- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi12345
csendes tag
válasz
Avayasoft #186 üzenetére
Rászánom az összeget az S8-ra, de plussz 100-at nem adok az OLED-ért.
Még akkor sem ha sokkal szebb a kép. (Lehet hogy az Én szememmel bár jól látok, nem is lenne akkora különbség nekem. ) Ahogy olvastam és néztem a teszt videókat, az S8-ak alapvetően nagyon jó kis gépek. Sajnálom, hogy még mindig ott tartanak a gyártók, hogy a régebbi technikát próbálják eladni, "arany áron", miközben lépten nyomon az OLED reklámok vannak mindenhol. Még egy elektromos cigiben (tudom nem összehasonlítható) is OLED kijelző van. -
Robi12345
csendes tag
Köszönöm.
Néztem a tesztben, hogy "Tab S8 is támogatja a magas felbontású és dinamikatartományú (HDR10+) streamet, amennyiben az előfizetésünk lehetővé teszi, a maximum felbontás és képkockaszám pedig 8K 60 fps"
Gondolom azért nem lehet olyan rossz a kijelzője mégha "csak" LCD is mondjuk egy 4K-s filmnél. -
Robi12345
csendes tag
Sziasztok !
Az S8 nekem méretben és tudásban nagyon szimpatikus, de nem amoled.
Mennyire szép a képe ? Film nézésre gondolok.
Lehet hogy csak én misztifikálom túl az amoledet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest