Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hevesjeges
csendes tag
Sziasztok!
Szeptember közepe óta vagyok S 3 tulajdonos./ Kék színű, független, 24+2 hó garancia/
JB frissítés után feltettem a három betűs navi programot, gondtalanul használtam. Mult héten a 4.1.2 frissítése után ért a meglepetés : a Galériában megjelent a navigációs programból 5 fénykép, Zenelejátszóban három albumban / audio, férfi, nő hang / a navigációs program hangjai.
Már töröltem a bizonyos programot, újra telepítettem és ismét megjelentek a Galériában a fotók, ill az albumok.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Hevesjeges
csendes tag
A Mega szombaton indult el, ötven gigabájtos ingyen tárhelyet ad és nagyméretű fájlokat is fel lehet tölteni, nincsen semmilyen korlátozás.A hatalmas érdeklődés fennakadást okoz az oldal működésében, még mindig nem lehet feltölteni fájlokat. Regisztrálni is nehézkes, de ez néhányszori próbálkozás után ez sikerül
-
Hevesjeges
csendes tag
Az este 10 óra után vettem le a töltőről, most 10 óra 12 perc 37 mp akkuhasználat után 98 %
-
Hevesjeges
csendes tag
Ma a 173-as buszon utaztam, mellém ül egy etnikai kisebbséghez tartozó úri ember, kezében egy fehér SGS 3 doboz.Egyszer megszólal: Főnök nem vesz egy jó telefont, 60 ezerért adom.Untam magam és belementem a játékba. Tökéletes hasonmás volt külsőre, csak akkor pislogtam, mikor a menübe belépve a beállításoknál alig volt beállítási lehetőség. Igazi játék telefon volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Le Mans Ultimate
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is