Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [P]laci

senior tag

válasz rankesz #66018 üzenetére

minden tiszteletem a tiéd és grat a cseréhez is, de persze hogy a brand-re és az eyecandy-re megy a dolog náluk. :K ha nem ezt teszi valamelyik cég, akkor csak annyi lenne a lényegében nexus telók között a különbség, hogy az egyiken Nexus, a másikon Samsung, a harmadikon Sony, etc. felirat lenne.
    Más kérdés, hogy ezek lassan inkább hátrányt jelentenek, minthogy előnyt...

~ * ~

Én favorizálnék egy olyan opciót, hogy első indításkor megkérdezné a telefon, hogy a Samu-féle SW-t kérem, vagy a gyárit. Ezekután a döntésnek megfelelően működne a telefonom és ha a másikat szeretném használni, akkor pl kéne egy spéci bootolás. A kernel, android core apps, miegymás egy partíció, programok és mentései mégegy partíció, és külön-külön partíció a különböző "launcher"-eknek (persze a szokásos rejtett partíciók maradnának). Ha pedig úgy döntesz, hogy "hát most nekem nem kell a Samu launcher, mert a 900 névjegyes mindent beimportált tárcsázó 5 mp alatt nyílik meg pfúj", akkor reboot a gyáriba, ahol minden appom "importálom" mentéssel együtt és hello. Mivel a kernel, android core apps, miegymás egy partíció, ezért aki "gyári launcher" alatt használná, azt tudná frissíteni a google és addig míg a samu nem éri utol magát, addig nem lehetne arra váltani. Fordított esetben "Samu launcher" alatt addig fel sem kínálná az updatet, míg nincs rá Samu felület, ha pedig úgy érezné a delikvens, hogy bazz nekem csakazértiskellafrissandroidmertcsakéskész, akkor átvált gyárira és kézcsók. Nekem ez lenne az ideális állapot, de lehet nem ez a legtökéletesebb módszer.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák