Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamul
tag
Sziasztok újra!

Viszonylag friss Fold3 tulajként 2 kérdés merült fel bennem az eddigi használat során:
1. Ez a modell támogatja a (z elvileg speciális) stylust. Használ vki ilyet, érdemes? Én még nem próbáltam, így látatlanba azt gondolom, hogy biztos jó móka, viszont nem tudom hogy mihez és mennyit tudna hozzáadni produktivitásban... Mert kicsit attól félek, hogy mivel nincs helye a telefonban, így vagy elhagyom előbb-utóbb, vagy ezt megelőzendő inkább alapból otthon hagyom preventív jelleggel... csak akkor meg pont ugyanígy nem tudnám használni mint most
Érdekelnének ezzel kapcsolatban a tapasztalatok, vélemények.
2. A korábbi telefonjaimon mindig a Onedriveot használtam a képek és videók biztonsági mentéséhez. Ezt tök jó be lehetett konfigurálni, h pl csak wifin csinálja automatikusan, de itt valamiért nem találom a releváns opciókat az alkalmazásban... Ráadásul olyan fura, mintha mélyebben lenne összedrótozva a galériával, ugyanis ha a telóról törlök vmit, akkor onedriveos felhőmből is törlődik, tehát olyan mintha össze lennének kötve, csaképpen így az eredeti célját nem látja el és opciót se láttam a megváltoztatására
Bocsi ha hosszú lett, de remélem érthetően írtam le mindkettőt előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Érdekelnének ezzel kapcsolatban a tapasztalatok, vélemények.