Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• holydragon

csendes tag

válasz 33as #932 üzenetére

Találtam egyszerűbbet mert waw ozgatni nem volt ingerenciám
    de nagyon köszönöm a segítséget !

( gondolom megosztom veletek !
    Start -> programok -> Óra -> ( felül ) jelzések ! )
    Bármilyen formátumú file t elfogad ami a szerepel a my doc/my ringt mappában
    Van benne szundi mód ! be lehet állítani az ismétlési időközt, úgy hogy nekem nagyon megfelel ! )

• holydragon

csendes tag

válasz 33as #869 üzenetére

Nagyon köszönöm ! ( a gyors választ szint úgy )

Minden negatív vélemény után, mint első "okos" telefonom mint 3éve törzs gyökeres samsung user nekem nagyon is bejön a telefon ! Kézzel is simán tudom használni ( nincsenek bumszli ujjaim ) azok ellenére hogy nem volt még soha érintő kijelzős telcsim tehát meg kellett rögtön szokni hogy nem gombokat nyomogatok és egyebek ! menü számomra egyszerű és gyorsan megszokható volt. Testre szabással ugyan elment jó pár órám de végre olyan ami tetszik ( ez még úgyis változni fog de perp. telitaláltom van :D )
    ( billentyű zárt ki lehet tenni mai nap nézetre is egyébként )
    Headset nálam főnyeremény végre olyan "verzió" amibe szépen beledugom a saját kis sennheiser fülesemet, a "hiszti" ami volt, hogy így túl hosszú meg ilyenek nekem rövidebb lett mint a gyári :D ami viszont tényleg nem jó ( kényelmetlen egy idő után nekem ), de ez nekem végre nem probléma !
    Igo 8 vannak még problémáim de ez remélem csak abból fakad hogy nem volt még soha és meg kell csak ismernem ( kérdés: hol lehet beállítani hogy használja a pannon hálót is poziconálásra mert azt még nem találtam meg :( és így nagyon nem talál nekem műholdat :( )
    Minőségről saját vélemény ( próbáltam megőrizni a fóliát sajna nem sikerült ) hátlap előlap ujjlenyomat gyűjtő de karcot még egyet sem sikerült szereznem recsegés ropogás stb minőségi hibát még nem találtam ! hátlap könnyen levehető és mégis stabilan rajta van.
    Volna még egy kérdésem d-600 -ról váltottam és szeretném sms -eimet is átmenteni ha lehetséges de ugye a két telefon más szoftvert használ esetleg tud valaki valami tippet hogyan lehetne ( és nem úgy hogy sim kártyára átmentem egyik telcsiben másikban meg telefonba sim -ről mert azért öngyilkos nem vagyok )

• bacsom

csendes tag

válasz 33as #432 üzenetére

Hááát, nem tudom... :( Úgy látom, hogy boltban egy EU-s iGo 8 ~ 40.000Ft. Ezt az összeget a 178-ból kivonva még mindig egy 10-essel nagyobb szám jön ki, mint amit eddig sejteni lehetett. (ugye 128 körülre rebesgették - tudom, nem hivatalos, vagy félhivatalos információk alapján).

+ milyen akció az, amikor kifizettetik az "ajándék" teljes vételárát? :(((

Azzal is tisztában vagyok, hogy ez csak egy bolt és legyek türelmes, de a sok várakozás és leginkább a bizonytalanság már kezdi túlfeszíteni a húrt.

Bár nem szeretem az Apple-t és a termékeik körülötti hype-ot, de ott jó előre lehetett tudni a megjelenés időpontját és azt is, hogy az ár hivatalosan csak a megjelenés napján lesz publikus...

• tween

őstag

válasz 33as #431 üzenetére

Előfordul az ilyen,melyik winmobilt nem lehet megdögleszteni?! ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés