Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
cskamacska #30 üzenetére
Hehe, a Desire HD eddigi tesztjei alapján nagyon úgy tűnik, az még annyit se bír, mint a HD2-m.
-
erdoke
titán
válasz
viewdetails #28 üzenetére
Görcsölnek a szifonnal az utolsó pillanatig, amíg le nem jár a kizárólagosságuk. Ne tudd meg, mit össze nem magyarázott az üfsz az egész hozzáállásról.
-
erdoke
titán
válasz
cskamacska #26 üzenetére
Most is ugyanez a Snapdragon hajtja a HD2-met, ráadásul nagyobb (és TFT, nem S-AMOLED) kijelzője és kisebb akksija van, és mégis többet bír.
Az ok egyszerű, a UI grafikus gyorsításán sokat dolgoztak, és az Adreno 200-ra szabták, időbe telik, amíg megcsinálják Adreno 205-re is.
Vannak azért SGX530-as GPU-val is jócskán készülékek (Motorola, Palm, stb), az gyengébb. -
erdoke
titán
Nálam se bírt még semmi két napot, úgyhogy oda redukáltam az elvárásaimat én is, hogy kora reggeltől késő estig bírja a cucc kakaóval. Ezt általában hozza is a HD2-m, de mindig van nálam tartalék akksi... (ami a HD2/HD7/Desire HD esetében szerencsére baromi vékony)
(#20) gabor72
Igen, továbbra is furcsának tartom, hogy a S-AMOLED kijelző és az 1500-as akksi ilyen gyatra fogyasztást adjon. -
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #14 üzenetére
Galaxy az androidos, Omnia a Windows-os vonal neve Samsungéknál. Ebből következően a Galaxy 7 egy androidos készülék lenne.
Szerintem a Galaxy S és az Omnia 7 kerete között nincs nagy különbség, viszont a szappantartó fényes műanyag vs. alu hátlap között elég lényeges. Súlyban is meglátszik, + 20 g az Omnia 7. -
erdoke
titán
Tegnap kora délután még nem tudták megmondani, mikor kerül be a bolti árlistába. T-Mobile ROTFL
Sebaj, majd veszek inkább jövőre valamilyen független készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest