- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
BrTH
A rootolás most is jó p-sre. A lényeg, hogy a megfelelő firmware-el csináld. Az én példányommal már valaki megcsinálta (P-s, xxld2-es firmware).
mobal
Hát nem tom. Modifkált Stock rom már van, CM7-est most tesztelik, úgyhogy lehet hogy már szeptember végén egy jól működő változat kinn lesz, de a flash counterről kilövéséről semmi hír, még morzsácska sem
-
sheep
addikt
Nálam simán működöt, asszem 6 féle zoom típus volt és a 6. volt jó. De ha rám hallgatsz hagyod a fenébe:
-pocsék képeket készít a telefon ha zoomolsz
-a digitális zoom csak ront a minőségen, ha nagyon muszály rajta nagyítani akkor utólagosan a számítógépen megteheted bármely képnézegető program nagyítás funkciójával, ugyanezt éred el.
Régebben én sem értettem hogy miért nincs zoom és azt hittem hiányozni fog, de már rájöttem én is hogy semmi értelme. -
a man
tag
Kérdés, hogy kinek is van rá ténylegesen szüksége. Van, aki sosem fogja használni az NFC-t.
Ami fontosabb kérdés szerintem, az a garancia. Vannak ún. szürke importban behozott készülékek, ahol a forgalmazó vállalja a garanciás javítást/javíttatást. Tehát nem a hazai márkaképviselet. Továbbá a garancia hosszában lehetnek eltérések. -
a man
tag
Most néztem a Samsung honlapját. Ott is "P"-s. (i9070P) Ez miért lényeges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest