- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
Újabb i900 tesztképek (a hétvégén készültek, Hollókőn) [itt]
-
silentkiller
senior tag
Kedd hajnalban vettem le töltőről, azóta:
30 perc telefon,
1-2 sms,
5-6 program telepitése/törlése + 20 perc játék a registry-ben,
1 óra iGo8,
1 óra eBook olvasás,
összesen 1/2 óra játék a fényképezővel ebben a szép őszi időben + képek visszanézése, diavetités,
összesen 8 órát volt éjszaka kikapcsolva.~50%-on van az akksi, ma, tehát szerda este...
ROM: HJ1 -
silentkiller
senior tag
Tettem fel i900-al készült tesztképeket [ide]...
-
silentkiller
senior tag
válasz
Avicularia #1657 üzenetére
A cerka-témát értem, de a tapi egérnek van d-pad állása is a beállitások között, nemcsak "egér"ként működhet...
-
silentkiller
senior tag
válasz
Attila.Bal #1644 üzenetére
Sajna ebben a kérdésben nem tudok segíteni mert az iGo8 installálásakor a 3-4. lépésben kapcsoltam ki a "hangalámondást"
, engem nagyon idegesít a "beszélő" navigáció.
-
silentkiller
senior tag
válasz
Attila.Bal #1642 üzenetére
kicsörög
Na de, komolyabban, mivel valószínűleg landscape módban vagy, a képernyő alsó 1/6-ába kiírja hívófelet és bejön alulra a felvevő menügombsor. Tehát minde tapizva, mind gombbal fel tudod venni, a navigáció - nekem legalábbis ez a tapasztalatom - nem szakad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest