Új hozzászólás Aktív témák
-
holydragon
csendes tag
Találtam egyszerűbbet mert waw ozgatni nem volt ingerenciám
de nagyon köszönöm a segítséget !( gondolom megosztom veletek !
Start -> programok -> Óra -> ( felül ) jelzések ! )
Bármilyen formátumú file t elfogad ami a szerepel a my doc/my ringt mappában
Van benne szundi mód ! be lehet állítani az ismétlési időközt, úgy hogy nekem nagyon megfelel ! ) -
holydragon
csendes tag
Nagyon köszönöm ! ( a gyors választ szint úgy )
Minden negatív vélemény után, mint első "okos" telefonom mint 3éve törzs gyökeres samsung user nekem nagyon is bejön a telefon ! Kézzel is simán tudom használni ( nincsenek bumszli ujjaim ) azok ellenére hogy nem volt még soha érintő kijelzős telcsim tehát meg kellett rögtön szokni hogy nem gombokat nyomogatok és egyebek ! menü számomra egyszerű és gyorsan megszokható volt. Testre szabással ugyan elment jó pár órám de végre olyan ami tetszik ( ez még úgyis változni fog de perp. telitaláltom van
)
( billentyű zárt ki lehet tenni mai nap nézetre is egyébként )
Headset nálam főnyeremény végre olyan "verzió" amibe szépen beledugom a saját kis sennheiser fülesemet, a "hiszti" ami volt, hogy így túl hosszú meg ilyenek nekem rövidebb lett mint a gyáriami viszont tényleg nem jó ( kényelmetlen egy idő után nekem ), de ez nekem végre nem probléma !
Igo 8 vannak még problémáim de ez remélem csak abból fakad hogy nem volt még soha és meg kell csak ismernem ( kérdés: hol lehet beállítani hogy használja a pannon hálót is poziconálásra mert azt még nem találtam megés így nagyon nem talál nekem műholdat
)
Minőségről saját vélemény ( próbáltam megőrizni a fóliát sajna nem sikerült ) hátlap előlap ujjlenyomat gyűjtő de karcot még egyet sem sikerült szereznem recsegés ropogás stb minőségi hibát még nem találtam ! hátlap könnyen levehető és mégis stabilan rajta van.
Volna még egy kérdésem d-600 -ról váltottam és szeretném sms -eimet is átmenteni ha lehetséges de ugye a két telefon más szoftvert használ esetleg tud valaki valami tippet hogyan lehetne ( és nem úgy hogy sim kártyára átmentem egyik telcsiben másikban meg telefonba sim -ről mert azért öngyilkos nem vagyok ) -
bacsom
csendes tag
Hááát, nem tudom...
Úgy látom, hogy boltban egy EU-s iGo 8 ~ 40.000Ft. Ezt az összeget a 178-ból kivonva még mindig egy 10-essel nagyobb szám jön ki, mint amit eddig sejteni lehetett. (ugye 128 körülre rebesgették - tudom, nem hivatalos, vagy félhivatalos információk alapján).
+ milyen akció az, amikor kifizettetik az "ajándék" teljes vételárát?
Azzal is tisztában vagyok, hogy ez csak egy bolt és legyek türelmes, de a sok várakozás és leginkább a bizonytalanság már kezdi túlfeszíteni a húrt.
Bár nem szeretem az Apple-t és a termékeik körülötti hype-ot, de ott jó előre lehetett tudni a megjelenés időpontját és azt is, hogy az ár hivatalosan csak a megjelenés napján lesz publikus...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest