Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janika-1982
tag
Felesleges,pffffff!
-
Emtra
tag
Nem adnék pénzt érte... fénymérő szenzor sincs rajta se kamera se irDA gear 2-jobb
-
Juliuska
senior tag
"...A dél-koreai gyártó első Android Wear készülékét tehát akkor tudom ajánlani, ha a vásárló fogékony az újdonságokra és szívesen vesz részt első körös termékek tesztelésében." helyett kiváló végszó lett volna inkább ez:
"A dél-koreai gyártó első Android Wear készülékét tehát akkor tudom ajánlani, ha a vásárló ~50 000 ért fogékony az újdonságokra és szívesen vesz részt első körös termékek tesztelésében."
Viszont a lényeg így is érthető...
Köszönjük a tesztet. -
Sword
őstag
Ok, akkor röviden, mert kb. 8 hasonló topicban van már összeszedve:
- értesítéseket kapsz, amiket nem kell a telefonodon elővenned, csak rápillantasz az órádra érdekel igen/nem és lehet tovább csinálni a dolgodat
- észreveszed ha hívnak, leveled jön, bejövő üzeneted stb. stb. mert egy normális munkahelyen le van némítva a telefonod, hiszen egy open officeban esetleg 50 embernek csörögne a telefonja vagy sípolna minden notification esetén
- sportoláshoz (főleg ha van benne gps) nem kell a telefonodat magaddal vinni, hogy regisztrálja a megtett távot, útvonalat stb és ha olyan a telefon (pl. Gear S), akkor még a hívásaid is utolérnek, üzenetek is, minden
- 4 gb tárhely miatt tudsz közben zenét hallgatni, rögzíteni rá hangot, ha kell stb. stb. (Note 4-et talán annyira szívesen nem vinném el futni)Én évek óta használok Smartwatch 1-et, És van titanium automata Citizenem is. A kettő nem zárja ki egymást. De, ha olyan okosórám lenne, ami elegáns is lehet meg sportos is (szíjcsere, skin csere stb.), még jobb lenne.
-
Sword
őstag
Én meg azt nem értem, hogy akit nem érdekel a téma, az minek posztolja ennyiszer, hogy nem érdeli, minek és amúgy is drága és semmi értelme.
Én se megyek el a tampon, tanga, szőrös bilincs és a traktoros és gyomirtós fórumokba, hogy minek ez? Ha nem érdekel, nem olvasgatom. -
DaNaD
csendes tag
Szépnek szép, de szükség van rá? Annyi pluszt ad, hogy megérjen ennyi pénzt? Nem értem. MINEK?
-
Fejvadi
nagyúr
A kör alakúak jobban bejönnek.
-
Sword
őstag
válasz
babosmiki #28 üzenetére
Ami nekem nem tetszik benne az a fixen megfestett számlap körüli keret és lehetne finomabb kidolgozású a többi rész is, kicsit nyers.
Ebből az órából a festés miatt nem lehet watch face-el és másik csattal "elegáns" órát varázsolni, míg a közvetlen versenytársainál megoldható. A Zenwatch és a Moto 360 sokkal szebb és lehet elegáns is, ez nem vitás talán, a Gear Live, SW 3 más stílus, azzal nehéz összehasonlítani, talán azoknál szebb.Gear S külön kategória szerintem, azzal megint nem tudnám összehasonlítani.
-
Miért kell ebbe Snap400 ilyen felbontashoz?
Snap200 is bőven elég lett volna es talán a fogyasztas is... De en nekem ez nem kellene a napi toltese miatt..
-
Csuppp
csendes tag
Azt reméltem az okosóra mint ötlet hamar megbukik. Sajnos tévedtem, ezekkel az eszközökkel az a legnagyobb baj, hogy ennek is kell figyelni a töltöttségét, és ocsmányul néznek ki. ennyi pénzből már gyönyörű automata órákat is lehet venni.
-
Menyu_S6
tag
"Az óra természetesen pedométerként is funkcionál"Ez hasznos lehet jatszoterek kornyeken
-
hatala
tag
Ezt pl. nem kell tölteni és IOS-sal is megy.
-
RaveForce
veterán
Miert valtozott meg a cim?! Btw ezek a samsung orak a szogletes elolapjukkal nagyon ingerszegenyek hasznaltam geart de vhogy visszatertem a rendes fem uveg bor karoramhoz..ellenben az lg watch r szerelem amiota csak kezbe vettem...tenyleg kene teszt rola mar!
-
DaNaD
csendes tag
Csak költeni, költeni, költeni....
Annyira felesleges dolog ez az okosóra! -
davidsone
addikt
még nem vennék ilyet...
-
inthro
aktív tag
Szerintem nem fog elmenni két napot egy töltéssel. Sony SmartWatch 3-mam megy el 2 napot aktív használat mellett. Plusz MicroUSB-vel tölthető...
-
babosmiki
addikt
Jöhetne már egy Lg G Watch R teszt!
Bár igaz, én élőben tesztelem... -
nem tetszik ez a forma.. a kör sokkal "természetesebb", jöhetne már a samsung is azzal mint ahogy korábban pletykálták.
-
Minden okosóra tesztet elolvasok, hogy mikor megjelenik az I watch legyen hasonlítási alapom. Milyen órák kompatibilisek Ios-el?
-
Kasya
nagyúr
Nekem ez ormotlan. Nem az ilyen also csatlakozobol volt korrozios problema az LG-nel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Gear-széria stílusjegyeiből építkezik a Samsung legújabb okosórája, az igazán komoly eltérések a motorháztető alatt vannak, a Gear Live ugyanis Android Weart futtat.
- Android szakmai topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Filmgyűjtés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/2026.01.09. Apple gar. Akku 100%/p4123
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest