Hirdetés
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Android dual SIM okostelefonok
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] Negyed óra alatt feltölt majd a Nubia Red Magic 6
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Hozzászólok Aktív témák
-
NemMo
senior tag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy xiaomi telefonokkal jól működnek e a samsung okosórái?
-
NemMo
senior tag
Vettem 46mm órát. Eddig nagyon tetszik sokkal szebb, mint a képeken. Milyen appokat javasoltok letöltésre?
-
NemMo
senior tag
Aki feltette a 46mm változatra az updatet annak hogyan alakul az üzemidő?
-
NemMo
senior tag
Köszönöm a válaszokat, akkor holnap felrakom
-
NemMo
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #344 üzenetére
Abszolút megértem a csalódottságodat nem ezt ígérték és nem ezt mondták a tesztekben a 42mm üzemidejére. Nekem jobban tetszett volna a fekete, de a nagyobb akkumulátor miatt a 46 vettem és nem bántam meg. Én a helyedben lehet eladnám.
-
NemMo
senior tag
Nekem a legutolsó update óta (nem is tudom, hogy az óra vagy a weareble app update) nem frissül az időjárás app. Hallottam már a samsung féle updateről, de most már tapasztalom is, hogy ha vmi jól működik, akkor inkább ne frissítsem. Legalábbis, ha Samsung termékről van szó.
-
NemMo
senior tag
Az történt ma, hogy egyszer csak kikapcsolt az óra és alig bírtam visszakapcsolni. Letöltött warchfacet használtam remélem az volt a ludas
-
-
NemMo
senior tag
válasz
Grande Ale #526 üzenetére
A frissítés óta van ez illetve nálam az időjárást is manuálisan kell frissíteni az update óta. Gondokodom egy factory reseten, hátha segít
-
NemMo
senior tag
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudom kikapcsolni a tétlenségi értesítést? Annyit tudok, hogy valahol a healthben kell, de pontosan hol?
-
NemMo
senior tag
Nem is értem a samsungot! Frissítésről frissítésre egyre rosszabb, az már biztos hogy a büdös életben nem fogok samsung telefont venni és az órámat sem frissítem.
-
NemMo
senior tag
-
NemMo
senior tag
Megnéztem és nem a telepített alkalmazásokban van az üzenet, hanem a rendszeralkalmazásokban és azon belül minden csúszka el van húzva, de samsungos nincsen mint lehetőség és a szinkronizálások menüben sem. Van egy ötletem hátha segít, nézd meg a bluetooth menüben a csatlakoztatott órára bökve bejön egy menü és abban van 3 csúszka névjegyek megosztása stb... Hátha ott nincs valamelyik csúszka elhúzva illetve ha ez sem működik, akkor töröld, majd telepítsd újra a samsungos appokat és adj meg minden engedélyt.
-
NemMo
senior tag
Nekem még mindig nem jött meg az update. Milyen a 2 új warchface?
-
NemMo
senior tag
Nekem nem az a frissítés jött meg, mint nektek. Hogy lehetséges ez?
-
NemMo
senior tag
válasz
johndoo1000 #848 üzenetére
Nekem is csalódás a hatótáv.
-
NemMo
senior tag
válasz
scofield89 #968 üzenetére
Én arról váltottam és nem bántam meg.
-
NemMo
senior tag
válasz
szokelaszlo #1212 üzenetére
Mi a neve a képen látható watch facenek?
-
NemMo
senior tag
válasz
szokelaszlo #1230 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
NemMo
senior tag
válasz
szokelaszlo #1263 üzenetére
De jól néz ki az a wach face, bár azt vettem észre, hogy képen sokszor jobban néz ki, mint élőben.
-
NemMo
senior tag
A legutóbbi frissítés nekem most jött meg és ami egyből feltűnt az az, hogy a karlendítésre bekapcsoló képernyő funkció sokkal jobban reagál pl az asztalon van a kezem és csak kicsit magam felé fordítom a csuklómat és már be is kapcsol nagyon tetszik.
Szerk: Bodrik!
Nekem is ez jött, eddig tetszik nagyon[ Szerkesztve ]
-
NemMo
senior tag
válasz
CSIPÁSKANDÚR #1489 üzenetére
Az órán a health alkalmazásban lehet ki-be kapcsolni ezt az értesítést. A pontos nevét nem tudom, de ott lesz, mert én meg kikapcsoltam, mert idegesített.
Rolywrx!
Azt a rinke ss honnan rendelted?[ Szerkesztve ]
-
NemMo
senior tag
A storeban most elég jók az ingyenes watch face-ek töltsétek, amíg lehet
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- [Re:] Blitzwolf BW-VP5 Projektor natív 720p
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest
Cég: SIMON PLASTICS KFT.
Város: Kőszárhegy