a segítséget Kasya!!!
-
Amíg robotos telefonjaim voltak ezt a böngészőt használtam , szerettem .
-
Kasya
nagyúr
válasz
Fiktivlife #33 üzenetére
Szinkronizálni kell PC-n a Samsung Accounttal. Chrome addon.
-
Fiktivlife
tag
Kalandvágyból kipróbálnám. De rögtön az első számora fontos dolognál elakadtam. Megmondanátok hogy tudom a könyvjezőimet áthozni? Chrome-ot ill. asztali gépet használok. Thank's
-
francz'70
senior tag
-
Somatom
veterán
Remek? Kipróbáltam. Ez a Kiwi teljesen használhatatlan. Aktiváltam a szövegáttördelést. Alapból így néz ki a MA fórumfelülete:
Screenshot1
Ha nagyítok és legördítek az utolsó hsz. -hez, akkor ezt kapom:
Screenshot2
Totál szétesik az oldal. Aminek jobb felül kéne lennie, az lekerül bal alulra, a hsz -ek alá. Ráadásul össze-vissza ugrál az egész. Ugyanezekkel a MA oldalbeállításokkal az Opera tökéletesen tördel. -
jgxpro
újonc
Ez mivel tud többet, mint a remek Kiwi böngésző (rákerestem, másfél éve tudja a text reflow-t is)? Add-ont sem tudtam hozzá adni, a Kiwi-hez működnek az asztali Chrome bővítményei. Nem mellesleg nekem jobban is néz ki.
-
Somatom
veterán
válasz
lomposfarkas #27 üzenetére
Mindegyikben? Én csak az Operáról tudok. Melyik tudja még?
Egyébként egyetértek. Ezért használok tapiban Operát. Sajnos, egérrel nem kezelhető, ezért monitorral kénytelen vagyok mást használni. -
jacis
nagyúr
Én már nagyon régóta csak a samsung böngészőjét használom. Szerintem jobb az előtte használt chrome és dolphin böngêszőktől.
-
Somatom
veterán
Amikor legutóbb próbáltam, még nem tudta. Egérrel a duplakoppos nagyítás sem ment. Pedig jó lenne, ha már olyan Samsungom van, amit monitoron is tudok használni. Megértem, hogy más telóhoz ajánlott, ha Samsungon fos.
-
lomposfarkas
tag
Csak emiatt lusta vagyok feltelepíteni, de ha ennyire dicséritek: szövegtördelést tud?
-
ShadowX
őstag
válasz
kakuk.tamas #21 üzenetére
Ezt nem mondtam. Szerintem mindenki marad a kaptafánál. Mint feljebb láthatod más is írta, hogy Pixel telefonon a Chrome gyorsabb (referencia telefonon, kvázi stock böngésző). Olyan lehet ez, mint az iOS + Safari. Gondolom Samsung telefononokon "mit ad isten" jobban fut a Samsung browser, mint a Chrome.
Tényleg huzamosabb ideig próbáltam mindkettőt, de a Chrome gyorsabb nekem Pixel 3a XL-en. Viszont cimbora Galaxy S10-esén pedig a Samsung böngészőt éreztem gyorsabbnak. Pedig a Samsung browser is Chromium alapú...
Egyébként volt már olyanra is példa, hogy egy google feature hamarabb érte el az "i" ökoszisztémát, mint az androidos társát.
-
Ganzer
aktív tag
Kedvenc böngészőm droidon, kár hogy iOS-ra nincs.
-
ShadowX
őstag
válasz
kakuk.tamas #19 üzenetére
Mert nem a jó androidos telefonon nézed. Pixeleken tökéletesen fut (kivéve ott, ahol tesznek magasról a weboldal optimalizációra, de az minden böngésző rákfenéje).
-
kakuk.tamas
addikt
Egyébként miért van az, hogy a Chrome jobban fut iOS-en, mint egy csúcs androidos telón?
-
scyllarus
veterán
Nem is tudom, mióta használom Chrome helyett, minden telefonon.
-
thomas92
aktív tag
Én is Chrome-ról váltottam. Nagyon zavart, hogy pl. még egy csúcskészüléken is tudott akadni görgetéskor a Chrome... Összességében szerintem sokkal jobb a Samsung Internet böngésző, mint a Chrome, nagyon elégedett vagyok vele, én is csak ajánlani tudom.
-
janeszgol
félisten
Samsung eszkozon mindig ezt hasznalom. A tobbin csak akkor, ha bepoccintem az email cimem (ezaltal tudom a Playt hasznalni) es elerheto az adott eszkozre.
Ha nem, akkor Chrome. -
dilajoska1
őstag
Szintén csak is a Samsung böngésző 😁
Mellette még fent van a Firefox de abból is az utolsó verzió amin használható a bővítmények. -
Kasya
nagyúr
Elrejthető az állapotsor
Ez hol található? -
adamklark
senior tag
én chrome után váltottam erre mert idegesített hogy chrome állandóan akadt, teljesen kellemes használni,külön plusz hogy 'igazi' sötét mód van benne., legtöbb jelszavat manuálisan átmentettem, jó lenne valami 100% import gomb chrome-ból.
ami negatív (vagy én vagyok béna) hogy sokszor nem tudok letölteni képeket ha keresek valamit Google-ben, hiába nyomom hosszan a képet, erre tartottam meg a Chrome-t. de böngészéshez főleg Samsung internetet.
-
Ha tudná importálni a jelszavakat is chrome-ból automatán, akkor jó is lenne
-
Fred23
nagyúr
1,5-2 éve alapértelmezett böngészőm droidon, pedig mindig legalább 3, de inkább 4 böngésző van feltéve.
Összességében a legjobb szerintem. -
Akula
őstag
ma kipróbálom
-
kakuk.tamas
addikt
iOS-re nincs.
-
zoltan77
aktív tag
2 éve már én is csak ezt használom, szerintem legjobb böngésző
-
Tewe013
őstag
Próbáltam használni Chrome helyett és tetszett is, csak a (számomra) csúnya UI-t nem tudtam elviselni.
-
törölt tag
Legjobb böngésző.
-
Juhaszatti
addikt
Már 1-2 éve lecseréltem a Chrome-ot erre. Nekem sokkal jobban bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 13.0-s verzió nemrég jött ki, tele van hasznos funkciókkal és nem csak Samsung telefonokra telepíthető.
- Interactive Brokers társalgó
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Belépőszintű ATX 3.1 tápokkal jelentkezett a Sharkoon
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N2840 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest