Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mm89

    őstag

    válasz Jaki2000 #33289 üzenetére

    Én Mybackup pro val szoktam menteni dolgokat (könyvjelzők, sms-ek, hívásnapló, felhasználói szótár), kontaktok úgyis ott vannak gmailben. Sd kártyát nem szoktam bántani, eddig nem is volt belőle semmi baj. Most először fordult elő, hogy első bekapcsolás után kiírta értesítésnek hogy 17 app települ vagy mi. És fel is rakott pár olyan appot ami előtte telepítve volt. Ilyet még nem csinált :D na mindegy.
    Amúgy persze, flash root után nyomom a wipeokat csak most nem volt flash mert nem volt rá időm. Nem is lett volna semmi baj, csak sztem rutyika kicsit elsiette azt a talk zipet amit nekem szánt és rossz parancs maradt benne (format system). ha azt nem csinálja meg a teló, akkor simán feltolom újra az adott romot, majd rá újra a dalvik to cache-t mert azt ugye visszaírja és kész, újra megvan a rendszerem. Na mindegy, holnap flashelem újra.
    Viszont azt is megoldottam hogy legyen talk, csak múltkor azért nem ment mert nem jól csomagolta vissza és nem tudott települni (kibontottam az adott rom zipjét és a system/app -ba beraktam a talk.apk-t.)

    ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák