Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Gigibacsi85 #904 üzenetére
Köszi a választ. Nagyon szimpatikus készülék. Még egy amatőr kérdés... ha USB-n rádugom a számítógépre , egyből látja háttértárnak a telefont, vagy progi kell hozzá?
-
marci3
tag
válasz
Gigibacsi85 #777 üzenetére
ott vasn nekik péntek/szombat óta árral, de csak holnaptól árulhatják.
-
Kobe
veterán
válasz
Gigibacsi85 #712 üzenetére
másik blogban mintha ilyen 55-58 órát írtak volna, ha tényleg minimál módban használja az ember
-
marci3
tag
válasz
Gigibacsi85 #652 üzenetére
ja én meg arra akartam kitérni, hogy itthon van előfizetésem, és mennyibe kerülne nekem egy osztrák vagy német omnia mivel az az előfizetés nekem semmire nem jó, de fizetnem kéne.
és mennyi vagyunk még messze európától, ami még mindig a Lajtánál kezdődik. segítek 300-400 euroval. -
marci3
tag
válasz
Gigibacsi85 #635 üzenetére
és az is mindegy, hogy 1-100-400 euroért veszed hozzá ugyanazt a telefont?
-
Dante252
csendes tag
válasz
Gigibacsi85 #635 üzenetére
Ok, ha így van, akkor viszont TILOS akciónak, AJÁNDÉKNAK, vagy bármi hasonlónak nevezni. Ez ugyanis már árukapcsolás, ami kőkeményen fogyasztóvédelmi eset...
-
AYEL
tag
válasz
Gigibacsi85 #630 üzenetére
Remélem, hogy nem, és valljuk be, csak így lenne értelme az ajándéknak... Amúgy csak egy átlátszó gázos árukapcsolás.
Hozzáteszem, aki méregdrágán megveszi most a samu üzletben, egyáltalán nincs biztosítva arról, hogy benne van az első 300-ban. Úgy meg aztán pláne nagyon drága lenne...
-
marci3
tag
válasz
Gigibacsi85 #630 üzenetére
relativ.
németben 1 euro
ausztribána 100 euro
itthon meg még nem tudjuk, de szerintem 80-100e ft lesz és mindhárom helyen + előfizu.
szóval az ajándék árát nem fizeted ki, de rögötn megfejnek 300-400 euroval. -
Kobe
veterán
válasz
Gigibacsi85 #492 üzenetére
szerintem itt arról van szó hogy őket is alaposan félreinformálták....mondjuk én a továbbiakban kétkedve fogadnék a samsungtól bármiféle infót, amit sajtósnak többször megerősítenek.
Nem volt konkretizálva az értéke, de amikor bejöttek az igen magas haszonnal árult szürkeimport darabok, max annyira tette volna mindenki a hivatalosan is húdeolcsó árat. (Szerintem a 150 ezres árban semmi olcsóság nincs, csak reális érték)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest