Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robrob007

    tag

    válasz ΞΔGLΞ #1251 üzenetére

    Senki nem akarja lejáratni! Ezek a hibái most és kész! Attól, hogy még ez most össze van foglalva nem lejáratás! Akkor lenne az, ha azt írnám, hogy csak az android és ez a WP7 ilyen sz*r meg olyan rossz! Nem ezt írtam! Csak azt, ami most jelenleg a tény! Ezen is van műanyag rész, ami eléggé könnyen törik, ha véletlen leejted sajnos, bár kíváncsi lennék egy ilyen invisible shield-es max cover-re, ami még a "műanyag" részeket is lefedi! Oké, azzal sem lesz tank, csak sok jót írtak róla!
    SGS 2 is laggol! Biztos! Most jelent meg! Az előbb még azt írtátok, hogy adjak időt az MSnek, hogy fejlessze a wp7et, de te már egy új készülék pár napos laggjával jössz, ami lehet, hogy nem is az oprendszer hibája, mint itt 6 hónap után kb. a kamera!!!!
    Nem írtam olyat, hogy senki ne vegyen ilyet, mert aki akar az vegyen, tényleg egyedi, jól néz ki, de azok a hiányosságok tények és nem lejáratás! Ennyi erővel lehetne azt mondani, hogy lásd az android nem tud kikapcsolva ébreszteni! Bár ez még talán kisebb gond, mint azok, amiket írtam!

Új hozzászólás Aktív témák