Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
p06
senior tag
Miért érzem, hogy lassan az international verzió lesz a leggagyibb széria.... Only in Japan: Samsung Galaxy S III runs at 1.6GHz and comes with Android 4.1 Jelly Bean
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz GeneraL_XTX #13746 üzenetére
Igen, felteszed a CF-Root-ot, lemented az EFS mappát, majd recoveryben egy teljes mentést csinálsz a jelenlegi szoftverről, elvégzed a szükséges formázásokat, és felteszed a romot, ha nem jön be, akkor visszaállítod a lementett rendszered.
Recoverybe vagy a saját kis alkalmazással lépsz be, vagy kikapcsolt állapotban a MENU+hangerő FEL+power gombot lenyomva tudod előhozni.
Recoveryben a hangerő LE és hangerő FEL gombokkal tudsz lépkedni a menüpontok között az ENTER/OK gomb pedig a MENU gomb lesz, a visszalépés pedig a vissza gomb értelemszerűen.
Mentést a: backup and restore menünél tudod elvégezni a backup to internal sdcard menüre lépve. (a belső tárhelyre készíti el a mentést a clockworkmod/backup/ mappába dátum szerint)
A telepítés előtti formázásokat pedig a wipe data/factory reset és wipe cache partition résznél tudod elvégezni.
Ez után jöhet a rom telepítése: install zip from sdcard, majd choose zip from sdcard (ha a romot az SD kártyára másoltad fel) vagy choose zip from internal sdcard (ha a romot a belső tárhelyre másoltad fel)
ui: a számlálót pedig lenullázhatod a Triangle Away-el.
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
!Lenne kettő kérdésem.Az első hogy lehet video hátteret beállítani??Az egyik hozzászólásban olvastam ,hogy valakinek az van..A másik,hogy a felső sávban levő dolgokat ,hogy lehet kékre varázsolni a zöld szín helyett?? akku térerő stb.. a szakértő tag linkjénél láttam vagy csak rootolt telefonnál lehet?? Még egyszer feltenném!!!!!
-
Keksz03
senior tag
lehet már tudni h mikorra várható a gyári JB? T-Mobile-os az SGS3 ha ez számít!
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
nagyúr
Az ébresztő esetén van egy "köcsög" féri hang. Na azt hogy tudom lecserélni, mert nem igazán találtam meg sehol ennek a lehetőségét.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Yeffy
veterán
válasz zeroo5ux #13633 üzenetére
na ez remek, mingy fel is rakom őket, köszi szépen a linkeket
a telefon brutal... még mindig szokatlan, de jó csak sajnos merülget... :/ de hát nyilván bika hardver, egy két app frissítget néha, meg nagy kijelző... remélem azért csak lesz jobb...ja, a Made by Samu/korea by Samu vitához: nekem az előbbi van, pedig tegnap vettük T-nél... akkor aggódjak?
13664: na ez igen... ez tényleg korrekt...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
GeneraL_XTX
veterán
Nah sikeresen root-oltam a telót, TotalCommanderrel az EFS mappát kimásoltam az SD kártyára. Viszont szeretnék belőle egy másolatot a PC-men is, de az intéző nem látja azt a mappát A PC-s Total Commander meg ugye egyáltalán nem látja a telefont.
Hogy mentsem át az EFS-t PC-re??
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz GeneraL_XTX #13775 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #13775 üzenetére
Ja, efspro-val mindkettőre ki tudod menteni.
Pont ma rootoltam Én is.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #13778 üzenetére
Kiválaszthatod hova mentse.
-
Zsolaf
addikt
válasz GeneraL_XTX #13778 üzenetére
De busybox kell az EFSpro-nak!! play-en fent van.
[13782] Ezt hol mondták neked? mert ilyet még nem hallottam
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
egy gyors kerdes SOS plz valaki valaszoljon, aki tudja mert most indulok egy boltba megvenni:
a 2. év garanciáért tényleg külön kell fizetni 18.000 Ft-ot? Tehát alapból mindenki kap 1 évet teljeskörűt és a második év fizetős?
Köszi előre is!!!!
-
Szoszibá
tag
Sziasztok ismét én vagyok!
Ha már fentebb szóba került, hogy ki hol mennyiért venné, veszi, vette...
Én jövőhét szerdán megyek érte ha minden jól megy, az üzlet neve pedig Mobilwebshop. [link] Itt 125-be kerül. Van valakinek tapasztalata ezzel az üzlettel kapcsolatban? Nem keveslitek érte ezt a pénzt, nincs benne valami turpisság?Más: Voltam minap egy e-digital-ba autós töltő ügyben a telóhoz és két féle EREDETI samsung autós töltőt is adtak, az egyik 700mA-es a másik 2000mA-es. Azt mondták mindkettő jó hozzá. Nyilván jó, de szerintetek a 700 nem kevés, a 2000 nem sok? A gyári hálózati töltő 1000mA-es töltőáramából kiindulva... Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? 500Ft difi van köztük!
Előre is köszi!
-
-
Dani82
senior tag
Gsm depo ha megneztek egy s3 az van hogy 1 ev gari. Planet gsm is egyet mondott a vip phone pedig h 18k plusz ev. Akkor most? Itt ulok a.bolt elott,irjatok mi legyen!!!
-
zzola
titán
Nem értem, egyesek miért mennek el noname boltokba? 100x lel ett írva, megbízható boltban kell vásárolni, magyar garanciával, pl. Nextelnél...
-
Zsolaf
addikt
válasz spawn21 #13791 üzenetére
Hát persze, hogy nem mindegy!!!!
Erről beszélünk, a boltit ha gondod van cseszheted majd.Különben meg ezért adják olcsón, mert a garancia rövid!!!
De mindenki döntse el, hogy hogy veszi meg az Ő dolga, nem most kell sok pénz hanem ha valami baja lesz, csak akkor meg több mint amit most kifizetne pluszban.Bocs nem neked ment
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Dani82 #13794 üzenetére
Mindenhol? Samsung i9300 GalaxyS III 16GB White 2 év gyári garancia 139900.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed